Surrealistyczna podróż po wyspach Brytyjskich w komedii opartej na często nagradzanym słuchowisku radiowym. Przyglądamy się życiu w nowym milenium śledząc losy kilku niezwykłych, a niekiedy nawet niebezpiecznych postaci. Poznajemy Emily, beztroskiego transwestytę, który wprowadza się do domku nad morzem. Jasona, namiętnie zakochanego w babci najlepszego przyjaciela. Daffyda, który jest jedynym gejem we wsi (i chce, aby tak pozostało) oraz wiele innych osób. To prowokuje do zadania pytań: „Kimże są ci Anglicy? Cóż oni wyrabiają? I dlaczego? opis z filmweb.pl
Napisy: :thumleft:
Dostępność: :thumleft:
Wiem jakie jest zdanie na forum na temat tego serialu, ale jako iż oglądałem pare odcinków w telewizji i lubie taki humor, a zbliża się głosowanie w gatunku komedia postanowiłem zaproponować go.
Ostatnio zmieniony 13 września 2008, 21:25 przez piotr_cebo, łącznie zmieniany 1 raz.
[i]Surrealistyczna podróż po wyspach Brytyjskich w komedii opartej na często nagradzanym słuchowisku radiowym. Przyglądamy się życiu w nowym milenium śledząc losy kilku niezwykłych, a niekiedy nawet niebezpiecznych postaci. Poznajemy Emily, beztroskiego transwestytę, który wprowadza się do domku nad morzem. Jasona, namiętnie zakochanego w babci najlepszego przyjaciela. Daffyda, który jest jedynym gejem we wsi (i chce, aby tak pozostało) oraz wiele innych osób. To prowokuje do zadania pytań: „Kimże są ci Anglicy? Cóż oni wyrabiają? I dlaczego?[/i] [color=olive][size=75]opis z filmweb.pl[/size][/color]
Wiem jakie jest zdanie na forum na temat tego serialu, ale jako iż oglądałem pare odcinków w telewizji i lubie taki humor, a zbliża się głosowanie w gatunku komedia postanowiłem zaproponować go.
Powiem tak wystawie go, tylko jedno ale... wydaje mi się po przeglądnięciu bazy napisów ze brakuje napisów do pilota?, który poprzedza 1 odcinek. Bo do reszty napisy chyba są. Jak mi je dostarczycie to serial się ukaże niebawem
Powiem tak wystawie go, tylko jedno ale... wydaje mi się po przeglądnięciu bazy napisów ze brakuje napisów do pilota?, który poprzedza 1 odcinek. Bo do reszty napisy chyba są. Jak mi je dostarczycie to serial się ukaże niebawem :)
[quote="Czerwek"]2. najwyzszy poziom, bo malo kto potrafi w taki sposob wysmiewac publicznie siebie.[/quote] Dokładnie, ten łysy pulchny należy do tej bardziej tęczowej części rodzaju męskiego. :grin:
PS. Istnieją jeszcze dwa odcinki Xmas Special, których o ile dobrze widzę, nie ma w torrencie.
Little Britain USA Season 1 [url=http://www.mininova.org/tor/2108150][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url] Zapraszam do oglądania :smile: