Premium Rapidshare

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
ogame
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Premium Rapidshare

Post autor: ogame »

Mam na sprzedarz konta rapidshare. Termin realizacji --> jak tylko jestem to i bedzie konto :) Cena --> 17zl ... Wiec o wiele taniej niz co niektorzy sobie klrzycza 25-30zl... Konto jest 30 - dniowe. Kto pierwszy ten lepszy...jednak mozecie sie zapisac i bede prowadzil liste rezerwowych, ze jak tylko sie pokaze konto to ten kto szybciej napisal ten je dostanie. Wszelakie info prosze kierowac w tym temacie.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Cena --> 17zl ...
jak sie dobrze poszuka to mozna za 15 znalezc ;)
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
ogame
Wskaż do odpowiedzi

no niby tak... ale wiesz duzo jest kont robiony przez hacking gsm itp itd i takie konta czesto padaja... a tu jest wsio uczciwie zarobione punkty ;)
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Re: Premium Rapidshare

Post autor: Steryd »

ogame pisze:Mam na sprzedarz konta rapidshare. Termin realizacji --> jak tylko jestem to i bedzie konto :) Cena --> 17zl ... Wiec o wiele taniej niz co niektorzy sobie klrzycza 25-30zl... Konto jest 30 - dniowe. Kto pierwszy ten lepszy...jednak mozecie sie zapisac i bede prowadzil liste rezerwowych, ze jak tylko sie pokaze konto to ten kto szybciej napisal ten je dostanie. Wszelakie info prosze kierowac w tym temacie.

Pozdrawiam
Proszę Cię...

Co do tematu, wątpię, żeby ktokolwiek kupił konto na rs z tego forum, bo seriale w większości są na torrentach. Nie to forum. ;)
ogame
Wskaż do odpowiedzi

jestem ciekaw czy Ty tak przestrzegasz ortografii :/ Co z tego ze seriale sa na torrentach :/ Czy userzy tylko i wylacznie z torkow korzystaja ? :/ NIE... wiec moze ktos taki by potrzebowal konto :/
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

hehe, @Steryd, chyba zapomniales o warez-bb ;D tam jest duuuuzo seriali :D
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja np. jeżeli chodzi o 350-ki to zawsze ściągam z RapidShare bo wychodzi mi dużo szybciej nawet teraz jak są ograniczenia, bo nie ma szans żeby na torrencie przez cały czas ściągał mi sie plik prędkością 60KB/s(Bo takie są teraz na Rapidzie ograniczenia)
Obrazek
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Najlepiej jak ludzie uploudują serial ei filmy na filefactory bo tam nie ma kolejek. Swoją drogą jak poszukać to niektóre seriale w formacie xvid asd są na jednym forum warezowym :)
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Tak? Na jakim, bo ja jeszcze nigdy nie widziałem xvid asd na warezie.
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

peb.pl akurat trawkę pierwszy sezon z tej strony ściągam
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Nie wiem czy zauważyliście ale od nie dawna nie ma limitów na rapidshare i nie trzeba czekać w kolejkach. Nie wiem czy też jak jest ze zmiennym Ip bo ja mam stałe.
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Każdy bez premium tak ma. Prędkość została ograniczona do 500 bkps.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ