[quote]Torrent wystawiony 15 godzin temu, a dalej jest tylko jeden seed.[/quote] Jeżeli masz łącze, co byłbyś w stanie wyseedować prawie 11GB w 15h to ci gratuluję :P
Mnie tylko zastanawia, dlaczego każdy odcinek jest w osobnym folderze. Muszę przyznać, że będzie to "trochę" uciążliwe.
Na przerzucanie wszystkiego do jednego folderu trochę czasu potrzeba Chyba że ktoś zna jakiś trik
Mnie tylko zastanawia, dlaczego każdy odcinek jest w osobnym folderze. Muszę przyznać, że będzie to "trochę" uciążliwe. Na przerzucanie wszystkiego do jednego folderu trochę czasu potrzeba :D Chyba że ktoś zna jakiś trik :)
[quote="Don_Bazylian"]Mnie tylko zastanawia, dlaczego każdy odcinek jest w osobnym folderze. [/quote] Coś Ci się pomyliło, każdy sezon jest w oddzielnym folderze, ze względu na wygodę, ale odcinki są już normalnie...
[quote="djjasiek"][quote]Torrent wystawiony 15 godzin temu, a dalej jest tylko jeden seed.[/quote] Jeżeli masz łącze, co byłbyś w stanie wyseedować prawie 11GB w 15h to ci gratuluję :P[/quote] A no fakt, zapomniałem, że plik ma ponad 10 GB. :d
Czy osoba wystawiająca mogłaby poseedować trochę dłużej? Bo od wczoraj nie ma seeda i nie da się ściągnąć żadnego odcinka w całości - są tylko fragmenty od osób także pobierających...
Czy osoba wystawiająca mogłaby poseedować trochę dłużej? Bo od wczoraj nie ma seeda i nie da się ściągnąć żadnego odcinka w całości - są tylko fragmenty od osób także pobierających...
Ale ja cały czas seeduję, może masz problemy w połączeniu z trackerem, dlatego mnie nie widzisz. A, żeby było trochę więcej seedów musicie poczekać jak całość mi się uda zuploadować, czyli jeszcze ze 4 dni
A skoro już link padł, ktoś wrzucił link na mininovą (udusiłbym), to już uznajcie to za premierę na forum:
Ale ja cały czas seeduję, może masz problemy w połączeniu z trackerem, dlatego mnie nie widzisz. A, żeby było trochę więcej seedów musicie poczekać jak całość mi się uda zuploadować, czyli jeszcze ze 4 dni ;P
A skoro już link padł, ktoś wrzucił link na mininovą (udusiłbym), to już uznajcie to za premierę na forum:
djjasiek pisze:Ale ja cały czas seeduję, może masz problemy w połączeniu z trackerem, dlatego mnie nie widzisz. A, żeby było trochę więcej seedów musicie poczekać jak całość mi się uda zuploadować, czyli jeszcze ze 4 dni
Monk Seasons1-6 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
1. Link do mininovy nie działa.
2. Ja też nie widzę żadnego seeda, a pierwszy odcinek ściągnął się w 96%. :-(
[quote="djjasiek"]Ale ja cały czas seeduję, może masz problemy w połączeniu z trackerem, dlatego mnie nie widzisz. A, żeby było trochę więcej seedów musicie poczekać jak całość mi się uda zuploadować, czyli jeszcze ze 4 dni ;P
[b]Monk Seasons1-6 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL[/b] [url=http://www.mininova.org/tor/1502875][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url][/quote] 1. Link do mininovy nie działa. 2. Ja też nie widzę żadnego seeda, a pierwszy odcinek ściągnął się w 96%. :-(
Steryd ja mam pierwszego odcinka dokładnie 96,4% i dalej się nie rusza
djjasiek nie wiem, jak to jest z tymi trackerami, ale inne torrenty ściągają mi się normalnie, a sam "Monk" też się ściąga, ale tylko od innych pobierających... A gdyby tracker nie działał, chyba by w ogóle stało...
[b]Steryd[/b] ja mam pierwszego odcinka dokładnie 96,4% i dalej się nie rusza :(
[b]djjasiek[/b] nie wiem, jak to jest z tymi trackerami, ale inne torrenty ściągają mi się normalnie, a sam "Monk" też się ściąga, ale tylko od innych pobierających... A gdyby tracker nie działał, chyba by w ogóle stało...
1. Link do mininovy nie działa.
2. Ja też nie widzę żadnego seeda, a pierwszy odcinek ściągnął się w 96%. Sad
1.Link działa.
2.Dlatego masz 96% pierwszego odcinka bo jeszcze nie został w całości wysłany!
AScarlett pisze:nie wiem, jak to jest z tymi trackerami, ale inne torrenty ściągają mi się normalnie, a sam "Monk" też się ściąga, ale tylko od innych pobierających... A gdyby tracker nie działał, chyba by w ogóle stało...
To dobrze, że w ogóle ci się ściąga... Ile masz całości torrenta, około 60%? Jeśli tak, to tyle jest dopiero w internecie. A co do trackera, to jeszcze masz sieć DHT, więc tak nie do końca... Możliwe, że też nie widzi mnie jako seeda i tyle... Po prostu ktoś mi zrobił krecią robotą wrzucając plik na mininovą, wtedy wszyscy się o nim dowiedzieli, a tak to podałbym linka dopiera za jakieś 2 dni, jak w internecie byłoby około 80%, i wtedy by nikt nie czekał i nie narzekał...
[quote]1. Link do mininovy nie działa. 2. Ja też nie widzę żadnego seeda, a pierwszy odcinek ściągnął się w 96%. Sad[/quote]
1.Link działa. 2.Dlatego masz 96% pierwszego odcinka bo jeszcze nie został w całości wysłany!
[quote="AScarlett"]nie wiem, jak to jest z tymi trackerami, ale inne torrenty ściągają mi się normalnie, a sam "Monk" też się ściąga, ale tylko od innych pobierających... A gdyby tracker nie działał, chyba by w ogóle stało...[/quote]
To dobrze, że w ogóle ci się ściąga... Ile masz całości torrenta, około 60%? Jeśli tak, to tyle jest dopiero w internecie. A co do trackera, to jeszcze masz sieć DHT, więc tak nie do końca... Możliwe, że też nie widzi mnie jako seeda i tyle... Po prostu ktoś mi zrobił krecią robotą wrzucając plik na mininovą, wtedy wszyscy się o nim dowiedzieli, a tak to podałbym linka dopiera za jakieś 2 dni, jak w internecie byłoby około 80%, i wtedy by nikt nie czekał i nie narzekał...
djjasiek ja nie narzekam - cierpliwie poczekam na całość tylko się martwiłam, że może torrent nie działa - ale jeśli wszystko w porządku, to będę ściagała, to co idzie, a na resztę poczekam.
[b]djjasiek[/b] ja nie narzekam - cierpliwie poczekam na całość :D tylko się martwiłam, że może torrent nie działa - ale jeśli wszystko w porządku, to będę ściagała, to co idzie, a na resztę poczekam.
Co za piękna wstawka. Jak dorwałem się do szóstego sezonu to pięć odcinków pod rząd zobaczyłem. Serial trzyma swój poziom przez całe 6 sezonów ( wcześniejsze sezony widziałem na 350-kach).
Tony Shalhoub stworzył świetną kreację, jego postać jest tak charakterystyczna, że nie wiem czy mu się kiedyś uda odejść od etykietki Monka.
PS Czy będą dalsze sezony emitowane w Stanach czy to koniec?
Co za piękna wstawka. Jak dorwałem się do szóstego sezonu to pięć odcinków pod rząd zobaczyłem. Serial trzyma swój poziom przez całe 6 sezonów ( wcześniejsze sezony widziałem na 350-kach). Tony Shalhoub stworzył świetną kreację, jego postać jest tak charakterystyczna, że nie wiem czy mu się kiedyś uda odejść od etykietki Monka.
PS Czy będą dalsze sezony emitowane w Stanach czy to koniec?