Robin of Sherwood

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie
youtube Warszawa

Post autor: An25driu »

steven pienaar pisze: Czyżby znowu dała znać o sobie skleroza?
A tak na poważnie to jak wyglądają postępy z wystawieniem serialu, tak tylko z ciekawości pytam, nie żebym sie niecierpliwił...
He,he tym razem sklerozy nie było. Niestety teraz tego nie wstawię, ponieważ w tą sobotę wyjeżdżam na 3 tygodnie. W związku z tym niczego nie wstawię w tej chwili. Po powrocie mogę to wstawić od razu bo mam to już przygotowane. Dobrze by było aby już była podstrona przygotowana :grin:. Może ktoś z forumowiczów pokusi się o napisanie własnego opisu :).
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

Udało mi się sklecić taki oto opis serialu:

Kultowy serial z lat 80-tych, który dla wielu pozostał jedyną prawdziwą adaptacją
legendy o Robin Hoodzie. Tytułowy bohater, Robin z Loxley, wybrany przez władcę lasów
Herne'a Myśliwego na obrońcę uciśnionych, staje na czele grupy banitów, która
występuje przeciwko władzy despotycznego Szeryfa z Nottingham. Serial produkcji brytyjskiej
posiada niepowtarzalny, mroczny i gęsty klimat, w którym nie brakuje mistycyzmu i czarnej
magii, jak również walk na miecze i świszczących strzał.

Teraz pozostaje tylko czekać na An25driu :smt102
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

steven pienaar pisze:Kultowy serial z lat 80-tych, który dla wielu pozostał jedyną prawdziwą adaptacją
legendy o Robin Hoodzie. Tytułowy bohater, Robin z Loxley, wybrany przez władcę lasów
występuje przeciwko władzy despotycznego Szeryfa z Nottingham. Serial produkcji brytyjskiej
posiada niepowtarzalny, mroczny i gęsty klimat, w którym nie brakuje mistycyzmu i czarnej
magii, jak również walk na miecze i świszczących strzał.
Ja dodałabym jeszcze:

Wielkim atutem serialu jest muzyka irlandzkiej grupy Claanad wspaniale wpisująca się w mistyczny i tajemniczy klimat opowieści.
:grin:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

Po dodaniu fragmentu beaty101 opis wygląda tak i chyba jest już gotowy do dopisania do strony:

Kultowy serial z lat 80-tych, który dla wielu pozostał jedyną prawdziwą adaptacją
magii, jak również walk na miecze i świszczących strzał. Wielkim jego atutem jest również muzyka irlandzkiej grupy Clannad wspaniale wpisująca się w mistyczny i tajemniczy klimat opowieści.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ