tez jestem po pilocie imoim zdaniem moze byc to bardzo ciekawa produkcja
a dodam ze serial jest inspirowany prawdziwymi wydarzeniami z życia Williama "Cleanera" Banksa,
tez jestem po pilocie imoim zdaniem moze byc to bardzo ciekawa produkcja a dodam ze serial jest inspirowany prawdziwymi wydarzeniami z życia Williama "Cleanera" Banksa,
Szybko Wam poszło odgadnąc co to.
Właśnie oglądnąłem pierwszy odcinek (skusiła mnie Grace Park )
i mogę powiedzie że mi się podobało.
Wprawdzie scenariusz trochę naiwnawy bo
Spoiler:
tak naprawdę wszystko co willy zrobił to zabrał chłopaka do auta i wywiózł do szpitala a przecież można to było zrobic ju żwcześniej jak przychodził do domu. Po co więc ta cała akcja?
no ale można mu to wybaczyc. Podoba mi się to, że główny bohater
Spoiler:
nie jest święty i cała jego "brygada" była kiedyś na dnie i ciągle z tym walczy.
Serial też doskonale pokazuje co dzieje sie z człowiekiem po narkotykach -
- to jak nisko upada i do czego jest wtedy zdolny.
No i ciekawostka - ledwo co poznaliśmy jednego z głównych bohaterów okazuje się że nie wytrzymał presji i wrócił do nałogu co skończyło się... nie powiem
Byc może już dzis przedstawię Wam pierwszy odcinek.
i mogę powiedzie że mi się podobało. Wprawdzie scenariusz trochę naiwnawy bo [spoiler]tak naprawdę wszystko co willy zrobił to zabrał chłopaka do auta i wywiózł do szpitala a przecież można to było zrobic ju żwcześniej jak przychodził do domu. Po co więc ta cała akcja?[/spoiler] no ale można mu to wybaczyc. Podoba mi się to, że główny bohater [spoiler]nie jest święty i cała jego "brygada" była kiedyś na dnie i ciągle z tym walczy.
Serial też doskonale pokazuje co dzieje sie z człowiekiem po narkotykach - [img]http://showtv.republika.pl/zdj2/cl6.jpg[/img] - to jak nisko upada i do czego jest wtedy zdolny.
No i ciekawostka - ledwo co poznaliśmy jednego z głównych bohaterów okazuje się że nie wytrzymał presji i wrócił do nałogu co skończyło się... nie powiem :salut:
podzielam zdanie xvida, troche naiwnosci sie znalazło, to całe śledzenie itd mam nadzieje że zostanie to bardziej dopracowane w kolejnych odcinkach
a Grace Park wyglda tam naprawde super
podzielam zdanie xvida, troche naiwnosci sie znalazło, to całe śledzenie itd mam nadzieje że zostanie to bardziej dopracowane w kolejnych odcinkach a Grace Park wyglda tam naprawde super
No to zobaczcie sami: The Cleaner [1x01] [url=http://www.torrentportal.com/details/3456747/&uploaded=1][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
nie tak ciezko, mi sie podobla, lubie glownego aktora i aktorke. I wreszcie jakis Przyjazny i ciekawy serial ktory nie musi sie bazowac na seryjnych zabojcach (dexter), Kwadratowych szczekach policji (unit,flashpoint) ani na psychopatycznych chirurgach(nip`tuck, House) tylko o normalnej ekipie ludzi ktorzy pomagaja innym No i trzeba dodac ze naprawde mocna koncowka! (
Spoiler:
zeby juz w pierwsyzm odcinku zabijac (glowna) postac?
)
U mnie ma jak narazie dostaje ocene 4 na 6.
a teksty:
"nie masz nic lepszego do roboty?"
"Wylaz zanim sie zmieni"
"-Taktowny z ciebie goϾ, Mick.
-Te¿ ciê kocham, Willie.
-Zdecydowanie powinniœcie siê umówiæ."
powalaja!!
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2008, 01:17 przez atathoth, łącznie zmieniany 1 raz.
nie tak ciezko, mi sie podobla, lubie glownego aktora i aktorke. I wreszcie jakis Przyjazny i ciekawy serial ktory nie musi sie bazowac na seryjnych zabojcach (dexter), Kwadratowych szczekach policji (unit,flashpoint) ani na psychopatycznych chirurgach(nip`tuck, House) tylko o normalnej ekipie ludzi ktorzy pomagaja innym :D No i trzeba dodac ze naprawde mocna koncowka! ([spoiler]zeby juz w pierwsyzm odcinku zabijac (glowna) postac?[/spoiler]) U mnie ma jak narazie dostaje ocene 4 na 6.
a teksty: "nie masz nic lepszego do roboty?" "Wylaz zanim sie zmieni" "-Taktowny z ciebie goœæ, Mick. -Te¿ ciê kocham, Willie. -Zdecydowanie powinniœcie siê umówiæ." powalaja!! ;)
taki dziwny ten serial, nawet nie wiem co o nim myslec...
niezbyt mi sie podobal ale, ze byl zly tez nie moge powiedziec :roll:
zobaczymy co bedzie dalej
taki dziwny ten serial, nawet nie wiem co o nim myslec... niezbyt mi sie podobal ale, ze byl zly tez nie moge powiedziec :roll: zobaczymy co bedzie dalej