Typowy sitcom, z Charlie Sheenem wciąż popularny zwłaszcza w USA, leci tam aktualnie 4 seria. W Polsce serial znany jako Dwóch i pół, leci aktualnie na TVN 7 w soboty i niedziele jak sie nie mylę.
opis z filmweb:
"Charlie Harper prowadzi niczym nieskrępowane życie zamożnego kawalera. Ta idylla kończy się jednak gdy do jego samotni przybywa brat Alan ze swoim 10-letnim synkiem Jake'm. Jakby tego było mało, życie zatruwają mu 3 kobiety: żona Alana, egoistyczna matka oraz atrakcyjna sąsiadka Rose, z którą Charlie miał kiedyś przelotny romans. Pomimo skomplikowanych relacji bracia znajdują nić porozumienia. Obaj kochają Jake'a i chcą stworzyć mu prawdziwy dom."
Serial na prawdę śmieszny, polecam. Proponuje go szczerze mówiąc nie wierząc i tak w jego zaistnienie w bazie seriali asd z racji że niestety nie ma do niego polskich napisów na napisy.info widziałem tylko angielskie i to z 4 sezonu. Chociaz nie ukrywam małą nadzieje na mam
Typowy sitcom, z Charlie Sheenem wciąż popularny zwłaszcza w USA, leci tam aktualnie 4 seria. W Polsce serial znany jako Dwóch i pół, leci aktualnie na TVN 7 w soboty i niedziele jak sie nie mylę.
opis z filmweb: "Charlie Harper prowadzi niczym nieskrępowane życie zamożnego kawalera. Ta idylla kończy się jednak gdy do jego samotni przybywa brat Alan ze swoim 10-letnim synkiem Jake'm. Jakby tego było mało, życie zatruwają mu 3 kobiety: żona Alana, egoistyczna matka oraz atrakcyjna sąsiadka Rose, z którą Charlie miał kiedyś przelotny romans. Pomimo skomplikowanych relacji bracia znajdują nić porozumienia. Obaj kochają Jake'a i chcą stworzyć mu prawdziwy dom." [url=http://img200.imagevenue.com/img.php?image=13880_7150924.3_122_458lo.jpg][img]http://img200.imagevenue.com/loc458/th_13880_7150924.3_122_458lo.jpg[/img][/url]
Serial na prawdę śmieszny, polecam. Proponuje go szczerze mówiąc nie wierząc i tak w jego zaistnienie w bazie seriali asd z racji że niestety nie ma do niego polskich napisów :( na napisy.info widziałem tylko angielskie i to z 4 sezonu. Chociaz nie ukrywam małą nadzieje na mam ;)
Po pooglądaniu prawie całego 1wszego sezonu, mogę powiedzieć, że serial genialny, świetny, niemożliwie dobry
Tylko tłumaczenie nie jest najlepsze, o ile autor tłumaczenia niektóre rzeczy przekładał nie dosłownie na powiedzmy "Polskie odpowiedniki" (jakieś zmianki o politykach artystach i innych tym podobnych, chyba do idiomów tego zaliczyć się nie da?), to w niektórych innych chwilach kompletnie zawalił tłumaczenie...
mimo to, mam nadzieję na kolejne odcinki tego świetnego seriaul:)
Po pooglądaniu prawie całego 1wszego sezonu, mogę powiedzieć, że serial genialny, świetny, niemożliwie dobry ;)
Tylko tłumaczenie nie jest najlepsze, o ile autor tłumaczenia niektóre rzeczy przekładał nie dosłownie na powiedzmy "Polskie odpowiedniki" (jakieś zmianki o politykach artystach i innych tym podobnych, chyba do idiomów tego zaliczyć się nie da?), to w niektórych innych chwilach kompletnie zawalił tłumaczenie... mimo to, mam nadzieję na kolejne odcinki tego świetnego seriaul:)
Ja już mam za sobą cały 1szy sezon, początkowo był dla mnie taki średni, z czasem się rozkręcił i teraz bardzo przyjemnie sie ogląda. Czekam na pozostałe sezony, z tego co sie rozglądałem to nie ma napisów.
Ja już mam za sobą cały 1szy sezon, początkowo był dla mnie taki średni, z czasem się rozkręcił i teraz bardzo przyjemnie sie ogląda. Czekam na pozostałe sezony, z tego co sie rozglądałem to nie ma napisów.
Czy to tylko mi wyskakuje taki błąd przy ściaganiu, pisze "no error occured...", jak wrzucam torrenta do bit cometa? Dzieje się tak z odcinkami: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11 (narazie sciagam tylko do 14 odc., i narazie tylko z tymi odc. coś jet nie tak). Czy mógł bym prosić o pomoc?
Czy to tylko mi wyskakuje taki błąd przy ściaganiu, pisze "no error occured...", jak wrzucam torrenta do bit cometa? Dzieje się tak z odcinkami: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11 (narazie sciagam tylko do 14 odc., i narazie tylko z tymi odc. coś jet nie tak). Czy mógł bym prosić o pomoc?