XviDasd pisze:Trochę już oglądnąłem więc mogę Wam odrobinę przybliżyć ten serial.
Otóż akcja dzieje się w Miami - malownicze i gorące plaże, piękne kobiety i te fantastyczne drinki z parasolkami:
Gółwną rolę gra przesympatyczny gość o imieniu Michael Westen.
Był agentem rzadowym, jednak z nieznanego mu powodu zostaje skreślony z tej listy a co za tym idzie - zostaje pozbawiony wszelkich przywilejów oraz nie ma nawet swojej tożsamości. Przez cały film Michael próbuje się dowiedzieć kto mu "podłożył świnię" a ponieważ musi z czegoś żyć to podejmuje się "prac dorywczych" - pomaga ludziom rozwiązywać ich problemy dzięki swojemu doświadczeniu.
Pomaga mu "przyjaciel", który czasem zmuszony jest donieść FBI o jego poczynaniach... I tu spotkała mnie niespodzianka - otóż w roli tej występuje Bruce Cambell - to dokłądnie ten sam aktor, którego bardzo lubię (Armia Ciemności ), a którego dawno jużnie widziałem "na ekranie".
Michaelowi towarzyszy też Fiona - trochę niezrównowaważona handlarka bronią - gotowa zrobić "drakę" o byle co.
I o ile na plakatach i czasem w filmie wygląda naprawdę fajnie:
To często ubiera się bardzo dziwnie i makijaż majakiś taki niedopasowany przez co nie za bardzo mi się podoba
(ale to tylko moje subiektywne odczucia dotyczące jej wyglądu - rola jest świetna!).
Serial jest naprawdę bardzo fajny - pościgi samochodwe, strzelaniny, wartka akcja oraz sensowny scenariusz nie pozwolą ci się nudzić oglądając ten serial.
No i najważniejsze, że serial aż tryska humorem przez co bardzo przyjemnie sięgo ogląda.
Polecam Wszystkim!
Sezon drugi został już oficjalnie zatwierdzony i najprawdopodobniej będzie miał 13-ście odcinków. To dobra wiadomość gdyż serial jest naprawdę godny uwagi.
[quote="XviDasd"]Trochę już oglądnąłem więc mogę Wam odrobinę przybliżyć ten serial. Otóż akcja dzieje się w Miami - malownicze i gorące plaże, piękne kobiety i te fantastyczne drinki z parasolkami:
Gółwną rolę gra przesympatyczny gość o imieniu Michael Westen. Był agentem rzadowym, jednak z nieznanego mu powodu zostaje skreślony z tej listy a co za tym idzie - zostaje pozbawiony wszelkich przywilejów oraz nie ma nawet swojej tożsamości. Przez cały film Michael próbuje się dowiedzieć kto mu "podłożył świnię" a ponieważ musi z czegoś żyć to podejmuje się "prac dorywczych" - pomaga ludziom rozwiązywać ich problemy dzięki swojemu doświadczeniu.
Pomaga mu "przyjaciel", który czasem zmuszony jest donieść FBI o jego poczynaniach... I tu spotkała mnie niespodzianka - otóż w roli tej występuje Bruce Cambell - to dokłądnie ten sam aktor, którego bardzo lubię (Armia Ciemności :D ), a którego dawno jużnie widziałem "na ekranie".
Michaelowi towarzyszy też Fiona - trochę niezrównowaważona handlarka bronią - gotowa zrobić "drakę" o byle co. I o ile na plakatach i czasem w filmie wygląda naprawdę fajnie:
To często ubiera się bardzo dziwnie i makijaż majakiś taki niedopasowany przez co nie za bardzo mi się podoba :D
(ale to tylko moje subiektywne odczucia dotyczące jej wyglądu - rola jest świetna!).
Serial jest naprawdę bardzo fajny - pościgi samochodwe, strzelaniny, wartka akcja oraz sensowny scenariusz nie pozwolą ci się nudzić oglądając ten serial.
No i najważniejsze, że serial aż tryska humorem przez co bardzo przyjemnie sięgo ogląda.
Polecam Wszystkim!
Sezon drugi został już oficjalnie zatwierdzony i najprawdopodobniej będzie miał 13-ście odcinków. To dobra wiadomość gdyż serial jest naprawdę godny uwagi.
Swietny serialik! Kilka dni temu skonczylem go ogladac. Najlepsze są te momenty jak w Drużynie-A, gdy Michael i inni robią jakieś gadżety domowej roboty - podsuchy, kwasy, mimibomby itp xD
Swietny serialik! Kilka dni temu skonczylem go ogladac. Najlepsze są te momenty jak w Drużynie-A, gdy Michael i inni robią jakieś gadżety domowej roboty - podsuchy, kwasy, mimibomby itp xD
ja polecam serdecznie ten serial
znakomita rozrywka
trche sensacji, troche komedii,
tak jak wczesniej napuisane
piekne widoki, piekne kobiety
idealne na zimowe wieczore
ja załuje ze juz mam go za soba
ja polecam serdecznie ten serial znakomita rozrywka trche sensacji, troche komedii, tak jak wczesniej napuisane piekne widoki, piekne kobiety idealne na zimowe wieczore ja załuje ze juz mam go za soba :D
Kurde, to już kolejny serial, który sobie zaplanowałem na święta. Muszę koniecznie zobaczyć Smile Tylko gdzie te święta się podzieją
Ja nie planowałem tego serialu na Święta... raczej na nastepne wakacje
ale z braku ciekawych innych seriali, tzn z powodu przerw wziąłem sie za niego i właśnie skonczyłem oglądać ostatni odcinek Serial naprawde dobry, troche śmiechu wymieszanego z sensacją. No i gorące Miami na monitorze w zimowy wieczorek... Czekam na nastepny sezon i mam nadzieje że że bedzie jeszcze lepszy niz ten
[quote]Kurde, to już kolejny serial, który sobie zaplanowałem na święta. Muszę koniecznie zobaczyć Smile Tylko gdzie te święta się podzieją [/quote]
Ja nie planowałem tego serialu na Święta... raczej na nastepne wakacje ale z braku ciekawych innych seriali, tzn z powodu przerw wziąłem sie za niego i właśnie skonczyłem oglądać ostatni odcinek :D Serial naprawde dobry, troche śmiechu wymieszanego z sensacją. No i gorące Miami na monitorze w zimowy wieczorek... :D Czekam na nastepny sezon i mam nadzieje że że bedzie jeszcze lepszy niz ten
świetny serial, nie mogę się doczekać drugiego sezonu, ciekawe czy mają jakieś plany względem niego, a może już kręcą... gorzej, jeśli scenariuszy nie mają, bo ze względu na strajk sobie wtedy trochę na niego poczekamy...
świetny serial, nie mogę się doczekać drugiego sezonu, ciekawe czy mają jakieś plany względem niego, a może już kręcą... gorzej, jeśli scenariuszy nie mają, bo ze względu na strajk sobie wtedy trochę na niego poczekamy...
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Niedawno ściągnąłem Burn Notice i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Nie wiedziałem, że na tej stronie kryję się taka perełka ; )
Główny bohater bardzo sympatyczny i od razu się go lubi, ładne widoki Miami, ale najbardziej podoba mi się jego partnerka Fiona, w przeciwieństwie do @xvidasd uważam, że ona jest niezwykle gorąca ;D
Miłego oglądania i czekam na II sezon.
Niedawno ściągnąłem Burn Notice i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie wiedziałem, że na tej stronie kryję się taka perełka ; ) Główny bohater bardzo sympatyczny i od razu się go lubi, ładne widoki Miami, ale najbardziej podoba mi się jego partnerka Fiona, w przeciwieństwie do @xvidasd uważam, że ona jest niezwykle gorąca ;D Miłego oglądania i czekam na II sezon.
Miło, że to już za dwa dni
Bardzo fajny, lekki, wakacyjny serial
Czy ktoś ma zamiar zajmować się nim "po odcinku" czy raczej będzie dopiero po zakończeniu sezonu?
Miło, że to już za dwa dni :grin: Bardzo fajny, lekki, wakacyjny serial :) Czy ktoś ma zamiar zajmować się nim "po odcinku" czy raczej będzie dopiero po zakończeniu sezonu?
świetny serial zdecydowanie polecam wszystkim :!:
a pierwszy odcinek drugiego sezonu barrrrdzooo fajny i miło się go oglądało imo drugi sezon zapowiada się bardzo ciekawie
świetny serial :D zdecydowanie polecam wszystkim :!: :smile: a pierwszy odcinek drugiego sezonu barrrrdzooo fajny i miło się go oglądało :D imo drugi sezon zapowiada się bardzo ciekawie :grin: