Żeby było śmieszniej, specjalnie ściągałem uwaga... kilkanaście wersji tego odcinka z różnych źródeł i każdy nie miał dźwięku. Więc albo miałem pecha albo w sieci nie ma tego konkretnego odcinka posiadającego dźwięk...
Żeby było śmieszniej, specjalnie ściągałem uwaga... kilkanaście wersji tego odcinka z różnych źródeł i każdy nie miał dźwięku. Więc albo miałem pecha :smile: albo w sieci nie ma tego konkretnego odcinka posiadającego dźwięk...
xvidasd pisze:
Problem to (chyba! - bo nie pamiętam już) czwarty odcinek pierwszego sezonu.
Oryginalna wersja dostępna w sieci torrent ma błędy w ścieżce audio tak, że nie da się rozkompresowac audio a co za tym idzie wystawic sezonu pierwszego.
Nie ma sensu też wystawiac od drugiego sezonu.
Dlatego serial 'leży'.
Popróbuję coś z tym zrobić. Ściągam 1 sezon i robię kompresję. 4 odcinek skompresował mi się bez problemu. Zobaczymy co będzie dalej. Jak wszystko pójdzie dobrze to wstawię za niedługo 1 sezon.
[quote="xvidasd"] Problem to (chyba! - bo nie pamiętam już) czwarty odcinek pierwszego sezonu. Oryginalna wersja dostępna w sieci torrent ma błędy w ścieżce audio tak, że nie da się rozkompresowac audio a co za tym idzie wystawic sezonu pierwszego. Nie ma sensu też wystawiac od drugiego sezonu. Dlatego serial 'leży'. [/quote]
Popróbuję coś z tym zrobić. Ściągam 1 sezon i robię kompresję. 4 odcinek skompresował mi się bez problemu. Zobaczymy co będzie dalej. Jak wszystko pójdzie dobrze to wstawię za niedługo 1 sezon.
no nareszcie . już od 3 tygodni trzymam na dysku wolne 15GB a przy moim wiecznie zapchanym 80-cio GB dysku jest trudno wygospodarowac i nie zapełniać tego miejsca
no nareszcie :D. już od 3 tygodni trzymam na dysku wolne 15GB a przy moim wiecznie zapchanym 80-cio GB dysku jest trudno wygospodarowac i nie zapełniać tego miejsca :D