Ten sezon jeszcze żyje :) Może nie leci za szybko ale jednak idzie :) Wiem, bo ostatnio ten sezon pobierałem ^^ Jak sie nie mylę to ściągałem stąd ==> [url=http://btmon.com/Video/Unsorted/CSI_-_CSI_Season4_XviD_asd_EnglishV_NapisyPL.torrent.html][b]kilk[/b][/url]
Ten sezon jeszcze żyje :) Może nie leci za szybko ale jednak idzie :) Wiem, bo ostatnio ten sezon pobierałem ^^ Jak sie nie mylę to ściągałem stąd ==> [url=http://btmon.com/Video/Unsorted/CSI_-_CSI_Season4_XviD_asd_EnglishV_NapisyPL.torrent.html][b]kilk[/b][/url][/quote]
Dzięi za podpowiedź - zobacze jak pojdzie - nie wiem jak to się stało, że go nie znalazłam
grego1980 pisze:Posiadam Over there-serial jest bardzo dobry wg minie, wiec jesli ktos był by zainteresowany mogę go (z małą pomocą władzy) reesedować.
Ja też go mam na płytce. Też mogę poseedować, bo jest tego wart. W nocy prędkość mojego łącza (wychodząca) to prawie 2 Mbit/s także będzie szybko.
[quote="grego1980"]Posiadam Over there-serial jest bardzo dobry wg minie, wiec jesli ktos był by zainteresowany mogę go (z małą pomocą władzy) reesedować.[/quote] Ja też go mam na płytce. Też mogę poseedować, bo jest tego wart. W nocy prędkość mojego łącza (wychodząca) to prawie 2 Mbit/s także będzie szybko.
Wszystkie punkty na drugi sezon American Dad:) Proszę o RS jeśli to możliwe bo próbowałem ściągać z różnych serwisów torrent do tego sezonu i ani rusz za każdym razem. Completly dead;) dzięki
Wszystkie punkty na drugi sezon American Dad:) Proszę o RS jeśli to możliwe bo próbowałem ściągać z różnych serwisów torrent do tego sezonu i ani rusz za każdym razem. Completly dead;) dzięki
Szukam sprawnego torrenta z regenesis season 2. Znalazłem jeden, który na stronie ma 1 seeda i 2 leecherow, ale w rzeczywistości jest tylko 1 leech, który ma całe 0% Jeżeli ktoś zna działający prosiłbym o podesłanie na pw.
Ewentualnie może ktoś skusiłby sie na reseed, bądź powtórne wstawienie.
Szukam sprawnego torrenta z regenesis season 2. Znalazłem jeden, który na stronie ma 1 seeda i 2 leecherow, ale w rzeczywistości jest tylko 1 leech, który ma całe 0% ;) Jeżeli ktoś zna działający prosiłbym o podesłanie na pw. Ewentualnie może ktoś skusiłby sie na reseed, bądź powtórne wstawienie.
Juz seeduje, nie za duzo, bo ok 32kB/s wszystkie sezony, tylko znajde torrenta do 1 :)
edit: Wszystkie sezony juz sie seeduja po za 6, gdzie sa problemu z trackerem ;/ [quote]Nie mozna nawiazac polaczenia poniewaz docelowy komputer aktywnie go odmawia[/quote]