Historyczne posty.
scarlett_92
youtube Warszawa

Post autor: scarlett_92 »

cały czas pojawiają sie propozycje dodania czegoś nowego do strony, a co z serialami, ktore mają już swoje podstrony ale nie sa jeszcze nigdzie wstawione i są zaznaczone szarym kolorem? przyjdzie kiedyś czas na np. The O.C czy Cold case (to pierwsze, które przychodza mi na myśl bez dostępu do strony)?
djjasiek

Post autor: djjasiek »

scarlett_92 pisze:czy Cold case
To akurat zarezerwowane przeze mnie. Mogę ci powiedzieć czemu nie ma - brak napisów do całości ;(
scarlett_92

no tak, ale chyba tylko do drugiego sezonu nie ma, bo do pierwszego, trzeciego, czwartego i piątego są udostępnione paczki z napisami.

czyli do każdego "szarego serialu" nie ma kompletnych napisów?
djjasiek

Post autor: djjasiek »

scarlett_92 pisze:pierwszego, trzeciego, czwartego i piątego są udostępnione paczki z napisami.
Serio? Jeśli tak, do taj mi namiar na chociaż pierwszy sezon, bo się nie spotkałem. A co do szarych seriali, to będzie ich jeszcze przybywać. Nie zapominaj, że jesteśmy "bazą seriali" ;).
scarlett_92

z tym, ze to na [RS] i do tego są paczki z napisami, więc jeśli to sie nie nadaję to przepraszam za wprowadzenie w błąd. w innym wypadku podeślę linka.
i tak, baza - pamietam :)
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Tutsj mślę, że troche wyjaśniłem: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=842

Czekam więc ciągle na zgłoszenia do "szybkiej propozycji" gdyż mam "wolny slot".
(przypominam, ze musą by dostępne kompletne napisy do serialu proponowanego w tym temacie! proszę wklejac linki!)
Obrazek When Dreams Come True...
Oceń ten serial
Zablokowany