Pozwoliłem sobie dodać do Twojego tematu linki z rapidshare. Jeżeli mógłbyś zrobić w ten sposób także, by skopiować z rapidspread linki tylko do rapidshare i umieścić je w temacie było by łatwiej kopiować je do USD, pozostałe mirrory są dla chcących pobierać z nich ręcznie. Możesz usunąć moją adnotacje z posta.
Pozwoliłem sobie dodać do Twojego tematu linki z rapidshare. Jeżeli mógłbyś zrobić w ten sposób także, by skopiować z rapidspread linki tylko do rapidshare i umieścić je w temacie było by łatwiej kopiować je do USD, pozostałe mirrory są dla chcących pobierać z nich ręcznie. Możesz usunąć moją adnotacje z posta.
Super To ułatwi ściąganie, kopiuj wklej i już. W zasadzie to możesz, jeżeli masz tyle siły dodawać wszystkie ze 2-3 linki ze spreda. Np. rapid, megaupload i filefactor. Wtedy można pobierać 2-3 seriale na raz z różnych serwerów. Ale decyzje zostawiam Tobie. Rapidshare to podstawa, bo leci najszybciej.
Super :-) To ułatwi ściąganie, kopiuj wklej i już. W zasadzie to możesz, jeżeli masz tyle siły dodawać wszystkie ze 2-3 linki ze spreda. Np. rapid, megaupload i filefactor. Wtedy można pobierać 2-3 seriale na raz z różnych serwerów. Ale decyzje zostawiam Tobie. Rapidshare to podstawa, bo leci najszybciej.
Jeżeli robisz to na bierząco - wrzucony link - kopiujesz wstawiasz do notatnika, pozniej wszystko na forum to nie jest tyle pracy, co zrobic tak z 22 odcinkami z linkow ze spread'a.. BTW poprawiłem Ci orta, bo nie mogłem się powstrzymać
Jeżeli robisz to na bierząco - wrzucony link - kopiujesz wstawiasz do notatnika, pozniej wszystko na forum to nie jest tyle pracy, co zrobic tak z 22 odcinkami z linkow ze spread'a.. BTW poprawiłem Ci orta, bo nie mogłem się powstrzymać :-)
a co do tej strony gdzie wrzucam na te 10 serwerow to kto wie ile ztreba odczekac z jednego uploadu na drugi bo jak odrazu chce dalej uploadowac to mi wyskakuja linki z poprzedniego uploadowania
spoko mam z ortografia problemu :D i bedziemy robic :D
a co do tej strony gdzie wrzucam na te 10 serwerow to kto wie ile ztreba odczekac z jednego uploadu na drugi bo jak odrazu chce dalej uploadowac to mi wyskakuja linki z poprzedniego uploadowania