Christian Slater wcieli się w postać spokojnego Amerykana wiodącego życie na przedmieściach wraz ze swoją rodziną i psem. W tajemnicy przez wszystkimi pracuje jako rządowy szpieg (Edward Albright) , a ponadto włada wieloma językami i jest wyszkolony by zabijać.
Z kolei Alfre Woodard to szefowa agencji, dla której pracuje Edward i kobiety, która podobnie jak on ma swoje alter ego.
Serial startuje 13 października. Fabuła zapowiada się ciekawie. Zainteresowani?
Napisy będą tłumaczone na hataku
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Christian Slater wcieli się w postać spokojnego Amerykana wiodącego życie na przedmieściach wraz ze swoją rodziną i psem. W tajemnicy przez wszystkimi pracuje jako rządowy szpieg (Edward Albright) , a ponadto włada wieloma językami i jest wyszkolony by zabijać.
Z kolei Alfre Woodard to szefowa agencji, dla której pracuje Edward i kobiety, która podobnie jak on ma swoje alter ego.
Serial startuje 13 października. Fabuła zapowiada się ciekawie. Zainteresowani? :D [i] Napisy będą tłumaczone na hataku [/i]
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Dobry serial. Slater świetnie gra "podwójnego" agenta. Pomysł ciekawy, ale kojarzy mi się z jakimś filmem. Mogło by być trochę więcej akcji, ale to pewnie poprzez pilota, musieli wprowadzić widza w fabułę. Ciekawe jak chcą to kontynuować? Pewnie zrobią jeden odcinek na jedną misję, bez ciągłego wątku. Czekam na następne.
Najlepszy cytat: "Jest drobna różnica, między jeżdżeniem czyimś samochodem, a ujeżdżaniem czyjejś żony."
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
Dobry serial. Slater świetnie gra "podwójnego" agenta. Pomysł ciekawy, ale kojarzy mi się z jakimś filmem. Mogło by być trochę więcej akcji, ale to pewnie poprzez pilota, musieli wprowadzić widza w fabułę. Ciekawe jak chcą to kontynuować? Pewnie zrobią jeden odcinek na jedną misję, bez ciągłego wątku. Czekam na następne. Najlepszy cytat: "Jest drobna różnica, między jeżdżeniem czyimś samochodem, a ujeżdżaniem czyjejś żony." :D
obejrzalem pierwszy odcinek i bardzo mi sie spodobal
mozliwe ze go wstawie ale raczej jako caly sezon niz po odcinku (chociaz ien jest to powiedziane an 100%)
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
obejrzalem pierwszy odcinek i bardzo mi sie spodobal mozliwe ze go wstawie ale raczej jako caly sezon niz po odcinku (chociaz ien jest to powiedziane an 100%)
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
A serial robi się coraz lepszy, trzeci odcinek świetny, Naprawdę zachęcam.
Miejmy nadzieję, że zobaczymy go w asd.
Douglas Adams
Lubie Slatera, fabuła zachęca do oglądania, niestety wyniki oglądalności już nie :-/ Najpewniej cancel będzie, kwestia czy jakoś zakończą w 1 sezonie czy nie :-P
Lubie Slatera, fabuła zachęca do oglądania, niestety wyniki oglądalności już nie :-/ Najpewniej cancel będzie, kwestia czy jakoś zakończą w 1 sezonie czy nie :-P
gdzies trafiłem info
informacja nieoficjalna jeszcze ale:
"My Own Worst Enemy wiązano ogromne nadzieje. Umieszczenie go w ramówce zaraz po Heroes, co miało zapewnić wysoką oglądalność. Niestety prognozy NBC się nie sprawdziły. Do wyemitowania zostało 5 epizodów z 9-cio odcinkowego zamówienia."
szkoda naprawde szkoda
serial dostał cancela
gdzies trafiłem info informacja nieoficjalna jeszcze ale: "My Own Worst Enemy wiązano ogromne nadzieje. Umieszczenie go w ramówce zaraz po Heroes, co miało zapewnić wysoką oglądalność. Niestety prognozy NBC się nie sprawdziły. Do wyemitowania zostało 5 epizodów z 9-cio odcinkowego zamówienia." szkoda naprawde szkoda serial dostał cancela