Konkurs na najladniejsza tapete

Historyczne posty.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Konkurs na najladniejsza tapete

Post autor: Brita_ »

Oglaszam konkurs na najladniejsza tapete 1024x768
Regulamin:
1. Kazdy uzytkownik moze przeslac dwie prace.
Termin przysylania do 10 lipca wlacznie na adres brittka@gmail.com
2. 11 lipca nastąpi prezentacja prac na forum. Każdy zarejestrowany użytkownik będzie mógł oddać głosy na 2 tapety (2 pkt. na ta, która najbardziej nam sie podoba i 1 pkt. na druga ). Nie wolno głosować na własne prace. Głosowanie trwać będzie do 14 lipca
15 lipca zostaną ogłoszone wyniki
Nagrody:
Trzy prace ktore uzyskaja najwieksza liczbe glosow zostana nagrodzone smyczkami :)

Prace nie moga byc przerobkami zdjec, uczestnik musi sie wykazac umiejetnosciami i talentem :D
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2008, 15:22 przez Brita_, łącznie zmieniany 1 raz.
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Morfer »

a czy to mogą być przeróbki zdjęć ?? czy musimy je sami od podstaw zrobić ??
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Tapeta to tapeta, moim zdaniem wykorzystanie (wycinanie postaci z fotek czy innych tapet ktore chcesz uzyc) urozmaici tapety, jednak jak chcesz wykorzystac 99% czyjejs gotowej pracy i dolozyc tylko tekst.. no to zle swiadczy o Tobie.. W regulaminie niech ktos uscisli zasady tworzenia tapet - bylo by to wskazane nawet..

Added after 2 minutes:

Proponowalbym by tapety do konkursu byly wykonywane od ZERA, od czystej bialej "kartki" tak by kazdy mial jednakowe szanse, a w wyniku decydowaly umiejetnosci graficzne i stylistyczne twórcy.

Added after 3 minutes:

PS 2.
"Trzy prace ktore uzyskaja najwieksza liczbe glosow zostana nagrodzone smyczkami"
Jako ze nadsyła się 2 prace, to moga byc to wlasnie 2 prace jednego autora, w zwiazku z tym dostani on 1 czy 2 smyczki?
- Autorzy 3ch najwyżej ocenianych prac zostaną nagrodzeni smyczkami. 1 Smycz na autora.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

ok dodalam ze to nie moga byc przerobki zdjec bo takich to jest pelno w necie a my chcemy cos wyjatkowego :)
co do smyczek to jesli zdarzy sie sytuacja ze np dwa pierwsze miejsca beda jednego autora to dostanie on dwie smyczki i wtedy nagrodze tez 4 miejsce :)
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

to torche bezsensu :D, moze zrobic tak ze jak zajmie 2 pierwsze miejsca, to egzekwo bedzie na 1 , lepiej chyba nie , po co mu 2 smyczki ??
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Smyczki sa w dwoch kolorach wiec jak znudzi sie jedna to bedzie mogl uzywac drugiej :D :geek:
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

:D jak wolisz ja dalem tylko propozycje :D to twoj konkurs ty decydujesz :D
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: AScarlett »

Ale można chyba wykorzystywać klatki z serialu albo zdjęcia postaci? Nie jako całe tło, ale dodatki czy coś takiego...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

oczywiscie ze tak :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

A czy moglibyśmy prosić projektanta banneru ze strony o udostępnienie logo(ASD) żeby w każdej pracy było identyczne. I najlepiej jeszcze nazwe czcionki jaką robiony jest napis.
Obrazek
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Tiaa, i niech projektanci BMW m3 udostepnia projekt paną z AUDI i Marcedesa.. wtedy wszystki tak samo ladnie beda wygladac...

Added after 23 minutes:

Obrazek

Tak od niechcenia.. Hmm musze pomyslec:-) czy ma byc barciej serialowo czy po prostu.. ASD..
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Sory ale jeżeli te tapety mają reprezentować sobą markę ASD to na każdej powinno być to samo logo.
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

nie mam już tego loga - gdzieś mi się skasowało.

Oto moja propozycja chociaż chyba nie mieści sie w ramach konkursu bo nie narysowałem sam "głowy" ale co mi tam:

Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

wszystko fajnie ale moze przeczytasz regulamin?? :D
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Ja też się nie zastosuje do regulaminu i wrzuce.

Obrazek

P.S. Myśle że najlepiej będzie wrzucać to na bierząco tutaj a później zrobi się zestawienie wszytskich tak jak prtzy konkursie na banner.

Added after 1 minutes:

P.S2. Nie wiem czy moja praca spełnia regulamin:P jak nie to do kosza z nią.

P.S3. Jeżeli komuś podoba sie mój pomysł a umie lepiej to wykonać to proszę bardzo.
Obrazek
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Nie bedzie tak lepiej bo zalozeniem konkursu jest aby prace byly zaprezentowane anonimowo, tak zeby kazdy glosowal bezstronnie!!
wszystkie wrzucone tu na forum nie beda wogole brane pod uwage
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

asd fajna zrobil :D

ale jeszcze lepiej by bylo jakby to bylo podobne do skory :D i bylo rozrywane :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

oj no nie bądz aż taką służbistką @Brita - ważne, żeby była fajna zabawa!! :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

xvidasd pisze: oj no nie bądz aż taką służbistką @Brita
Niestety ale muszę w tej chwili poprzeć stanowisko @Brity ;). Kto jak kto ale admin powinien wiedzieć co to jest regulamin konkursu :alien:
Wydaje mi się, że oddając głosy na tapety niewiadomego autorstwa będziemy się lepiej bawić. W ten sposób uniknie się kumoterstwa, lizusostwa, poplecznictwa itp. :P
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

An25driu pisze: Wydaje mi się, że oddając głosy na tapety niewiadomego autorstwa będziemy się lepiej bawić.
No ja też tak uważam, ty samym przepraszam za wstawienie tapetki bezpośrednio tutaj. A co do tapetki zrobionej przez ASD to wymiata:D
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ