Tom_84 pisze:Skad u Was tyle nienawisci do Niemcow?
To nie chodzi o żadne uprzedzenia narodowe- po prostu Niemcy graja paskudną piłkę, w której przede wszystkim (jak dla mnie) nie ma za grosz radości. Podchodzą do każdego meczu jak do orki. Owszem, są rezultaty ale jakoś tak nieładnie... Tyle,że skutecznie :-(
Nie będęsię już bawiła w proroka, jakoś mi to nie wychodzi. ale będę dzisiaj kibicować Rosji
[quote="Tom_84"]Skad u Was tyle nienawisci do Niemcow?[/quote]
To nie chodzi o żadne uprzedzenia narodowe- po prostu Niemcy graja paskudną piłkę, w której przede wszystkim (jak dla mnie) nie ma za grosz radości. Podchodzą do każdego meczu jak do orki. Owszem, są rezultaty :P ale jakoś tak nieładnie... Tyle,że skutecznie :-( Nie będęsię już bawiła w proroka, jakoś mi to nie wychodzi. ale będę dzisiaj kibicować Rosji :grin:
Lol, widzę że jestem tu w mniejszości. Dobrze że Turcja odpadła, cały czas grali przeciętnie i byłoby obrazą dla tej imprezy gdyby się dostali aż do finału. Pomijając już moje wątpliwości co do europejskości Turków.
A dzisiaj kibicuję Rosji, ale obawiam się że na Hiszpańców mogą być za słabi.
Lol, widzę że jestem tu w mniejszości. Dobrze że Turcja odpadła, cały czas grali przeciętnie i byłoby obrazą dla tej imprezy gdyby się dostali aż do finału. Pomijając już moje wątpliwości co do europejskości Turków.
A dzisiaj kibicuję Rosji, ale obawiam się że na Hiszpańców mogą być za słabi.
Niemcy wczoraj nie byli tłem; co nie zmienia faktu że grali podobnie kiepsko jak Turcja. Wczorajszy mecz był na kiepskim poziomie i już w fazie grupowej było wiele ciekawszych.
Poza tym nie jestem obiektywny i po prostu nie chcę Turcji tak wysoko, no.
Niemcy wczoraj nie byli tłem; co nie zmienia faktu że grali podobnie kiepsko jak Turcja. Wczorajszy mecz był na kiepskim poziomie i już w fazie grupowej było wiele ciekawszych.
Poza tym nie jestem obiektywny i po prostu nie chcę Turcji tak wysoko, no.
W ogóle chyba inne mecze oglądalismy, Turcja-Niemcy juz ogłoszono jednym z lepszych na tym Euro.Podobała mi się postawa Turków. Nie cierpie niemców i mam nadzieje ze w finale czy to z Ruskimi czy to z Hiszpanami dostana w dupsko.
W ogóle chyba inne mecze oglądalismy, Turcja-Niemcy juz ogłoszono jednym z lepszych na tym Euro.Podobała mi się postawa Turków. Nie cierpie niemców i mam nadzieje ze w finale czy to z Ruskimi czy to z Hiszpanami dostana w dupsko.
Miałem nadzieje ze w finale Portugalia po pieknym meczu pokona Holendrów ale cóż... dzis mam nadzieje ze Hiszpania zrobi ze szwabów jakis fajny turecki sweterek
Miałem nadzieje ze w finale Portugalia po pieknym meczu pokona Holendrów ale cóż... dzis mam nadzieje ze Hiszpania zrobi ze szwabów jakis fajny turecki sweterek ;)
Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, by Mistrzem Europy została drużyna, która wygrała wszystkie mecze w turnieju. A jak wiemy, Hiszpanie jak dotąd zawsze wygrywali. I choć nie wierzę w statystykę, to wierzę w Historię... Hiszpania gra jak nigdy i przegrywa jak zawsze, a Niemcy gówno grają i wygrywają. Obawiam się, że tak będzie też dzisiaj.
Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, by Mistrzem Europy została drużyna, która wygrała wszystkie mecze w turnieju. A jak wiemy, Hiszpanie jak dotąd zawsze wygrywali. I choć nie wierzę w statystykę, to wierzę w Historię... Hiszpania gra jak nigdy i przegrywa jak zawsze, a Niemcy gówno grają i wygrywają. Obawiam się, że tak będzie też dzisiaj.