Prawdziwa nazwa Firmy to Jennings & Rall a cały Prison Break to wstęp do Jericho. Firma knuje spisek przeciwko żądowi USA, Michealowi i Lincolnowi się nie udało z
Spoiler:
tymi dyskami
, później te atomówki i dwa oddzielne państwa w państwie.
Prawdziwa nazwa Firmy to Jennings & Rall a cały Prison Break to wstęp do Jericho. Firma knuje spisek przeciwko żądowi USA, Michealowi i Lincolnowi się nie udało z [spoiler] tymi dyskami[/spoiler], później te atomówki i dwa oddzielne państwa w państwie.
Haha niezle to wykombinowales ;DDD
Ja dodam od siebie ze jesli postacie ktore cos znaczyly w poprzednich sezonach dalej beda ginac w takim tepie jak w tych 3 odcinkach to nie wiem kto dozyje do konca 4 sezonu
Haha niezle to wykombinowales ;DDD Ja dodam od siebie ze jesli postacie ktore cos znaczyly w poprzednich sezonach dalej beda ginac w takim tepie jak w tych 3 odcinkach to nie wiem kto dozyje do konca 4 sezonu
Powiem szczerze że mnie sie 4 sezon podoba. 3 odc fajny, sporo się działo. [spoiler]Już się bałem że Scofield jak zajechał super TAXI, to zaraz wyciągnie jakimś cudem drugi dysk i tak bedzie co odcinek. Ale naszczęscie nie :D[/spoiler]
bartek1 pisze:Ja dodam od siebie ze jesli postacie ktore cos znaczyly w poprzednich sezonach dalej beda ginac w takim tepie jak w tych 3 odcinkach to nie wiem kto dozyje do konca 4 sezonu
[quote="bartek1"]Ja dodam od siebie ze jesli postacie ktore cos znaczyly w poprzednich sezonach dalej beda ginac w takim tepie jak w tych 3 odcinkach to nie wiem kto dozyje do konca 4 sezonu[/quote]
[spoiler]No i to był dla mnie dobry odcinek:) Pościg, akcja w serwerowni i ogólnie pozytyw wielki;D[/spoiler]
[color=red]Nie zdradziłem, że Sucre wsadził rękę w G...O i mu ją amputowali. Wrażliwi się znaleźli, nie macie się czego czepiać po prostu. Szkoda słów.[/color]
Ja akurat najpierw obejrzałem, a potem przeczytałem, ale moim zdaniem zdradziłeś że będę te 2 wymienione elementy, co jednak coś zdradza z fabułu... ja osobiście tego nie lubię (Bo że pozytyw to opinia tylko ).
Ja akurat najpierw obejrzałem, a potem przeczytałem, ale moim zdaniem zdradziłeś że będę te 2 wymienione elementy, co jednak coś zdradza z fabułu... ja osobiście tego nie lubię :) (Bo że pozytyw to opinia tylko :) ).
[quote="Sqter"]To patrz wyżej. Ciekawe czy uwierzysz;][/quote] Dziękuję :) A poza tym nie znaleźli tylko znalazł, jeden, nie wypowiadam się za innych :) P.S. Wierzę, zapewne to o 4x04 jest... ;)
Czwarty epizod trzyma poziom wcześniejszych. Denerwuje mnie tylko
Spoiler:
cała ta depresja Sary. Jakoś nie podoba mi się jej postać w tym sezonie .
Ten sezon jest całkiem niezły i jak zakończą na nim całą historię będę na prawdę zadowolony
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Czwarty epizod trzyma poziom wcześniejszych. Denerwuje mnie tylko [spoiler]cała ta depresja Sary. Jakoś nie podoba mi się jej postać w tym sezonie .[/spoiler] Ten sezon jest całkiem niezły i jak zakończą na nim całą historię będę na prawdę zadowolony :)
mnie zaskakuje 4 sezon Prisona, po porzeciętnym 2 sezonie, i żenująco słabym sezonie 3, najnowszy sezon trzyma bardzo przyzwoite tempo akcji i całkiem ciekawą fabułę . jestem mile zaskoczony
również zgadzam się z przedmówcami że 4 odcinek jest dobry, pod warunkiem że przewija się nuuudne sceny z Sarą.
Spoiler:
wogóle niemialbym nic przeciwko jakby ten tłusty czarnuch poszedl za nią do reszty => tam ją zabił na oczach Scofielda => Michael miałby kolejny powód mscic się na Firmie, a widzowi oszczędzonoby wielu nudnych scen z udziałem Sary, których mozna się pewnie spodziewać.
mnie zaskakuje 4 sezon Prisona, po porzeciętnym 2 sezonie, i żenująco słabym sezonie 3, najnowszy sezon trzyma bardzo przyzwoite tempo akcji i całkiem ciekawą fabułę :). jestem mile zaskoczony również zgadzam się z przedmówcami że 4 odcinek jest dobry, pod warunkiem że przewija się nuuudne sceny z Sarą.
[spoiler]wogóle niemialbym nic przeciwko jakby ten tłusty czarnuch poszedl za nią do reszty => tam ją zabił na oczach Scofielda => Michael miałby kolejny powód mscic się na Firmie, a widzowi oszczędzonoby wielu nudnych scen z udziałem Sary, których mozna się pewnie spodziewać. [/spoiler]
Sara w tym sezonie to jedno wielkie nieporozumienie i pisałem to juz przy odcinku nr1. Natomiast co do odcinka, podobał mi się bardzo. Chyba najlepszy do tej pory.
Spoiler:
W koncu mieliśmy to co w pierwszym sezonie, dużo szybkiej akcji, zwroty sytuacyjne. Dobra akcja z dyskiem, trzymała w napięciu. Byłem pewien ze w tym epizodzie się nie uda a jednak
Sara w tym sezonie to jedno wielkie nieporozumienie i pisałem to juz przy odcinku nr1. Natomiast co do odcinka, podobał mi się bardzo. Chyba najlepszy do tej pory. [spoiler]W koncu mieliśmy to co w pierwszym sezonie, dużo szybkiej akcji, zwroty sytuacyjne. Dobra akcja z dyskiem, trzymała w napięciu. Byłem pewien ze w tym epizodzie się nie uda a jednak :D [/spoiler]
Oby scenarzyści utrzymali taki poziom do końca sezonu.
Helventis pisze:
Spoiler:
wogóle niemialbym nic przeciwko jakby ten tłusty czarnuch poszedl za nią do reszty => tam ją zabił na oczach Scofielda => Michael miałby kolejny powód mscic się na Firmie, a widzowi oszczędzonoby wielu nudnych scen z udziałem Sary, których mozna się pewnie spodziewać.
Dobry pomysł. Kto wie co będzie w piątym odcinku..;)
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Oby scenarzyści utrzymali taki poziom do końca sezonu.
[quote="Helventis"][spoiler]wogóle niemialbym nic przeciwko jakby ten tłusty czarnuch poszedl za nią do reszty => tam ją zabił na oczach Scofielda => Michael miałby kolejny powód mscic się na Firmie, a widzowi oszczędzonoby wielu nudnych scen z udziałem Sary, których mozna się pewnie spodziewać. [/spoiler][/quote] Dobry pomysł. Kto wie co będzie w piątym odcinku..;)
dziwny ten super nowoczesny telefon do sciagania danych z powietrza, niby takie cudo a download ciagle musi zaczynac od nowa po zerwianiu polaczenia.
w tym odcinku podobala mi sie tylko sekretarka z GATE :pirat:
dziwny ten super nowoczesny telefon do sciagania danych z powietrza, niby takie cudo a download ciagle musi zaczynac od nowa po zerwianiu polaczenia. w tym odcinku podobala mi sie tylko sekretarka z GATE :pirat: