Eureka [sezon 3]
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Eureka [sezon 3]
Jako, że poprzednie sezony wystawiał Cobretti (który ma rangę zasłużony), a więc chciałbym przejąć po nim ten serial. Będę prawdopodobnie (jak napisy pozwolą) wystawiał ep by ep.
-
cobretti
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Wielkie dzięki że się zadeklarowałeś. kolejny problem spadł z moich barków. w razie jakbyś nie znalazł plakatu na koniec sezonu to bardzo bym się ucieszył jakbyś użył tego:

Ale oczywiście zrobisz jak uważasz. teraz jest to twój serial więc ty decydujesz
Aha, ja wystawiłem tylko drugi sezon. pierwszy wystawił bodajże @mgs

Ale oczywiście zrobisz jak uważasz. teraz jest to twój serial więc ty decydujesz
Aha, ja wystawiłem tylko drugi sezon. pierwszy wystawił bodajże @mgs
-
Wskaż do odpowiedzi
Nie przyklejam - projekt na razie skończony (jutro wrzucę paczkę z sezonem trzecim). Też do końca w sumie nie jestem pewien, bo to podobno jest pierwsze część sezonu, więc nie wiem jak nazwać torrenta. Czy:
Eureka [3x01-08]...
czy
Eureka Season3...
Poradźcie. Bo co do tego, że to co będzie później przyjmie nazwę S3 czy S4 nei mam pewności
Eureka [3x01-08]...
czy
Eureka Season3...
Poradźcie. Bo co do tego, że to co będzie później przyjmie nazwę S3 czy S4 nei mam pewności
Oceń ten serial