Byl juz topic "pokaz swoj pulpit" to teraz pokaz Swoje biurko!
Ja zapewne dzisiaj wstawie zdjecie (musze posprzatac ). ciao
EDIT: Oto moj sprzet:
Laptop po lewej jest polaczony z monitorem na srodku
To co mozecie zobaczyc:
Dell Inspiron 6400 laptop on the left
Dell Inspiron 1525 laptop on the right
Samsung 17'
Benq wireless keyboard (uwielbiam design!)
Seagate mobile HD 80gig (potrzebuje juz nowego , te wszystkie muzyczki i seriale juz sie nie mieszcza)
Logitech 5.1
Wacom tablet
Saitek Evo pro Force
Creative Zen Vision:M
HP laserjet
Canonscan lide 20
Creative webcam
Logitech portable speakers
i normalna microsoft mouse
i Darth Vader Unleashed
To co nie widzicie (Za Dell 6400):
Kensington Dock
To co mozecie zobaczyc: Dell Inspiron 6400 laptop on the left Dell Inspiron 1525 laptop on the right Samsung 17' Benq wireless keyboard (uwielbiam design!) Seagate mobile HD 80gig (potrzebuje juz nowego :P, te wszystkie muzyczki i seriale juz sie nie mieszcza) Logitech 5.1 Wacom tablet Saitek Evo pro Force Creative Zen Vision:M HP laserjet Canonscan lide 20 Creative webcam Logitech portable speakers i normalna microsoft mouse i Darth Vader Unleashed :)
To co nie widzicie (Za Dell 6400): Kensington Dock
Ale za to masz książki w zasięgu ręki, co jest wcale nie tak oczywiste w dzisiejszych czasach Więc ja bym się specjalnie nie martwił A laptopa też nie mam
[quote="Shedao Shai"] ja nawet nie mam laptopa. [/quote]
Ale za to masz książki w zasięgu ręki, co jest wcale nie tak oczywiste w dzisiejszych czasach :) Więc ja bym się specjalnie nie martwił :) A laptopa też nie mam :)
@Sqter wiem ze mam scisk ale normalnie ten laptop po prawej nie stoi na biurku tylko gdzie indziej. X360 Wow! a Laptop podlaczony do LCD? i Xbox tez? Jesli obydwa naraz to jestem pod wrazeniem
@Shedao: Niezle , moje ksiazki Star wars trzymam dokladnie po przeciwleglej stronie pokoju (zeby slonce padajace przez me okna oswietlalo te piekne zbiora )
Ale widze ze masz ksiazki po inglisz! (Allegiance)! ja musze zaczac je kupowac, poniewaz nie chce mi sie czekac na ambera....
Aha i mam ten sam kubek
btw fajny wallpaper!
@Sqter wiem ze mam scisk :P ale normalnie ten laptop po prawej nie stoi na biurku tylko gdzie indziej. :shock: X360 Wow! a Laptop podlaczony do LCD? i Xbox tez? Jesli obydwa naraz to jestem pod wrazeniem
@Shedao: Niezle ;), moje ksiazki Star wars trzymam dokladnie po przeciwleglej stronie pokoju (zeby slonce padajace przez me okna oswietlalo te piekne zbiora ;) ) Ale widze ze masz ksiazki po inglisz! (Allegiance)! ja musze zaczac je kupowac, poniewaz nie chce mi sie czekac na ambera.... Aha i mam ten sam kubek btw fajny wallpaper!
W sumie biurko jest naprawdę fajne - nie zajmuje dużo miejsca i komputer swobodnie się mieści. Ale z drugiej strony skanera już nie mam gdzie postawić "na stałe" - gdy chcę go użyć (a często się to zdarza) muszę go podłączać.
W sumie biurko jest naprawdę fajne - nie zajmuje dużo miejsca i komputer swobodnie się mieści. Ale z drugiej strony skanera już nie mam gdzie postawić "na stałe" - gdy chcę go użyć (a często się to zdarza) muszę go podłączać.
ja bym pokazal biorko mam duze nawet ale nanim jest tylko monitor glosniki i pelnbo syfu o i terrarium pare zdiec i pudelko z pajakiem a restza to syf jakis
ja bym pokazal biorko mam duze nawet ale nanim jest tylko monitor glosniki i pelnbo syfu :D o i terrarium pare zdiec i pudelko z pajakiem a restza to syf jakis :D
O kurde ale bydlak! a czy on nie chodzi po paczce papierosow?
fajne biurko nie ma co, 2 kompy(co prawda ten szry wyglada jakby w nim cos brakowlo ), 2 headsety. Terrarium w formie piramidy naprawde super!
A czy ja tam widze myszka Razora?
O kurde ale bydlak! a czy on nie chodzi po paczce papierosow? :tongue: fajne biurko nie ma co, 2 kompy(co prawda ten szry wyglada jakby w nim cos brakowlo :grin: ), 2 headsety. Terrarium w formie piramidy naprawde super! A czy ja tam widze myszka Razora?
myszka jest z tracera tania a druga z a4techa, paczke fajek dalem do porownania i moja angel nanim jest skulona dlatego taka mala , a co do kompow to ten po rpawej dziala i jest moj sprawny , a temu po lewej brakuje zasilacza oraz ramow chyba
myszka jest z tracera tania :D a druga z a4techa, paczke fajek dalem do porownania i moja angel nanim jest skulona dlatego taka mala :D, a co do kompow to ten po rpawej dziala i jest moj sprawny :D, a temu po lewej brakuje zasilacza :D oraz ramow chyba