Seriale na Discovery Chanel

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
youtube Warszawa
Kontakt:

Seriale na Discovery Chanel

Post autor: fluid »

To raczej bedzi einformacja niz propozycja serialu.
Dla tych ktorzy lubia kanal Discovery polecam dwa nowe seriale

Prototype This oraz Time Warp

Pierwszy z nich opowiada o grupie naukowcow i maniakow technologii w jednym ktorzy w kazdym odcinku wyznaczaja sobie jakis cel, rzecz ktorej jeszcze nigdy przedtem nie wykonal i buduja jej dzialajacy prototyp

Time Warp - jak lubisz ogladac cos w zwolnionym tempie (ja mam na tym punkcie male zboczenie) to bedziesz w siodmym niebie.
Od przebijania balonow przez ujecia rozbijanych przez czlowieka gola reka cegiel az po odpowiedz na zagadke - w jaki sposob pies pije wode (tu sie lekko zdziwilem bo nie tak to sobie wyobrazalem i pewnie nei jeden z was tu sie zdziwi)
- w jaki psosob pies pije

Seriale sa bez trudu dostepne w sieci i jezlei ktos lubi takie klimaty oraz zna jezyk angielski a Mythbusters nie powoduja na jego twarzy grymasu niecheci to naprawde polecam.
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Sorcim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sorcim »

Może być ciekawie :), szczególnie to Prototype This może być niezłe!

Swoją drogą, taka mała dygresja:
Pamięta ktoś może jak nazywał się serial przedstawiający jakie formy życia mogą pojawiać się w przyszłości na naszej planecie? O ile dobrze pamiętam leciał on właśnie na Discovery. :alien:
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Pamięta ktoś może jak nazywał się serial przedstawiający jakie formy życia mogą pojawiać się w przyszłości na naszej planecie? O ile dobrze pamiętam leciał on właśnie na Discovery. alien
Co prawda nie jest to na naszej planecie ale mam coś podobnego,
ściągłem ostatnio 2 części (po 45 minut) serialu dokumentalnego z Discovery który się zwie: "Kosmiczne Safarii" - w odcinkach oglądamy jak mogłoby wyglądać życie na innych planetach (np. gdzie jest mniejsze przyciąganie ziemskie).
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

o kurcze... zdradzisz torrenty?
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Czerwek pisze:o kurcze... zdradzisz torrenty?
Torrenta nie zdradzę bo z torrenta nie pobierałem :P
Za to wklejam orginalny post z innego forum gdzie są linki do rapida ;)
pmc8320 pisze:[RS] Discovery: Kosmiczne Safari *TVrip*

Przygotuj się na niezwykłą podróż - kosmiczne safari przez wszechświat.

Jakby wyglądało życie na innych planetach gdyby istniało Ta niepowtarzalna seria zabiera nas w podróż po znanym nam świecie oraz w najgłębsze zakątki wszechświata. Graficy filmowi przenoszą widza w nieznane. Spojrzymy w oczy istocie przypominającej morsa urodzonej na księżycu, na stałe zamkniętej w lodowej klatce. Odwiedzimy planetę, na której panuje niski poziom grawitacji, gdzie naturalna selekcja sprzyja rozwojowi wysokich, wrzecionowatych stworzeń i ogromnych owadów. W ciepłej, egzotycznej atmosferze gigantycznej gazowej planety przyjrzyjmy się istotom unoszącym i poruszającym się jak meduzy. To nie science fiction. Przy 100,000,000,000 istniejących słońc i niezliczonych planetach, możliwości życia są nieskończone.

Część 1

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/142743195/Kosmiczne_Safari_cz.1__Discovery_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/142854302/Kosmiczne_Safari_cz.1__Discovery_.part2.rar
Obrazek

Część 2

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/142870381/Kosmiczne_Safari_cz.2__Discovery_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/142883271/Kosmiczne_Safari_cz.2__Discovery_.part2.rar
Obrazek[/COLOR]
To nie jest moja wstawka !!
Linki działają ;)

PS. Mam nadzieje że nie oberwie mi się za wstawienie ich tutaj :)
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

Dzieki wielkie :)

Jakbys cos podobnego jeszcze znalazl to wal do mnie od razu :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ