[quote="Liroy"]http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?p=16990#16990[/quote] O tej stronie wiedziałem zanim napisałem poprzedni post. [b] Xvid asd[/b], kiedy powróci "dawna" strona?
edit: Zapomniałem o pytajniku na końcu mojej wypowiedzi.
[quote="Steryd"][quote="Liroy"]http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?p=16990#16990[/quote] O tej stronie wiedziałem zanim napisałem poprzedni post. [b] Xvid asd[/b], kiedy powróci "dawna" strona?
edit: Zapomniałem o pytajniku na końcu mojej wypowiedzi.[/quote] to jest chyba logiczne ze to zalezy od yoyo a nie od asd i jesli wiedzialby kiedy to napisalby
Awaria routera dostawcy
W sobotę ( 26.07.2008r.) nastąpiła awaria routera naszego dostawcy.
W związku z tym serwery v1.yoyo.pl i v4.yoyo.pl są niedostępne do czasu usunięcia awarii.
Za niedogodności przepraszamy.
Grupa YOYO
W mailu również proszą o cierpliwosc.
Czekamy więc - jak tylko bede coś wiedział więcej to dam znac.
Awaia trwa już dosyc długo...
Wiadomo, że nie można od nich wymagac bo w końcu to darmowy hosting - wprawdzie dotychczas się sprawdzał ale tak długa awaria jest niedopuszczalna...
I tak juz płacę za hosting (forum) więc mógłbym też dodatkowo wykupic domenę, i stronę również postawic na tym serwerze co forum.
Awaia trwa już dosyc długo... Wiadomo, że nie można od nich wymagac bo w końcu to darmowy hosting - wprawdzie dotychczas się sprawdzał ale tak długa awaria jest niedopuszczalna...
I tak juz płacę za hosting (forum) więc mógłbym też dodatkowo wykupic domenę, i stronę również postawic na tym serwerze co forum.
W sensie wykupić domenę od yoyo, czy jakąś nową? Bo jak nową, to wg mnie nie ma sensu. Każdy się przyzwyczaił do naszego adresu, i niech tak zostanie. Zobaczymy co się stanie teraz w ciągu tygodnia, może wróci wszystko do normy. Bo jak mówiła Brita, do tej pory nie było problemów ze stronką, a z forum się zdarzały.
[quote="xvidasd"]mógłbym też dodatkowo wykupic domen[/quote] W sensie wykupić domenę od yoyo, czy jakąś nową? Bo jak nową, to wg mnie nie ma sensu. Każdy się przyzwyczaił do naszego adresu, i niech tak zostanie. Zobaczymy co się stanie teraz w ciągu tygodnia, może wróci wszystko do normy. Bo jak mówiła Brita, do tej pory nie było problemów ze stronką, a z forum się zdarzały.
[quote="xvidasd"]I tak juz płacę za hosting (forum) więc mógłbym też dodatkowo wykupic domenę, i stronę również postawic na tym serwerze co forum. [/quote]
hmmm. yoyo bylo na serwerach niemieckich. a i365 jest na Polskich... Nie wiem jak Wy ale ja wole by glowna z podstronami byla na jakiejs zagranicznej