jeszcze mnie jedno ciekawi, o co chodzi z ta krwia lecaca z nosa michela i bolami glowy, albo ma guza mozgu, albo jest super klonem stworzonym z dna wybranych wczesniej super samcow i konczy mu sie data przydatnosci
[spoiler] jeszcze mnie jedno ciekawi, o co chodzi z ta krwia lecaca z nosa michela i bolami glowy, albo ma guza mozgu, albo jest super klonem stworzonym z dna wybranych wczesniej super samcow i konczy mu sie data przydatnosci[/spoiler]
Zauważyłam, że przeważają głosy krytyczne w stosunku do nowego sezonu...owszem, można było się spodziewać różnych nielogiczności i niespodzianek- ale ponieważ Prison Breake oglądałam zawsze głównie ze względów estetycznych... , mnie się podoba.
Added after 5 minutes:
Spoiler:
a co do objawów choroby u Michaela- może to jest sposób na zakończenie całej serii? Scofield is death- serial is death
Zauważyłam, że przeważają głosy krytyczne w stosunku do nowego sezonu...owszem, można było się spodziewać różnych nielogiczności i niespodzianek- ale ponieważ Prison Breake oglądałam zawsze głównie ze względów estetycznych... :D , mnie się podoba. :D
[size=75][color=#999999]Added after 5 minutes:[/color][/size]
[spoiler]a co do objawów choroby u Michaela- może to jest sposób na zakończenie całej serii? Scofield is death- serial is death[/spoiler]
beata101 pisze: Prison Breake oglądałam zawsze głównie ze względów estetycznych... , mnie się podoba.
I to jest właśnie pewna niesprawiedliwość - bo względy estetyczne rozumiem i nie widzę nic dziwnego w oglądaniu czegoś tylko dla jakiegoś aktora czy aktorki - ale w "Prison Break" jest zdecydowana przewaga postaci męskich, a widzowie tej płci nie mają aż takich możliwości "zawieszania wzroku". Jedna pani doktor (no i ta dziewczyna z Panamy, ale Jej jest mało) wiosny nie czyni
Zresztą to bodaj jeden z nielicznych powodów, ten estetyczny, żeby to oglądać, bo w to, że ktoś ten serial ogląda dla "meandrów akcji" i "zawiłości fabuły" (poza prostą ciekawością, jak się skończy), to nie uwierzę
Spoiler:
A czy matka braci nie umarła z powodu jakiejś choroby? Może odziedziczył. Ale pomysł beaty mi się podoba - nabrałbym trochę szacunku dla twórców za takie rozwiązanie. Ale w to nie wierzę - zbyt wysublimowane
[quote="beata101"] Prison Breake oglądałam zawsze głównie ze względów estetycznych... :D , mnie się podoba. :D[/quote]
I to jest właśnie pewna niesprawiedliwość - bo względy estetyczne rozumiem i nie widzę nic dziwnego w oglądaniu czegoś tylko dla jakiegoś aktora czy aktorki - ale w "Prison Break" jest zdecydowana przewaga postaci męskich, a widzowie tej płci nie mają aż takich możliwości "zawieszania wzroku". Jedna pani doktor (no i ta dziewczyna z Panamy, ale Jej jest mało) wiosny nie czyni ;)
Zresztą to bodaj jeden z nielicznych powodów, ten estetyczny, żeby to oglądać, bo w to, że ktoś ten serial ogląda dla "meandrów akcji" i "zawiłości fabuły" (poza prostą ciekawością, jak się skończy), to nie uwierzę :)
[spoiler] A czy matka braci nie umarła z powodu jakiejś choroby? Może odziedziczył. Ale pomysł beaty mi się podoba - nabrałbym trochę szacunku dla twórców za takie rozwiązanie. Ale w to nie wierzę - zbyt wysublimowane :) [/spoiler]
nie wytrzymałem xvid asd tym razem:) napiszę do tych którzy czekają że mimo kilku naciąganych faktów to formuła serialu która się zarysowała ma wielki potencjał i może nawiązać do 1 mitycznej części Ja osobiście życzę sobie żeby była choć na poziomie 2 serii
nie wytrzymałem xvid asd tym razem:) napiszę do tych którzy czekają że mimo kilku naciąganych faktów to formuła serialu która się zarysowała ma wielki potencjał i może nawiązać do 1 mitycznej części :) Ja osobiście życzę sobie żeby była choć na poziomie 2 serii :)
to ze mi sie podobało to nie uważam ze jak zawsze scenerzysci sie pogubili zaczynają jak w Lostah Sara wrociła niech im tam bedzie troche tez mnie dziwi gdzie też to ona się podziewala i czemu uciekając nie zabrała LJ ????
Mikel jak nic ma guza mózgu albo jakąś inną cholerę
to urządzenie dość interesujące hahaha ciekawi mnie z kad je wizą skoro był w wiezieniu??? oddali mu czy zrobił sobie nowe w wiezieniu????
pani sprzątającą jakaś malo rozgarnięta i wcale nie dotykał tych okien i dlaczego lazila z torebkę?? jak ja wchodze do domu to z torebką nielatam i
po co ten dysk w sejfie działał????
no bo ze nagle sie zrobiło 6 części dysku to rozumiem żeby dłużej ich szukał będzie dłużnej się ciągnęło
[spoiler]to ze mi sie podobało to nie uważam ze jak zawsze scenerzysci sie pogubili zaczynają jak w Lostah :D Sara wrociła niech im tam bedzie troche tez mnie dziwi gdzie też to ona się podziewala i czemu uciekając nie zabrała LJ ???? Mikel jak nic ma guza mózgu albo jakąś inną cholerę :D to urządzenie dość interesujące hahaha ciekawi mnie z kad je wizą skoro był w wiezieniu??? oddali mu czy zrobił sobie nowe w wiezieniu???? pani sprzątającą jakaś malo rozgarnięta i wcale nie dotykał tych okien i dlaczego lazila z torebkę?? jak ja wchodze do domu to z torebką nielatam i po co ten dysk w sejfie działał???? no bo ze nagle sie zrobiło 6 części dysku to rozumiem żeby dłużej ich szukał będzie dłużnej się ciągnęło[/spoiler] :D
to ze mi sie podobało to nie uważam ze jak zawsze scenerzysci sie pogubili zaczynają jak w Lostah Sara wrociła niech im tam bedzie troche tez mnie dziwi gdzie też to ona się podziewala i czemu uciekając nie zabrała LJ ????
Mikel jak nic ma guza mózgu albo jakąś inną cholerę
to urządzenie dość interesujące hahaha ciekawi mnie z kad je wizą skoro był w wiezieniu??? oddali mu czy zrobił sobie nowe w wiezieniu????
pani sprzątającą jakaś malo rozgarnięta i wcale nie dotykał tych okien i dlaczego lazila z torebkę?? jak ja wchodze do domu to z torebką nielatam i
po co ten dysk w sejfie działał????
no bo ze nagle sie zrobiło 6 części dysku to rozumiem żeby dłużej ich szukał będzie dłużnej się ciągnęło
moge to wszystko wytlumaczyc
Spoiler:
Jak Sarah i lj zostali porwani to przeciez czesto byli odseparowywani, Lj musial zobaczyc ojca, ona byla torturowana itd
(Mikel jak nic ma guza mózgu albo jakąś inną cholerę -> hahaha, za duzo IQ)
co do urzadzenia, to zapewne mu je oddali. A dysk w sejfie nie musial dzialac, takie urzadzenia - a juz istenieja tylko jako prototypy i w lzejszych wersjach moga pobrac informacje z dyskow nie uruchomionych.
a sprzataczka, to prawda ze malo rozgarnieta.
Mi te 2 odcinki tak srednio przepadly do gustu :S.... sarah + Micheal, boze dobra rozumiem rozlake ale 3 pocalunki w co poltorej minuty... scenarzysci musieli to dac dla plci pieknej ogladajacej serial . i te wszystkie rozwazania nt. "co oana Ci tam zrobila, jak Cie torturowala" ehh....
Mi sie podobaly natomiast nowe postacie, ten czarny-morderca, albo ten azjata. Fajnie ze wprowadzili nowe drugoplanowe postacie . (ale ten agent fbi... my god)
a koncowka z "to jest jak kawalek pizzy i trzeba odnalesc jeszcze 5 innych" oraz te nawiazania do mitologii... potworne.
[quote="Saga"][spoiler]to ze mi sie podobało to nie uważam ze jak zawsze scenerzysci sie pogubili zaczynają jak w Lostah Sara wrociła niech im tam bedzie troche tez mnie dziwi gdzie też to ona się podziewala i czemu uciekając nie zabrała LJ ???? Mikel jak nic ma guza mózgu albo jakąś inną cholerę to urządzenie dość interesujące hahaha ciekawi mnie z kad je wizą skoro był w wiezieniu??? oddali mu czy zrobił sobie nowe w wiezieniu???? pani sprzątającą jakaś malo rozgarnięta i wcale nie dotykał tych okien i dlaczego lazila z torebkę?? jak ja wchodze do domu to z torebką nielatam i po co ten dysk w sejfie działał???? no bo ze nagle sie zrobiło 6 części dysku to rozumiem żeby dłużej ich szukał będzie dłużnej się ciągnęło[/spoiler] [/quote]
moge to wszystko wytlumaczyc :D [spoiler] Jak Sarah i lj zostali porwani to przeciez czesto byli odseparowywani, Lj musial zobaczyc ojca, ona byla torturowana itd (Mikel jak nic ma guza mózgu albo jakąś inną cholerę -> hahaha, za duzo IQ) co do urzadzenia, to zapewne mu je oddali. A dysk w sejfie nie musial dzialac, takie urzadzenia - a juz istenieja tylko jako prototypy i w lzejszych wersjach moga pobrac informacje z dyskow nie uruchomionych. a sprzataczka, to prawda ze malo rozgarnieta.
Mi te 2 odcinki tak srednio przepadly do gustu :S.... sarah + Micheal, boze dobra rozumiem rozlake ale 3 pocalunki w co poltorej minuty... scenarzysci musieli to dac dla plci pieknej ogladajacej serial ;). i te wszystkie rozwazania nt. "co oana Ci tam zrobila, jak Cie torturowala" ehh.... Mi sie podobaly natomiast nowe postacie, ten czarny-morderca, albo ten azjata. Fajnie ze wprowadzili nowe drugoplanowe postacie :D. (ale ten agent fbi... my god)
a koncowka z "to jest jak kawalek pizzy i trzeba odnalesc jeszcze 5 innych" oraz te nawiazania do mitologii... :pig: potworne. [/spoiler] ale tak woogule to spoko ;)
Mi te 2 odcinki tak srednio przepadly do gustu :S.... sarah + Micheal, boze dobra rozumiem rozlake ale 3 pocalunki w co poltorej minuty... scenarzysci musieli to dac dla plci pieknej ogladajacej serial . i te wszystkie rozwazania nt. "co oana Ci tam zrobila, jak Cie torturowala" ehh....
Spoiler:
to było straszne ja tu mialam nadzieję na to ze sie do siebie przykleją i nie dadzą odkleic przez pól odcinka a tu raptem trzy pocalunki w ciagu paru minut i to na dodatek takie bez emocji ja tu na jakąś namietnosć czekalam a tu tak nijak sie to powitanie odbyło
[quote="atathoth"] [spoiler] Mi te 2 odcinki tak srednio przepadly do gustu :S.... sarah + Micheal, boze dobra rozumiem rozlake ale 3 pocalunki w co poltorej minuty... scenarzysci musieli to dac dla plci pieknej ogladajacej serial ;). i te wszystkie rozwazania nt. "co oana Ci tam zrobila, jak Cie torturowala" ehh.... [/spoiler] [/quote] [spoiler]to było straszne ja tu mialam nadzieję na to ze sie do siebie przykleją i nie dadzą odkleic przez pól odcinka a tu raptem trzy pocalunki w ciagu paru minut i to na dodatek takie bez emocji ja tu na jakąś namietnosć czekalam a tu tak nijak sie to powitanie odbyło[/spoiler] :-(
Ciekawe o co chodzi z Laosem? Co tam firma chce zrobić?
I T-Bag, jak zwykle się gdzieś zakręcił.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams