Zapraszam na długo oczekiwany, przez niektóre osoby, serial Robin of Sherwood. [mimg]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/r27.jpg[/mimg] Zapraszam jednocześnie do dyskusji na temat tego serialu.
O super ze sie pojawiło, chcoiaz sam juz posiadam pełna wersje polecam wszystkim którzy nie widzieli jeszcze tej wersji
dla mnie osobiście niedościgniony wzór
O super ze sie pojawiło, chcoiaz sam juz posiadam pełna wersje polecam wszystkim którzy nie widzieli jeszcze tej wersji dla mnie osobiście niedościgniony wzór
Świetnie, wielkie dzięki.
W tamtym roku zacząłem oglądać ten serial, ale przerwałem (chyba gdzieś w drugim sezonie). I tu moje pytanie do znawców tego serialu:
Spoiler:
Który to odcinek, w którym, nie pamiętam zbyt dokładnie, ale Marion była więziona w jakiejś grocie (chyba), przez jakąś czarownice. Mniej więcej tak to wyglądało. To by ostatni odcinek który widziałem i chciałbym zacząć oglądać od niego. Jak ktoś wie, niech odpowie tu albo na PM. Dzięki.
PS. Serial świetny. Świetna rola Raya Winstonea jako Szkarłatny Bill. Nic dziwnego, że ten aktor się wybił i zagrał w kilku znanych produkcjach.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Świetnie, wielkie dzięki. W tamtym roku zacząłem oglądać ten serial, ale przerwałem (chyba gdzieś w drugim sezonie). I tu moje pytanie do znawców tego serialu: [spoiler]Który to odcinek, w którym, nie pamiętam zbyt dokładnie, ale Marion była więziona w jakiejś grocie (chyba), przez jakąś czarownice. Mniej więcej tak to wyglądało. To by ostatni odcinek który widziałem i chciałbym zacząć oglądać od niego. Jak ktoś wie, niech odpowie tu albo na PM. Dzięki.[/spoiler]
PS. Serial świetny. Świetna rola Raya Winstonea jako Szkarłatny Bill. Nic dziwnego, że ten aktor się wybił i zagrał w kilku znanych produkcjach.