Co bym zmienił w serwisie tvshows.yoyo.pl??

Posty nie warte czytania.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: nova.nike »

Ja też lubię bollywoodzkie filmy :grin: , pasjonuje mnie bardzo kultura tego regionu. Serialu nigdy nie widziałam, ale gdyby była okazja to czemu nie.
Fluid - są przeróżne gatunki filmów bollywoodzkich, niektóre w ogóle nie różnią się od amerykańskich. No może narodowością aktorów czy miejscem akcji. Ale sama akcja trzyma dobry poziom.
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Bollywood - bleeee.... IMO najgorsza rzecz od czasów zmasowanego ataku telenowel z Ameryki Płd.
haker_dream pisze:koncik
Sorry, ale musiałem ;)
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

fluid pisze:
Moim zdaniem Bollywood jest super i rozwój w tym kierunku byłby świetnym krokiem w przyszłość,
jak do tego dojdzie to ja sie wypisuje z tego cyrku :shock:
A juz sie balem, ze jestem sam...
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Nie sam nie:D Ja też się podpisuje pod waszymi postami!
Obrazek
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Fluid - są przeróżne gatunki filmów bollywoodzkich, niektóre w ogóle nie różnią się od amerykańskich.
sorry ale jak mam sluchac tego ich jezyka i ogladac tance co 10 minut to wole obejrzec sobie dobranocke
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

nova.nike pisze:są przeróżne gatunki filmów bollywoodzkich, niektóre w ogóle nie różnią się od amerykańskich.
Żeby nie robic offtopa napiszę krótko -> porównanie do filmów amerykańskich jest trochę nie na miejscu, owszem wiele filmów bollywoodzkich wzoruje się na produkcjach z USA ale filmy bollywoodzkie zawsze mają klasę i własny styl. Poważnie :)
fluid pisze:sorry ale jak mam sluchac tego ich jezyka i ogladac tance co 10 minut to wole obejrzec sobie dobranocke
Pokemony? :alien: A poważnie, nie jest dla mnie zaskoczniem masowa niechęć do Bollywood. Spox, ja rozumiem że nie każdy musi przepadać za teatrem czy innymi źródłami wysokiej kultury... To normalne. Nieskomplikowane amerykańskie produkcje też czasem bywają ciekawe i nawet fajnie się je ogląda od czasu do czasu. Moim zdaniem daleko im jednak do klasyków z Boolywood :alien: Dlatego zaproponowałem opcję rozwoju forum w tym kierunku. Niestety podobnie jak @nova.nike nie słyszałem jak narazie o żadnym fajnym serialu bollywodzkim wypuszczonym też na rynek zachodni dlatego obawiam się że trzeba będzie ten wątek porzucić :cry:
A co do argumentów w stylu "nie podoba mi się język którym mówią"... no naprawdę, to już jawna dyskryminacja :P
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2008, 18:23 przez Yugi_2142, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Yugi_2142 pisze:A co do argumentów w stylu "nie podoba mi się język którym mówią"... no naprawdę, to już jawna dyskryminacja
i co w związku z tym?? :?
jak mi sie cos nei podoba to o tym mowie - to chyba oczywiste
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Miałem to jakoś sprytnie uzasadnić ale zapomniałem jak... :) Pasuję.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Yugi własnie, bollywoodzkie filmy mają ten styl. Chodziło mi tylko o to, że fliud błędnie myśli że w każdym filmie śpiewają i tańczą. Była niedawno na festiwalu bollywodzkim w multikinie i w żadnym filmie tego nie robili. No ale jeśli komuś nie podoba się już sam język czy kultura, to zupełnie co innego i obojętnie o czym by nie opowiadał film i w jaki sposób, nie będzie to mile przyjęte. Podobnie jest z angielskimi komediami, albo je kochasz albo nienawidzisz ;) Czy z mangą/anime. Ja np jej totalnie nie rozumiem.
Mam tylko małą nadzieje że kiedyś pojawi się na forum jakiś bollywoodzki maniak który wystawi jakis dobry serial :grin:
A tak odnośnie forum, to tak jak kiedyś wspominałam fajnie by było przy niezakończonych serialach, które dziwnie się kończą, o tym wspominac.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

batman2k3 pisze:
haker_dream pisze:koncik
Sorry, ale musiałem ;)
Ok, nic nie szkodzi :smile: , sam lubię poprawną polszyczynę i przyznaję się do błedu :D.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Czerwek pisze:
fluid pisze:
Moim zdaniem Bollywood jest super i rozwój w tym kierunku byłby świetnym krokiem w przyszłość,
jak do tego dojdzie to ja sie wypisuje z tego cyrku :shock:
A juz sie balem, ze jestem sam...
ja też nie jestem pewien czy Bollywood to dobry pomysł :? :shock: :-(
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Cały czas zachodzę w głowę, dlaczego w ogóle toczy się ta dyskusja? Trzeba przyznać, że żart Yugi_2142 się udał, skoro wzbudził takie emocje :) Ale może już czas przestać. Nie chodzi o to, że coś jest nie tak z Bollywood, to bardzo interesująca sprawa, ale chyba warto wrócić na główne tory rozmowy - czyli co zmienić na stronie o SERIALACH, a nie kinematografii w ogóle :)
SF FAnatyk
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: SF FAnatyk »

Witam mam pewną sugestie.Na wstępie zaznacze że nardzo cenie sobie ten serwis(ale to kozacko zabżmiało)CO mi sie niepodoba i bym chętnie zmienił ewentualnie zobaczył zmiane.Brak Polskich seriali mam na mysli stare kostiumowe jak Czarne Chmury czy Pan Wołodyjowski....Czy Xvid ASd to seriwis tylko dla Hamerykańskich seriali?I jescze jedno troche oftopowo jesli znacie to podeslijcie PMem jakis linki do stron skąd moge zassac Polskie seriale(Czarne Chmury głownie bo to na nim mi zależy...najbardziej).
Na torrencie nie znalazłem
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Nie tylko dla amerykańskich produkcji. Są tu też angielskie, koreańskie, japońskie.
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ