Serial animowany, którego akcja dzieje się podczas tak zwanych Wojen Klonów. Wojna ta ma celu zniszczenie sił Federacji Kupieckiej wyposażonej w armię droidów przez Republikę, która chcąc ograniczyć zakusy "Handlowców" powołuje do życia armię klonów dowodzoną przez rycerzy Jedi. Nie podejżewają jednak że Sithowie, czyli rycerze Ciemnej Strony Mocy mają w planach poprzez wzbudzenie gniewu w młodym Anakinie Skywalkerze przekabacenie go na swoją stronę... Akcja serialu kończy się w momencie rozpoczęcia filmowego III epizodu pt. Zemsta Sithów
Mat Lucas-Anakin Skywalker
James Arnold Taylor-Obi-Wan Kenobi
Corey Burton-Count Dooku
Tom Kane-yoda
Nick Jameson-Supreme Chancellor Palpatine
i teraz nie wiem czy napisać że czas trwania to 4 minuty bo ja przerobiłem DVD-Rip a tam odcinki są połączone tworząc 2 filmy (1i2 sezon oraz 3 sezon)[/code]
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2008, 16:48 przez Lisu11, łącznie zmieniany 1 raz.
[code]Serial animowany, którego akcja dzieje się podczas tak zwanych Wojen Klonów. Wojna ta ma celu zniszczenie sił Federacji Kupieckiej wyposażonej w armię droidów przez Republikę, która chcąc ograniczyć zakusy "Handlowców" powołuje do życia armię klonów dowodzoną przez rycerzy Jedi. Nie podejżewają jednak że Sithowie, czyli rycerze Ciemnej Strony Mocy mają w planach poprzez wzbudzenie gniewu w młodym Anakinie Skywalkerze przekabacenie go na swoją stronę... Akcja serialu kończy się w momencie rozpoczęcia filmowego III epizodu pt. Zemsta Sithów[/code]
Produkcja: USA (2003-2005) Gatunek: Animacja, Sci-Fi, Fantasy, Akcja Reżyser Genndy Tartakovsky Scenariusz George Lucas [code]Mat Lucas-Anakin Skywalker James Arnold Taylor-Obi-Wan Kenobi Corey Burton-Count Dooku Tom Kane-yoda Nick Jameson-Supreme Chancellor Palpatine[/code]
i teraz nie wiem czy napisać że czas trwania to 4 minuty bo ja przerobiłem DVD-Rip a tam odcinki są połączone tworząc 2 filmy (1i2 sezon oraz 3 sezon)[/code]
ale wystawię 1&2 sezon w jednym pliku i 3 też w jednym pliku nie będzie podziału na odcinki (wszystko dlatego że torrenty z pojedynczymi odcinkami mają fatalną jakość oraz dlatego że musiałbym użyć kompresji ręcznej)
ale wystawię 1&2 sezon w jednym pliku i 3 też w jednym pliku nie będzie podziału na odcinki (wszystko dlatego że torrenty z pojedynczymi odcinkami mają fatalną jakość oraz dlatego że musiałbym użyć kompresji ręcznej)
i dobrze - na podstronie podajemy jednak czas trwania pierwszego odcinka ew całosci w przypadku mini-serii.
Jesli jednak uwazasz, ze powinno byc inaczej to pisz! - ty w końcu lepiej wiesz bo sie zajmujesz tym serialem.
i dobrze - na podstronie podajemy jednak czas trwania pierwszego odcinka ew całosci w przypadku mini-serii. Jesli jednak uwazasz, ze powinno byc inaczej to pisz! - ty w końcu lepiej wiesz bo sie zajmujesz tym serialem.
wiem ze zapomniałem wykasowac .ini ale skapnąłem sie dopiero jak wrzuciłem na btjunkie i bło za poźno a duze dlatego ze zrobione z DVDRipa
Trochę schrzaniłem sorry
wiem ze zapomniałem wykasowac .ini ale skapnąłem sie dopiero jak wrzuciłem na btjunkie i bło za poźno a duze dlatego ze zrobione z DVDRipa Trochę schrzaniłem sorry
a spoko spoko.
a wiesz ze jesli wstawisz jakis zly torrent na 1-2 stronki to jeszcze nie katastrofa?
Mozesz do nich napisac by zlikwidowali torenta, i po paru chwialach wstawiasz nowego poprawionego
Problem jest wtedy gdy kapniesz sie dopiero po wstawieniu blednego torrenta do np. 8 stronek
a spoko spoko. a wiesz ze jesli wstawisz jakis zly torrent na 1-2 stronki to jeszcze nie katastrofa? Mozesz do nich napisac by zlikwidowali torenta, i po paru chwialach wstawiasz nowego poprawionego
Problem jest wtedy gdy kapniesz sie dopiero po wstawieniu blednego torrenta do np. 8 stronek :D
haha. Ja nie scia,,lem Niity wiec nie widzialem.
A Clone wars nawet jesli mam na DVD to i tak chce wersje XVID asd. I dopiero po pobraniu to..enta zorientowalem sie ze ma pliki .ini
Ale dzieki za wstawek! No i tapeta na glownej bardzo fajna
haha. Ja nie scia,,lem Niity wiec nie widzialem. A Clone wars nawet jesli mam na DVD to i tak chce wersje XVID asd. I dopiero po pobraniu to..enta zorientowalem sie ze ma pliki .ini ;)
Ale dzieki za wstawek! No i tapeta na glownej bardzo fajna :D