Prison Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

PB [4x04] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Shen pisze:dziwny ten super nowoczesny telefon do sciagania danych z powietrza, niby takie cudo a download ciagle musi zaczynac od nowa po zerwianiu polaczenia.
w tym odcinku podobala mi sie tylko sekretarka z GATE :pirat:
Cóż, rónie dobrze można było zrobić zasięg na kilometr i nie było by tyle kłopotu by te dane ściągać i sezon już na 3-4 odcinku skończyć by mogli.. Przecież nie w tym rzecz! Mają pomysły i rozwiązania które są fajne...
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

nie wiem czy takie fajne te pomysly, najbardziej mnie rozwalila scena
Spoiler:
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Shen pisze:
Spoiler:
To fakt :D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Spoiler:
A pozatym to bylo ok ;D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Prison Break [4x05] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
Shandy
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: Shandy »

dzieki xvidasd :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tom76
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tom76 »

A Ja powiem krótko Prison wciaga ...chyba najlepszy sezon to byl 1 i 4 .Dla mnie prison jest na 2 miejscu seriali wszechczasow na 1 jest supernatural

Ma moze ktoś do sprzedania takie urzadzenie do scigania danych.. :smile:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Tak zachwalacie ten 4 sezon, że chyba w końcu obejrzę, tym bardziej, że skończyłam 5 sezon NCIS (który był super :D )
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

ja nie zachwalam, juz dwa odcinki pb jestem do tylu i jakos nie mam ochoty sie za nie zabierac
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Niestety ale potwierdzam Shen, jak dla mnie widać zdecydowanie że pomysły się kończą a rezultatem tego w serialu mamy pełno sytuacji niedorzecznych i absurdalnych. Prison powinien się skończyć na max 2 sezonie.
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Zgadzam sie ze historie ktore tam nawymyslali sa delikatnie mowiac naciagane ale mimo to sie w miare spoko oglada, jesli ktos ogladal poprzednie sezony ten tez powinien
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Nie powiem żeby był zły, bo ogląda mi się fajnie. Zawsze w Pb była ta nutka niepewności i jest także teraz. Generalnie wolę takie rozwiązanie fabularne jak mamy w sezonie 4 niż wyciąganie kogoś znów z paki.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Jak dla mnie 4. sezon jest bardzo dobry. Ciągle trzyma w napięciu, całe 40 minut coś się dzieje. Sezon może nie tak znakomity jak sezon 1., ale zdecydowanie lepszy niż kiepski sezon 2. i (trochę lepszy) 3.
Ogólnie jestem mile zaskoczony. Ale na głębsze oceny trzeba poczekać do końca sezonu.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

grego1980 pisze:http://film.onet.pl/0,0,1834705,wiadomosci.html
i oby tak sie stało :smile:
Zakończenie serialu po tym sezonie to bardzo dobra decyzja, ale to było już chyba wiadome jeszcze przed premierą.

Co do najnowszego odcinka - trzyma poziom.
Spoiler:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Dobry odcinek, zgadzam się trzyma poziom i mam wrażenie że dopiero teraz akcja na dobre się rozkręci.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

Twórcy serialu "Skazany na śmierć" liczą się z nieuchronnym zakończeniem produkcji.

Wentworth Miller jako Michael Scofield w trzecim sezonie "Skazanego na śmierć"
Producent Matt Olmstead przyznaje w wywiadzie dla magazynu "Entertainment Weekly", że w świetle słabej oglądalności niedawnych odcinków jest przygotowany na decyzję o zakończeniu serialu.

- Każdy serial zbliża się kiedyś do końca. Gdyby okazało się, że to nasza ostatnia seria, nie będziemy rozpaczać, bo mamy za sobą świetne lata, a teraz czeka nas jeszcze fantastyczny sezon. Nasi scenarzyści z pewnością będą mieli wystarczająco dużo czasu na przygotowanie odpowiedniego finału, poza tym zakończenie obecnej serii zostało pomyślane również jako zakończenie serialu - stwierdził producent.
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Hihihi najlepsze niedopowiedzenie w odcinku 6:D
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Krzychu pisze:
Twórcy serialu "Skazany na śmierć" liczą się z nieuchronnym zakończeniem produkcji.

Wentworth Miller jako Michael Scofield w trzecim sezonie "Skazanego na śmierć"
Producent Matt Olmstead przyznaje w wywiadzie dla magazynu "Entertainment Weekly", że w świetle słabej oglądalności niedawnych odcinków jest przygotowany na decyzję o zakończeniu serialu.

- Każdy serial zbliża się kiedyś do końca. Gdyby okazało się, że to nasza ostatnia seria, nie będziemy rozpaczać, bo mamy za sobą świetne lata, a teraz czeka nas jeszcze fantastyczny sezon. Nasi scenarzyści z pewnością będą mieli wystarczająco dużo czasu na przygotowanie odpowiedniego finału, poza tym zakończenie obecnej serii zostało pomyślane również jako zakończenie serialu - stwierdził producent.
No w końcu się ogarnęli ;)
Kiedyś na prawdę lubiłam ten serial, ale po trzecim sezonie trochę mi przeszło

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ