Shedao Shai pisze:Ja również głosowałem przeciwko temu serialowi. Z pełną premedytacją
Agghhhrr!!
Stop! Przerwać egzekucję!
Shedao, podaj chociaż jeden sensowny powód dlaczego głosowałeś przeciwko najbardziej wozackiemu serialowi prawniczemu wszech czasów...
[quote="Yugi_2142"]Shedao, podaj chociaż jeden sensowny powód dlaczego głosowałeś przeciwko najbardziej wozackiemu serialowi prawniczemu wszech czasów...[/quote]
Tak tylko dodam, że również nie przepadam z tym serialem, a zbieżność tytułu i ksywki jest czysto przypadkowa
(Nie wiem również, co znaczy słowo "wozacki" - taki co się wozi? Jak panowie w dresach? Dziwne )
Głosowałem na "October Road" - już za momencik będą napisy do ostatniego odcinka sezonu drugiego, a nic nie poradzą, że uważam ten serial za jeden z najfajniejszych seriali obyczajowych Od czasu niespodzianki asd z sezonem pierwszym
Tak tylko dodam, że również nie przepadam z tym serialem, a zbieżność tytułu i ksywki jest czysto przypadkowa :)
(Nie wiem również, co znaczy słowo "wozacki" - taki co się wozi? Jak panowie w dresach? Dziwne ;) )
Głosowałem na "October Road" - już za momencik będą napisy do ostatniego odcinka sezonu drugiego, a nic nie poradzą, że uważam ten serial za jeden z najfajniejszych seriali obyczajowych :) Od czasu niespodzianki asd z sezonem pierwszym :)
Shedao Shai pisze:Bo nie lubię serialów prawniczych.
Hmmm... Ale to nie jest jakiś tam serial prawniczy, tylko Legendarny serial prawniczy! No ale jak nie lubisz to nie...
P.S. Właśnie zagłosowałem przeciw Miami Vice!
[demoniczny śmiech] buuhahahahaaahaha!! [/demoniczny śmiech]
Bostonq pisze:(Nie wiem również, co znaczy słowo "wozacki" - taki co się wozi? Jak panowie w dresach? Dziwne
Dokładnie, wozacki to taka bardziej wiejska odmiana cfaniackiego, etymologia tego wyrazu -> wożenie się (furą po mieście), "zimny łokieć" i te sprawy...
[quote="Shedao Shai"]Bo nie lubię serialów prawniczych.[/quote]
Hmmm... Ale to nie jest jakiś tam serial prawniczy, tylko [b]Legendarny [/b]serial prawniczy! :D No ale jak nie lubisz to nie...
P.S. Właśnie zagłosowałem przeciw Miami Vice! :smt074 [demoniczny śmiech] buuhahahahaaahaha!! [/demoniczny śmiech]
[quote="Bostonq"](Nie wiem również, co znaczy słowo "wozacki" - taki co się wozi? Jak panowie w dresach? Dziwne[/quote]
Dokładnie, wozacki to taka bardziej wiejska odmiana cfaniackiego, etymologia tego wyrazu -> wożenie się (furą po mieście), "zimny łokieć" i te sprawy... ;)
Survivor już poleciał gdyż nie był prawidłowo zgłoszony.
Od teraz każdy serial który zostanie dopisany do listy a nie bedzie miał wymaganych linków i reszty nie będzie brany pod uwagę.
Survivor już poleciał gdyż nie był prawidłowo zgłoszony. Od teraz każdy serial który zostanie dopisany do listy a nie bedzie miał wymaganych linków i reszty nie będzie brany pod uwagę.
Yugi_2142 pisze:P.S. Właśnie zagłosowałem przeciw Miami Vice!
[demoniczny śmiech] buuhahahahaaahaha!! [/demoniczny śmiech]
Duude, nie mi krzywdę robisz. Ja mam całe MV w 350tkach po prostu uważam, że warto by było żeby ten serial był na stronie, żeby i inni go sobie obejrzeli, bo warto. Prócz tego wartoby wrzucić Grey's Anatomy s.3-4, Weeds s.4, Sopranos i Allo, Allo. Te seriale by na pewno znalazły popyt.
A jeśli chodzi o mnie, to są dwie pozycje które z listy bym bardzo chciał ujrzeć w Xvid asd: October Road s. 2 i Life on Mars s. 2 (bo mię się nie chce ściągać w 350tkach, aż takie fajne to one nie były).
[quote="Yugi_2142"]P.S. Właśnie zagłosowałem przeciw Miami Vice! :smt074 [demoniczny śmiech] buuhahahahaaahaha!! [/demoniczny śmiech][/quote]
Duude, nie mi krzywdę robisz. Ja mam całe MV w 350tkach :D po prostu uważam, że warto by było żeby ten serial był na stronie, żeby i inni go sobie obejrzeli, bo warto. Prócz tego wartoby wrzucić Grey's Anatomy s.3-4, Weeds s.4, Sopranos i Allo, Allo. Te seriale by na pewno znalazły popyt.
A jeśli chodzi o mnie, to są dwie pozycje które z listy bym bardzo chciał ujrzeć w Xvid asd: October Road s. 2 i Life on Mars s. 2 (bo mię się nie chce ściągać w 350tkach, aż takie fajne to one nie były).
To nie jest jednorazowa akcja więc będziesz mógł go doda jeszcze wiele razy.
Co zrobiłem?
Usunąłem te powyżej dziesiątki oraz zablokowałem możliwośc dodawania kolejnych - ano po to, że wiekszosc na liscie ma wieksza przewage ujemnych głosów niż dodatnich - powoduje to, że nowo dodana propozycja startuje z pierwszego miejsca.
Dodatkowo dam teraz każdemu szansę na powtórne oddanie głosu - warto więc to przemyślec!
Finał tego konkursu nastąpi za tydzień w sobotę o godz 21.00
Zwycięzca zostanie przezemnie wystawiony a konkurs ruszy od nowa (znowu będziecie mogli dodawa swoje propozycje).
To nie jest jednorazowa akcja więc będziesz mógł go doda jeszcze wiele razy.
Co zrobiłem? Usunąłem te powyżej dziesiątki oraz zablokowałem możliwośc dodawania kolejnych - ano po to, że wiekszosc na liscie ma wieksza przewage ujemnych głosów niż dodatnich - powoduje to, że nowo dodana propozycja startuje z pierwszego miejsca. Dodatkowo dam teraz każdemu szansę na powtórne oddanie głosu - warto więc to przemyślec! Finał tego konkursu nastąpi za tydzień w sobotę o godz 21.00 Zwycięzca zostanie przezemnie wystawiony a konkurs ruszy od nowa (znowu będziecie mogli dodawa swoje propozycje).
Do propozycji z listy Lois&Clark:The New Adventures of Superman Sezon 2 napisy są tylko do 9 epizodów. Chyba, że ktoś zna inne źródło.
PS
Allo' Allo' znowu prowadzi. Mam nadzieję, że już do końca.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Allo allo górą - tak tak tak
Fajnie by było gdyby Life on Mars weszło jeszcze, no i Grey's Anatomy, Lois&Clark, October Road i Psych... kurczę, to już połowa listy
Allo allo górą - tak tak tak :D Fajnie by było gdyby Life on Mars weszło jeszcze, no i Grey's Anatomy, Lois&Clark, October Road i Psych... kurczę, to już połowa listy ;)
No też mam takąnadzieję, że ludzie w końcu zrozumieją, że lepiej oglądnąc coś, czego sie jeszcze nie ogladało jak np Mists of Avalon ( :king: ) niż allo, allo! które przecież wszyscy doskonale znają i oglądali.
No też mam takąnadzieję, że ludzie w końcu zrozumieją, że lepiej oglądnąc coś, czego sie jeszcze nie ogladało jak np Mists of Avalon ( :king: ) niż allo, allo! które przecież wszyscy doskonale znają i oglądali.
Ja właśnie dlatego nie głosowałem na allo allo bo choć uważam że to naprawdę fajny serial komediowy to był on w telewizji puszcznay już tyle razy że chyba nie ma potrzeby żeby pojawiał się teraz na stronie...
Ja właśnie dlatego nie głosowałem na allo allo bo choć uważam że to naprawdę fajny serial komediowy to był on w telewizji puszcznay już tyle razy że chyba nie ma potrzeby żeby pojawiał się teraz na stronie...
xvidasd, jeśli potrafisz, to dodaj jeszcze takie rubryki jak: suma wszystkich głosów danego serialu albo ile potrzeba głosów do objęcia następnego miejsca.
[b]xvidasd[/b], jeśli potrafisz, to dodaj jeszcze takie rubryki jak: suma wszystkich głosów danego serialu albo ile potrzeba głosów do objęcia następnego miejsca.