Co bym zmienił w serwisie tvshows.yoyo.pl??

Posty nie warte czytania.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Co bym zmienił w serwisie tvshows.yoyo.pl??

Post autor: asd »

Interesują mnie Wasze (nawet "luźne") przemyślenia nad naszym serwisem -
co Cię drażni?
co Ci się nie podoba?
na co zwracasz uwagę?
co można by zmienić? (dodać / odjąć)
gfx? forum? system rejestracji?

Staram sie określić w jakim kierunku powinien niniejszy serwis zmierzać wiec wszelkiego rodzaju uwagi (propozycje) dotyczące rozwoju serwisu mozecie śmiało pisać!

Tylko Wspólnie mozemy wypracować kompromis! :)

PS:nie chodzi mi o zgłaszanie błędów itp - od tego jest osobny temat! ale o Wasze wizje oraz propozycje jak niniejszy serwis ma wyglądać za dajmy na to dwa lata - "let's pofantazjujmy!" :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Jeżeli chodzi o naprawde luźne skojarzenia to pierwsze co mi przyszło do głowy to to, że strasznie denerwują mnie różowe elementy na stronie. O tym pierwszym pomyślałem a jak się zastanowie to może coś wymyślę!
Obrazek
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

Ja bym zmienił całe forum na IP.Board, co prawda ten system nie jest za darmo, ale za to jest dużo lepszy w obsłudze, wyglądzie. http://foobar2000.pl/index.php <-- tak wygląda IP.Board.

edit:
http://www.invisionboard.pl/Zalety-i-wa ... t8343.html = Zalety i wady IP.Board.
http://www.invisionboard.pl - Forum poświęcone IP.Board.

edit2:
Instalacja nowego forum wiąże się z ogromnymi kosztami. Na początku trzeba zapłacić 150$, a później co pół roku 25$. Kiedy przestaniemy płacić te 25$ to stracimy dostęp do nowych aktualizacji i supportu, ale dalej można z forum korzystać.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Steryd pisze:Ja bym zmienił całe forum na IP.Board,
bzdura
tylko po to zeby miec lepszy wyglad??
jakos inne fora dzialaja na phpbb ktory jest darmowy i maja sie dobrze
ewentualeni moza to zamienic na phpbb by przemo jednak nie widze najmniejszego sensu zmieniac czegos co jest stabilne i bezpieczne a do tego za darmo na cos co jest tak samo stabilne i bezpieczne a przy tym ma wiecej wodotryskow ale kosztuje krocie
jednym slowem - totalna strata pieniedzy
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

A ja uważam, że to forum jest naprawde bardzo fajne i co najważniejsze czytelne! Więc całkowicie zgadzam się z fluidem!
Obrazek
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

xvidasd pisze:wizje oraz propozycje jak niniejszy serwis ma wyglądać za dajmy na to dwa lata - "let's pofantazjujmy!"
Very well then! Za dwa lata... będziemy oglądać 7 sezon SGA :D W związku z tym proponowałbym w grafice na forum zwiększyć ilość elementów nawiązujących do SGA i SG1 i usunąć te związane z BSG którego i tak nikt nie ogląda :alien:

Można by wprowadzić więcej konkursów w stylu "Najpiękniejsza aktorka serialu"... np. "Najpiękniejsza aktorka NIE serialowa", "Najpiękniejsza aktorka bollywoodzka" itp.

Skoro już o tym wspomniałem można by zrobić wielki dział o Bollywood bo Bolllywod jest fajne, napewno kręcą tam jakieś fajne seriale, może być jedynie problem z napisami :alien:

No i na koniec fajnie by było robudować dział anime... wrzucić jakieś Pokemony, Naruto i inne fajne kreskówki. Może Garfielda na przykład... To by przyciągneło na stronę dużą liczbę użytkowników na poziomie :geek: :rendeer: :batman: :jocolor: :alien:
piotr_cebo pisze:strasznie denerwują mnie różowe elementy na stronie
Mnie również! Ponadto proponuję zdecydowany bojkot serialu "Torchwood". (...i serialu Teletubisie również!) :alien:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

dobra... Yugi_2142 mam nadzieje ze Twoj post to zart....
A jesli nie, to :
Uno: to nie jest topic do krytyki innych seriali
due: Cos mi sie zdaje ze Xvid Asd przez zmiany mial na mysli NIE nowe topiki... ale NOWA szate graficzna, nowe forum, systeme database seriali itd...
Tre: czlowieku troche mniej tych emoticon
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

atathoth pisze:Uno: to nie jest topic do krytyki innych seriali
WŁAŚNIE!! Przydałby się topic do krytykowania innych seriali.
atathoth pisze:due: Cos mi sie zdaje ze Xvid Asd przez zmiany mial na mysli NIE nowe topiki... ale NOWA szate graficzna
Przecież piszę o szacie graficznej też.
Yugi_2142 mam nadzieje ze Twoj post to zart....
Why?! Co jest złego w propozycji ewolucji serwisu w serialowo-bollywoodzki portal z elementami anime i grafiką w stylu Stargate? Pozatym... mam gościa z Pokemonów w avatarze -> muszę dbać o mój wizerunek.
Tre: czlowieku troche mniej tych emoticon
Ok.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Lubie ironie i sarkazm :D poniewaz mam nadzieje ze to jest ironia i sarkazm kiedy slysze ze serwis xvid ma sie zmienic w mangowy bollywood :D
Pozdro ;)

EDIT: Oh a ja mam pomysl wlaczajacy wszytkie fajne barki ktore sie mieszcza na forum. Nie mozna by tak barke np. z Terminatora zamiescic na jego podstronce? Zeby osoba czytajaca opis i ogladajaca z youruba filmik mogla sobie pobrac barke i zrobic jej promocje na innych forach?
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Yugi_2142, dawno się tak nie uśmiałem. Dziękuję.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

atathoth pisze:Oh a ja mam pomysl wlaczajacy wszytkie fajne barki ktore sie mieszcza na forum. Nie mozna by tak barke np. z Terminatora zamiescic na jego podstronce?
A ja myślę, że lepiej byłoby umieszczać na dole stronki np. 3 przykładowe userbarsy z dopiskiem np. chcesz więcej kliknij USERBARS. Bo nie wszyscy zaglądający na stronke przywiązują uwage do tego że to userbars tam jest i to mogło by ich w jakiś sposób uświadamiać!
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Ja nie chcę widzieć niczego tego typu na głównej co miało Rescue Me, taka grafika jakby pod spodem na górze, gdyż jak przewijałem stronę, nie było to bynajmniej płynne tylko przewijanie, z braku lepszych określeń napiszę: zacinało się, lub jak kto woli "klatkowało".
W chwili obecnej, też delikatnie klatkuje, ale delikatnie, pewnie dlatego że grafika jest mniejsza. trochę dyskomfortu to sprawia przy przeglądaniu strony.

Co do reszty - podoba mi się. Forum jest dobre jakie jest, i nie widzę sensu zmieniać na coś odpłatnego :)
Obrazek
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

proponuje tez na glownej zrobic cos takiego ze jak jest sie np na podstronie Lost to zeby byly kolo "tytulu" 2 strzalki jedna pozwalajaca skoczyc do alfabetycznie poprzedniego serialu (tutaj: Lone Gunmen, The) i druga strzalka ktora pozwala nam skoczyc do nastepnej podstrony ( Lost room, The)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

atathoth pisze:proponuje tez na glownej zrobic cos takiego ze jak jest sie np na podstronie Lost to zeby byly kolo "tytulu" 2 strzalki jedna pozwalajaca skoczyc do alfabetycznie poprzedniego serialu (tutaj: Lone Gunmen, The) i druga strzalka ktora pozwala nam skoczyc do nastepnej podstrony ( Lost room, The)
Ja jestem jak najbardziej za!
Obrazek
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

atathoth pisze:proponuje tez na glownej zrobic cos takiego ze jak jest sie np na podstronie Lost to zeby byly kolo "tytulu" 2 strzalki jedna pozwalajaca skoczyc do alfabetycznie poprzedniego serialu (tutaj: Lone Gunmen, The) i druga strzalka ktora pozwala nam skoczyc do nastepnej podstrony ( Lost room, The)
No to jest dobry pomysł, jeszcze troche zmienił bym kolorystykę na stronie głównej i było by gites. Co do forum to dla mnie wszystko jest OK. Fajnie, przejrzyście, no i niczego szukać jakos specjalnie nie trzeba.
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

Yugi_2142 pisze: Why?! Co jest złego w propozycji ewolucji serwisu w serialowo-bollywoodzki portal z elementami anime i grafiką w stylu Stargate?
Oj jest, szczegolnie to co wyboldowalem...
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Hmmm... no wyboldowaleś ale poza tym żadnych merytorycznych argumentów nie widzę. :?
Moim zdaniem Bollywood jest super i rozwój w tym kierunku byłby świetnym krokiem w przyszłość, tworzącym nową jakość serwisu. Zreszą, co tam będę dużo pisał, zobaczcie sami:

Obrazek

Jak dla mnie bomba! :alien:

P.S. Wygrałem konkurs na banner? :mrgreen:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

:mrgreen: :mrgreen:
pięknie...
[dzięki za dobry humor wieczorem]
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

A może takie podforum, coś w stylu kącik reżysera, gdzie każdy mógł by zapytać, rozwiązać problem, a nawet pochwalić się swoimi osiągnięciami...?!
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2008, 21:51 przez haker_dream, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Moim zdaniem Bollywood jest super i rozwój w tym kierunku byłby świetnym krokiem w przyszłość,
jak do tego dojdzie to ja sie wypisuje z tego cyrku :shock:
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ