O nic - nie ma - kiedys było ale zlikwidowałem bo zbyt problematyczne było.
Nie mam czasu obecnie i pomysłu na zrobienie jakiegos sensownego - jak macie pomysły to czekam chetnie
O nic - nie ma - kiedys było ale zlikwidowałem bo zbyt problematyczne było. Nie mam czasu obecnie i pomysłu na zrobienie jakiegos sensownego - jak macie pomysły to czekam chetnie :)
Moim zdaniem to kiepski pomysł. Bo większość osób trafia tu poprostu, a nie przez znajomych. Ale wprowadzenie możliwości takiej było by fajne bo kumpel chciał się zarejestriwać i nie mógł nigdy trafić a jak ja zauważyłem to nigdy go w tym czasie nie było i nei zarejestrował się.
Moim zdaniem to kiepski pomysł. Bo większość osób trafia tu poprostu, a nie przez znajomych. Ale wprowadzenie możliwości takiej było by fajne bo kumpel chciał się zarejestriwać i nie mógł nigdy trafić a jak ja zauważyłem to nigdy go w tym czasie nie było i nei zarejestrował się.
A ja teraz w innej beczki. Czemu zniknął banner z Merlinem? Fajny był a ten już za długo jest:P Tylko ten napis że wkrótce mogłby być bardziej wyraźny.
A ja teraz w innej beczki. Czemu zniknął banner z Merlinem? Fajny był a ten już za długo jest:P Tylko ten napis że wkrótce mogłby być bardziej wyraźny.
@asd czy nie myślałeś kiedyś o blokowaniu użytkowników nieaktywnych (np. przez rok żadnego posta)?
wiem, że mamy demokrację i ludzie mają prawo również do milczenia, wiem też, że sam nie jestem nadgorliwy w pisaniu, ale może wtedy by się poprawił stosunek użytkowników do postów na forum i pozbyto się by paru pasożytów;p
@asd czy nie myślałeś kiedyś o blokowaniu użytkowników nieaktywnych (np. przez rok żadnego posta)?
wiem, że mamy demokrację i ludzie mają prawo również do milczenia, wiem też, że sam nie jestem nadgorliwy w pisaniu, ale może wtedy by się poprawił stosunek użytkowników do postów na forum i pozbyto się by paru pasożytów;p
Po co jest umieszczona ta grafika na stronie głównej, skoro link jest nie aktywny od dłuższego czasu?
Przecież można to usunąć.. Strona będzie się krócej przewijała.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Nie, nie jest, ale jest niepotrzebny. Mam inny problem, wyłączyłem powiadamianie na maila w profilu, ale i tak dostaje. Czy to dlatego, że miałem ją włączoną wcześniej, czy może jest coś nie tak. Nie da się tego jakoś definitywnie wyłączyć? Na innych forach z silnikiem phpBB nie zauważyłem tego problemu.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Nie, nie jest, ale jest niepotrzebny. Mam inny problem, wyłączyłem powiadamianie na maila w profilu, ale i tak dostaje. Czy to dlatego, że miałem ją włączoną wcześniej, czy może jest coś nie tak. Nie da się tego jakoś definitywnie wyłączyć? Na innych forach z silnikiem phpBB nie zauważyłem tego problemu.
Dziś wieczorem było sporo kłopotów ale zaręczam, że wszystko jużdziałanormalnie - mam nadzieję, że teraz forum będzie działacjuzdużo szybciej.
Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Dziś wieczorem było sporo kłopotów ale zaręczam, że wszystko jużdziałanormalnie - mam nadzieję, że teraz forum będzie działacjuzdużo szybciej. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Straciliśmy jeden dzien z zycia forum - baza padła i musiałem ją odtworzyc (z 4.10.2008 godz około 23.00) - teraz juz działaale kilka postów, które napisaliście później przepadła.
Przepraszamy za kłopoty techniczne.
Straciliśmy jeden dzien z zycia forum - baza padła i musiałem ją odtworzyc (z 4.10.2008 godz około 23.00) - teraz juz działaale kilka postów, które napisaliście później przepadła. Przepraszamy za kłopoty techniczne.