Serial Seinfeld był emitowany w USA w latach 1989 - 1998 . Opowiada on o przekomicznych przygodach czwórki przyjaciół : Elaine, Jerry`ego, Kramera, i Georga . Serial był tez emitowany w polsce pod tytułem "Kroniki Seinfelda" przez Canal + . Serial liczy 180 odcinków.
Serial składa się z 9 sezonów, napisy są do 3 ale ktoś właśnie zaczął tłumaczyć od nowa i już skończył 1 sezon więc może pójdzie dalej i zrobi wszystko. 1 sezon składa się tylko z 5 odcinków drugi już z 12, a reszta po 24. Można by wrzucić chociaż pierwszy sezon. Jeżeli by się nie znalazł chętny to moge sprubować wrzucić.
Obsada:
Jerry Seinfeld ... Jerry Seinfeld / ... (175 episodes, 1989-1998)
Michael Richards ... Cosmo Kramer / ... (175 episodes, 1989-1998)
Jason Alexander ... George Costanza / ... (175 episodes, 1989-1998)
Julia Louis-Dreyfus ... Elaine Benes / ... (174 episodes, 1990-1998)
Added after 14 hours 22 minutes:
Ja już jestem po pierwszym odcinku. Serial dziwnie zrobiony. Ale jak dla mnie świetny! Naprawde można się pośmiać!!
[b]Serial Seinfeld był emitowany w USA w latach 1989 - 1998 . Opowiada on o przekomicznych przygodach czwórki przyjaciół : Elaine, Jerry`ego, Kramera, i Georga . Serial był tez emitowany w polsce pod tytułem "Kroniki Seinfelda" przez Canal + . Serial liczy 180 odcinków.[/b]
Serial składa się z 9 sezonów, napisy są do 3 ale ktoś właśnie zaczął tłumaczyć od nowa i już skończył 1 sezon więc może pójdzie dalej i zrobi wszystko. 1 sezon składa się tylko z 5 odcinków drugi już z 12, a reszta po 24. Można by wrzucić chociaż pierwszy sezon. Jeżeli by się nie znalazł chętny to moge sprubować wrzucić.
Obsada:
Jerry Seinfeld ... Jerry Seinfeld / ... (175 episodes, 1989-1998) Michael Richards ... Cosmo Kramer / ... (175 episodes, 1989-1998) Jason Alexander ... George Costanza / ... (175 episodes, 1989-1998) Julia Louis-Dreyfus ... Elaine Benes / ... (174 episodes, 1990-1998)
[quote="piotr_cebo"]Serial składa się z 9 sezonów, napisy są do 3 ale ktoś właśnie zaczął tłumaczyć od nowa i już skończył 1 sezon [/quote] Nie bardzo zrozumiałem... Są juz napisy do trzech sezonów i ktoś tłumaczy je od nowa tak?
Jesli dobrze zrozumiałem to mogłbym wystawic od razu dwa pierwsze sezony skoro tak zachwalacie...
Zawsze chciałem obejrzeć ten serial, więc ściągnąłem 1 sezon. Dobra wiadomość: Jest zabawnie, miejscami bardzo i chcę więcej. Zła wiadomość: 1 seria liczy tylko 5 odcinków ergo...chcę więcej
Mam nadzieję, że niedługo pojawią się kolejne sezony w asd.
Serial opowiada o perypetiach Jerry'ego Seinfelda, z zawodu komika, który swoje życiowe dylematy przedstawia później publiczności przed którą występuje. Schemat i założenie odcinka jest prosty. Jerry i jego trzej kompani w obsadzie (była dziewczyna, lekko szurnięty sąsiad i najlepszy przyjaciel agent nieruchomości) mierzą się z jakimś zabawnym dylematem-sytuacją, jak to w sitcomie, po czym w niektórych momentach są przerywniki w których Seinfeld opowiada o danym problemie zgromadzonej w anonimowej sali (w zależności gdzie występuje) publiczności przekształcając ją w skecz-monolog. Każdy z 5 odcinków tej serii tak wyglądał i mnie to odpowiada. Myslałem, że po Friends już nigdy nie będę się głośno śmiał. Teraz widzę światełko w tunelu Czekam na 2 sezon
Zawsze chciałem obejrzeć ten serial, więc ściągnąłem 1 sezon. Dobra wiadomość: Jest zabawnie, miejscami bardzo i chcę więcej. Zła wiadomość: 1 seria liczy tylko 5 odcinków ergo...chcę więcej :grin:
Mam nadzieję, że niedługo pojawią się kolejne sezony w asd.
Serial opowiada o perypetiach Jerry'ego Seinfelda, z zawodu komika, który swoje życiowe dylematy przedstawia później publiczności przed którą występuje. Schemat i założenie odcinka jest prosty. Jerry i jego trzej kompani w obsadzie (była dziewczyna, lekko szurnięty sąsiad i najlepszy przyjaciel agent nieruchomości) mierzą się z jakimś zabawnym dylematem-sytuacją, jak to w sitcomie, po czym w niektórych momentach są przerywniki w których Seinfeld opowiada o danym problemie zgromadzonej w anonimowej sali (w zależności gdzie występuje) publiczności przekształcając ją w skecz-monolog. Każdy z 5 odcinków tej serii tak wyglądał i mnie to odpowiada. Myslałem, że po Friends już nigdy nie będę się głośno śmiał. Teraz widzę światełko w tunelu :smile: Czekam na 2 sezon :D
Jak się coś proponuję to z definicji się wierzy
Cieszę się i nie mogę się doczekać następnych sezonów, choć jeszcze tego nie zacząłem oglądać Pamiętam z rozkodowanego Canal + ten serial
Jak się coś proponuję to z definicji się wierzy :) Cieszę się i nie mogę się doczekać następnych sezonów, choć jeszcze tego nie zacząłem oglądać :) Pamiętam z rozkodowanego Canal + ten serial :)
Mam niemiłą wiadomość... Pojawił się problem z napisami, jak się okazało nie ma polskich napisów do 2 sezonu a konkretnie do 5 odcinka. Jeżeli ktoś takie posiada to prosiłbym o przesłanie. napisy do 6 odcinka są dostępne a do 5 niestety tylko angielskie. A może jest chętny do przetłumaczenia? Jeżeli tak to tu daje linka: http://www.napisy.info/SzukajNapisow.ph ... x05&tp=&k=
Mam niemiłą wiadomość... Pojawił się problem z napisami, jak się okazało nie ma polskich napisów do 2 sezonu a konkretnie do 5 odcinka. Jeżeli ktoś takie posiada to prosiłbym o przesłanie. napisy do 6 odcinka są dostępne a do 5 niestety tylko angielskie. A może jest chętny do przetłumaczenia? Jeżeli tak to tu daje linka: http://www.napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Seinfeld+02x05&tp=&k=
Mógłbym spróbować. Będę tłumaczył po raz pierwszy, więc potrzebuje kogoś kto to sprawdzi i po drugie parę dni bym na to potrzebował.
Jak ktoś to szybciej zrobi to ja mogę się wycofać z mojej propozycji. ; )
Mógłbym spróbować. Będę tłumaczył po raz pierwszy, więc potrzebuje kogoś kto to sprawdzi i po drugie parę dni bym na to potrzebował. Jak ktoś to szybciej zrobi to ja mogę się wycofać z mojej propozycji. ; )