Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Świetny pomysł. Ta akcja może poważnie usprawnić działanie seriwsu. Regularne dodawanie seriali, w dodatku tych, na które jest największy popyt. Super inicjatywa, gratki na pomysł.
Świetny pomysł. Ta akcja może poważnie usprawnić działanie seriwsu. Regularne dodawanie seriali, w dodatku tych, na które jest największy popyt. Super inicjatywa, gratki na pomysł.
Prosze tylko zwracac uwage na to co dodajecie!
Np Fringe - bedzie wiec nie ma sensu go tam zamieszczac.
Dodatkowo jutro sprawdze wszystkie zgloszenia czy mają odpowiedniki w dziale Propozycje i czy są prawidłowo zgłoszone!
Jak w któryms temacie bedzie brakować linków, czy informacji o napisach to wylądują w koszu.
Np life on mars s2 - nie ma napisów (tez kasuję).
Prosze tylko zwracac uwage na to co dodajecie! Np Fringe - bedzie wiec nie ma sensu go tam zamieszczac. Dodatkowo jutro sprawdze wszystkie zgloszenia czy mają odpowiedniki w dziale Propozycje i czy są prawidłowo zgłoszone! Jak w któryms temacie bedzie brakować linków, czy informacji o napisach to wylądują w koszu. Np life on mars s2 - nie ma napisów (tez kasuję).
xvidasd pisze:Np life on mars s2 - nie ma napisów (tez kasuję).
No coś ty! Czy tylko ja na całym forum mam konto na napisy24.pl? Wątpię. Są napisy i to pierwsza klasa. Swoją drogą to osobiście mailowo uploaderowi dostarczałem cały komplet do serii drugiej już ze 2 miechy temu. NAPISY SĄ! z przytupem
[quote="xvidasd"]Np life on mars s2 - nie ma napisów (tez kasuję).[/quote]
No coś ty! Czy tylko ja na całym forum mam konto na napisy24.pl? Wątpię. Są napisy i to pierwsza klasa. Swoją drogą to osobiście mailowo uploaderowi dostarczałem cały komplet do serii drugiej już ze 2 miechy temu. NAPISY SĄ! z przytupem ;)
Kto głosował przeciwko Boston Legal?!! :evil: Pamiętajcie, to ważne: [b]Boston Legal [/b]-> :thumleft: Bo będę musiał użyć środków przymusu bezpośredniego :smt075 :D
Yugi_2142 pisze:Kto głosował przeciwko Boston Legal?!! :evil: Pamiętajcie, to ważne: Boston Legal -> :thumleft: Bo będę musiał użyć środków przymusu bezpośredniego
ja głosowałam , ale pomyliło mi się chyba boston legal z boston public :oops:
[quote="Yugi_2142"]Kto głosował przeciwko Boston Legal?!! :evil: Pamiętajcie, to ważne: [b]Boston Legal [/b]-> :thumleft: Bo będę musiał użyć środków przymusu bezpośredniego :smt075 :D[/quote]
ja głosowałam , ale pomyliło mi się chyba boston legal z boston public :oops:
[quote="Yugi_2142"]Kto głosował przeciwko Boston Legal?!! Pamiętajcie, to ważne: Boston Legal -> Bo będę musiał użyć środków przymusu bezpośredniego [/quote]
Bez kampanii wyborczej proszę... :P :D P.S Ja też głosowałam przeciw...a mnie nic się nie pomyliło. :P
Beata! Zaraz się jeszcze okaże że głosowałaś na tak przy Grey's Anatomy
Kampania nie została zabroniona Poza tym to była tylko subtelna i taktowna sugestia na co należy głosować Tylko że czasem to nie wystarcza i wtedy pozostaje
15 głosów na nie dla Bostonu?!!
x 14
...gdzie to użytkownik forum głosujący przeciwko Bostonowi, minus PaulinAna która zagłosowała na "nie" przez pomyłkę
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2008, 00:27 przez Yugi_2142, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]Beata![/b] :smt018 Zaraz się jeszcze okaże że głosowałaś na tak przy Grey's Anatomy :smt120
Kampania nie została zabroniona ;) Poza tym to była tylko subtelna i taktowna sugestia na co należy głosować :D Tylko że czasem to nie wystarcza i wtedy pozostaje :smt021
[b]15 [/b]głosów na nie dla Bostonu?!!
:smt071 :smile:[b] x 14 [/b]
...gdzie :smile: to użytkownik forum głosujący przeciwko Bostonowi, minus PaulinAna która zagłosowała na "nie" przez pomyłkę