Serial Flashpoint jest najnowszą produkcją stacji CBS. Opowiada on o pracy jednostki do zadań specjalnych, o życiu codziennym jej członków oraz o kulisach popełnianych przestępstw. W serialu możemy zobaczyć między innymi Enrico Colantoniego znanego z serialu Veronica Mars, w którym występuje w roli prywatnego detektywa i ojca tytułowej bohaterki. Przy tym serialu poprostu nie da się nudzić...
Oryginalny wpis:
Witam!
Co sadzicie o serialu!?? Mi sie podoba, coz troche za malo akcji a za duzo "wzruszania sie" jak na serial o twardych typach. Ale co jak co to tez sa ludzie i maja swe slabosci wiec moge to zrozumiec.
Odcinki 1 do 4(kiedy sie ukarza napisy do dzisiejszego odcinka ktory bedzie leciec w canadzie za jakies 6 godzin) w jednym packu na dniach :D
Serial Flashpoint jest najnowszą produkcją stacji CBS. Opowiada on o pracy jednostki do zadań specjalnych, o życiu codziennym jej członków oraz o kulisach popełnianych przestępstw. W serialu możemy zobaczyć między innymi Enrico Colantoniego znanego z serialu Veronica Mars, w którym występuje w roli prywatnego detektywa i ojca tytułowej bohaterki. Przy tym serialu poprostu nie da się nudzić...
[code] Oryginalny wpis:
Witam!
Co sadzicie o serialu!?? Mi sie podoba, coz troche za malo akcji a za duzo "wzruszania sie" jak na serial o twardych typach. Ale co jak co to tez sa ludzie i maja swe slabosci wiec moge to zrozumiec.
Odcinki 1 do 4(kiedy sie ukarza napisy do dzisiejszego odcinka ktory bedzie leciec w canadzie za jakies 6 godzin) w jednym packu na dniach :D[/code]
A właśnie! Miałem pytać. Ja nie oglądałem The Unit i chciałem zapytać czy serial jest lepszy od Flashpoint, albo czy utrzymuje chociaż podobny poziom?
Added after 5 minutes:
Właśnie sprawdziłem na stonie AXN i nie dość że można obejrzeć od poniedziałku od piątku o 18 to na dodatek wszystkie odcinki można obejrzeć na stronie AXN!!!
A właśnie! Miałem pytać. Ja nie oglądałem The Unit i chciałem zapytać czy serial jest lepszy od Flashpoint, albo czy utrzymuje chociaż podobny poziom?
[size=75][color=#999999]Added after 5 minutes:[/color][/size]
Właśnie sprawdziłem na stonie AXN i nie dość że można obejrzeć od poniedziałku od piątku o 18 to na dodatek wszystkie odcinki można obejrzeć na stronie AXN!!!
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Do tych ktorzy pobrali pack. Czy wszystko ok z seedami i z pobieraniem? Ponjiewaz jest bardzo duzo osob ktore tylko ciagnely 4ty odcinek zostawiaja 3 poprzednie na pastwe losu. Czy wszystko ok?
Do tych ktorzy pobrali pack. Czy wszystko ok z seedami i z pobieraniem? Ponjiewaz jest bardzo duzo osob ktore tylko ciagnely 4ty odcinek zostawiaja 3 poprzednie na pastwe losu. Czy wszystko ok?
ja ściągnąłem wszystkie 4odc bez problemu. Jak narazie obejrzałem pierwszy odcinek.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Serial może być, tylko jak dla mnie trochę za bardzo przewidywalny;
po pierwsze na początku odcinka już mniej więcej wiemy co się stanie; poza tym wszystkie epizody maja podobny schemat - poznajemy bohaterów i okoliczności punktu kulminacyjnego, negocjacje, wkracza grupa szybkiego reagowania i do domciu...
Serial może być, tylko jak dla mnie trochę za bardzo przewidywalny; po pierwsze na początku odcinka już mniej więcej wiemy co się stanie; poza tym wszystkie epizody maja podobny schemat - poznajemy bohaterów i okoliczności punktu kulminacyjnego, negocjacje, wkracza grupa szybkiego reagowania i do domciu... ;)
W 3cim odcinku myslalem ze to policjant wykituje, a nie malec
a w 4tym odcinku myslalem ze ona go zastrzeli, i jej kara bedzie zlagodzona ze wzgledu na chory charakter goscia.
heh. nie jest az tak przewidywalny. [spoiler]W 3cim odcinku myslalem ze to policjant wykituje, a nie malec a w 4tym odcinku myslalem ze ona go zastrzeli, i jej kara bedzie zlagodzona ze wzgledu na chory charakter goscia.[/spoiler]
4 odcinek skończył się inaczej niż myślałam [spoiler]zamiana ról na łodzi, to był niespodziewany obrót sytuacji[/spoiler] 3 i 4 epizod, na razie najlepsze
Powiem, że byłem sceptycznie do niego nastawiony i z oporem podszedłem do 1 odcinka. Jak się okazało to zupełnie inny klimat niż The Unit(chociaż podobny schemat z wdrażaniem "nowego" do zespołu. Fajnie się to ogląda, czekam na więcej
Powiem, że byłem sceptycznie do niego nastawiony i z oporem podszedłem do 1 odcinka. Jak się okazało to zupełnie inny klimat niż The Unit(chociaż podobny schemat z wdrażaniem "nowego" do zespołu. Fajnie się to ogląda, czekam na więcej :)
Musze zaznaczyc ze w tym tygodniu wyjezdzam na tygodniowe wakacje. Wiec po moim powrocie wystawie odcinki 5 i 6 w jednej paczce!
Mam nadzieje ze poczekacie
Musze zaznaczyc ze w tym tygodniu wyjezdzam na tygodniowe wakacje. Wiec po moim powrocie wystawie odcinki 5 i 6 w jednej paczce! Mam nadzieje ze poczekacie ;)
niewiem jak wy ale ja z kazdym odcinkiem jestem coraz bardzej sceptyczny do tego serialu
formuła powoli sie wyczerpuje moim zdaniem
porownanie do the unit wypada kiepsko
niewiem jak wy ale ja z kazdym odcinkiem jestem coraz bardzej sceptyczny do tego serialu formuła powoli sie wyczerpuje moim zdaniem porownanie do the unit wypada kiepsko :cry: