Mam na sprzedarz konta rapidshare. Termin realizacji --> jak tylko jestem to i bedzie konto Cena --> 17zl ... Wiec o wiele taniej niz co niektorzy sobie klrzycza 25-30zl... Konto jest 30 - dniowe. Kto pierwszy ten lepszy...jednak mozecie sie zapisac i bede prowadzil liste rezerwowych, ze jak tylko sie pokaze konto to ten kto szybciej napisal ten je dostanie. Wszelakie info prosze kierowac w tym temacie.
Mam na sprzedarz konta rapidshare. Termin realizacji --> jak tylko jestem to i bedzie konto :) Cena --> [b]17zl[/b] ... Wiec o wiele taniej niz co niektorzy sobie klrzycza 25-30zl... Konto jest 30 - dniowe. Kto pierwszy ten lepszy...jednak mozecie sie zapisac i bede prowadzil liste rezerwowych, ze jak tylko sie pokaze konto to ten kto szybciej napisal ten je dostanie. Wszelakie info prosze kierowac w tym temacie.
ogame pisze:Mam na sprzedarz konta rapidshare. Termin realizacji --> jak tylko jestem to i bedzie konto Cena --> 17zl ... Wiec o wiele taniej niz co niektorzy sobie klrzycza 25-30zl... Konto jest 30 - dniowe. Kto pierwszy ten lepszy...jednak mozecie sie zapisac i bede prowadzil liste rezerwowych, ze jak tylko sie pokaze konto to ten kto szybciej napisal ten je dostanie. Wszelakie info prosze kierowac w tym temacie.
Pozdrawiam
Proszę Cię...
Co do tematu, wątpię, żeby ktokolwiek kupił konto na rs z tego forum, bo seriale w większości są na torrentach. Nie to forum.
[quote="ogame"]Mam na sprzeda[b][size=150]rz[/size][/b] konta rapidshare. Termin realizacji --> jak tylko jestem to i bedzie konto :) Cena --> [b]17zl[/b] ... Wiec o wiele taniej niz co niektorzy sobie klrzycza 25-30zl... Konto jest 30 - dniowe. Kto pierwszy ten lepszy...jednak mozecie sie zapisac i bede prowadzil liste rezerwowych, ze jak tylko sie pokaze konto to ten kto szybciej napisal ten je dostanie. Wszelakie info prosze kierowac w tym temacie.
Pozdrawiam[/quote] Proszę Cię...
Co do tematu, wątpię, żeby ktokolwiek kupił konto na rs z tego forum, bo seriale w większości są na torrentach. Nie to forum. ;)
jestem ciekaw czy Ty tak przestrzegasz ortografii :/ Co z tego ze seriale sa na torrentach :/ Czy userzy tylko i wylacznie z torkow korzystaja ? :/ NIE... wiec moze ktos taki by potrzebowal konto :/
jestem ciekaw czy Ty tak przestrzegasz ortografii :/ Co z tego ze seriale sa na torrentach :/ Czy userzy tylko i wylacznie z torkow korzystaja ? :/ NIE... wiec moze ktos taki by potrzebowal konto :/
Ja np. jeżeli chodzi o 350-ki to zawsze ściągam z RapidShare bo wychodzi mi dużo szybciej nawet teraz jak są ograniczenia, bo nie ma szans żeby na torrencie przez cały czas ściągał mi sie plik prędkością 60KB/s(Bo takie są teraz na Rapidzie ograniczenia)
Ja np. jeżeli chodzi o 350-ki to zawsze ściągam z RapidShare bo wychodzi mi dużo szybciej nawet teraz jak są ograniczenia, bo nie ma szans żeby na torrencie przez cały czas ściągał mi sie plik prędkością 60KB/s(Bo takie są teraz na Rapidzie ograniczenia)
Najlepiej jak ludzie uploudują serial ei filmy na filefactory bo tam nie ma kolejek. Swoją drogą jak poszukać to niektóre seriale w formacie xvid asd są na jednym forum warezowym
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Najlepiej jak ludzie uploudują serial ei filmy na filefactory bo tam nie ma kolejek. Swoją drogą jak poszukać to niektóre seriale w formacie xvid asd są na jednym forum warezowym :)
peb.pl akurat trawkę pierwszy sezon z tej strony ściągam
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Nie wiem czy zauważyliście ale od nie dawna nie ma limitów na rapidshare i nie trzeba czekać w kolejkach. Nie wiem czy też jak jest ze zmiennym Ip bo ja mam stałe.
Nie wiem czy zauważyliście ale od nie dawna nie ma limitów na rapidshare i nie trzeba czekać w kolejkach. Nie wiem czy też jak jest ze zmiennym Ip bo ja mam stałe.