Obejrzałem dwa odcinki na Sci Channel i serial mnie zaciekawił. Jessica Alba zdecydowanie pasuje do roli. Kolejne dwa odcinki w piątek w nocy powtórki w sobotę. Jeśli nie wytrzymam do tego czasu to chyba ściągnę
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Obejrzałem dwa odcinki na Sci Channel i serial mnie zaciekawił. Jessica Alba zdecydowanie pasuje do roli. :P Kolejne dwa odcinki w piątek w nocy powtórki w sobotę. Jeśli nie wytrzymam do tego czasu to chyba ściągnę :)
Oglądałem ten serial dość dawno temu, ale wspomnienia po nim mam jak najbardziej pozytywne, więc tym którzy nie oglądali polecam go jako naprawdę przyzwoity przerywnik pomiędzy innymi pozycjami.
Oglądałem ten serial dość dawno temu, ale wspomnienia po nim mam jak najbardziej pozytywne, więc tym którzy nie oglądali polecam go jako naprawdę przyzwoity przerywnik pomiędzy innymi pozycjami.
w sumie moze byc ciekawie, no i Jessica Alba w roli głównej :wink: kiedys napewno sciagne, pewnie w wakacje dopiero albo w przerwe wielkanocną :P dzięki :)
Ja jestem bardzo szczęśliwy, bo nigdy nie zdążyłem obejrzeć tego do końca. A teraz mogę Cóż, to, co widziałem, jeśli chodzi o fabułę, nie jest jakoś szczególnie porywające, ale kto by się tym przejmował, gdy w serialu występuje Alba Co - jak widzę - nie tylko mnie raduje
Ja jestem bardzo szczęśliwy, bo nigdy nie zdążyłem obejrzeć tego do końca. A teraz mogę :wink: Cóż, to, co widziałem, jeśli chodzi o fabułę, nie jest jakoś szczególnie porywające, ale kto by się tym przejmował, gdy w serialu występuje Alba :wink: Co - jak widzę - nie tylko mnie raduje :)
Dzięki atathoth
już od dawna czekałem na ten serial
na razie ściągłem i od razu obejrzałem odcinek pilotażowy
wkrótce muszę się wziąść za resztę serialu
Dzięki atathoth ;) już od dawna czekałem na ten serial :D na razie ściągłem i od razu obejrzałem odcinek pilotażowy :D wkrótce muszę się wziąść za resztę serialu :D
a prosze bardzo! Alba jest swietna, ale nie tylko ona, uwazam ze wiekszosc aktorow jest dobra (Jensen Ackles, J.C. MacKenzie, Michael Weatherly).
A co do fabuly to pierwszy sezon jest naprawde dobry, drugi jakos ujdzie. Ale historia milosna max\logan jest najpiekniejsza jaka widzialem :roll:
EDIT: @haker_dream, co do Andromedy... nadchodzi bardzo szybko ^^.
a prosze bardzo! Alba jest swietna, ale nie tylko ona, uwazam ze wiekszosc aktorow jest dobra (Jensen Ackles, J.C. MacKenzie, Michael Weatherly). A co do fabuly to pierwszy sezon jest naprawde dobry, drugi jakos ujdzie. Ale historia milosna max\logan jest najpiekniejsza jaka widzialem :roll: :wink:
atathoth pisze:a prosze bardzo! Alba jest swietna, ale nie tylko ona, uwazam ze wiekszosc aktorow jest dobra
Tak sobie głośno myślę... nie wiem, czy akurat w przypadku Alby najistotniejsze jest to, jaką jest aktorką. Ba, może nawet lepiej nie poruszać tego wątku, a skupić sie na czynnikach innych, okiem wypatrzonych
[quote="atathoth"]a prosze bardzo! Alba jest swietna, ale nie tylko ona, uwazam ze wiekszosc aktorow jest dobra[/quote]
Tak sobie głośno myślę... nie wiem, czy akurat w przypadku Alby najistotniejsze jest to, jaką jest aktorką. Ba, może nawet lepiej nie poruszać tego wątku, a skupić sie na czynnikach innych, okiem wypatrzonych :wink:
Tak sobie głośno myślę... ze moze Bostonq ma racje... , alba jest swietna pod katem ze pasuje do tej roli, a co do grania tej max... to tez sie zastanawiam Ale Mackenzie jest super "bip bip bip"!)
Tak sobie głośno myślę... ze moze Bostonq ma racje... :P, alba jest swietna pod katem ze pasuje do tej roli, a co do grania tej max... to tez sie zastanawiam :P Ale Mackenzie jest super "bip bip bip"!)
atathoth pisze:
[...]
Dzięki ci za wysłuchanie mojej prośby (kolejna pozycja do działu za co się zabierzez czy jakoś tak) czekam z cierpliwością oczywiście na drugi i kolejne sezoniki
[quote="atathoth"] [...] EDIT: @haker_dream, co do Andromedy... nadchodzi bardzo szybko ^^.[/quote]
:D :D :D Dzięki ci za wysłuchanie mojej prośby (kolejna pozycja do działu za co się zabierzez czy jakoś tak) czekam z cierpliwością oczywiście na drugi i kolejne sezoniki :)
Widziałem go dla Alby. I Alba mi się tam tylko podobała. :mrgreen: w ostatnich latach powstają seriale o podobnej fabule do Dark Angel (gdzie wszystko opiera się o jakąś superkobietę walczącą ze złem), czasem są to seriale gorsze (Painkiller Jane) czasem lepsze (Bionic Woman). Dark Angel wpasowuje się tu akurat pośrodku, żadna rewelacja ale też nie kicha. Ten serial się po prostu... ogląda. Alba to Alba i wielbicielom ich kształtów nie trzeba jej polecać. Aktorstwo leży (ten jej chłopak-inwalida, czy chociażby Jensen Ackles, czyli Dean z Supernaturala - widać że chłopak się wtedy dopiero docierał i jeszcze nie błyszczał niczym nadzwyczajnym). Fabuła... jest. Fajna, nawet. Dużo akcji, biegania, strzelania, kopania, uciekania i gonienia, czasem nawet pojawiają się ślady dramatyzmu.
Taki ot, lekki serialik, ktory warto obejrzeć dla relaksu. I dla Alby. Ale nie gniecie ten serial, o nie.
(niemniej bardzo dobrze, że się pojawił w asd, bo ludzie powinni mieć szansę się z nim zapoznać )
Widziałem go dla Alby. I Alba mi się tam tylko podobała. :mrgreen: w ostatnich latach powstają seriale o podobnej fabule do Dark Angel (gdzie wszystko opiera się o jakąś superkobietę walczącą ze złem), czasem są to seriale gorsze (Painkiller Jane) czasem lepsze (Bionic Woman). Dark Angel wpasowuje się tu akurat pośrodku, żadna rewelacja ale też nie kicha. Ten serial się po prostu... ogląda. Alba to Alba i wielbicielom ich kształtów nie trzeba jej polecać. Aktorstwo leży (ten jej chłopak-inwalida, czy chociażby Jensen Ackles, czyli Dean z Supernaturala - widać że chłopak się wtedy dopiero docierał i jeszcze nie błyszczał niczym nadzwyczajnym). Fabuła... jest. Fajna, nawet. Dużo akcji, biegania, strzelania, kopania, uciekania i gonienia, czasem nawet pojawiają się ślady dramatyzmu.
Taki ot, lekki serialik, ktory warto obejrzeć dla relaksu. I dla Alby. Ale nie gniecie ten serial, o nie.
(niemniej bardzo dobrze, że się pojawił w asd, bo ludzie powinni mieć szansę się z nim zapoznać :) )
Jak by na to nie patrzec - lekki, nie lekki, ale chyba nawet ktos zlosliwy nie powie, ze ten serial nie ma zadnych atutow (Alba - a oprocz tego jednak cos sie dzieje)
Jak by na to nie patrzec - lekki, nie lekki, ale chyba nawet ktos zlosliwy nie powie, ze ten serial nie ma zadnych atutow (Alba - a oprocz tego jednak cos sie dzieje) :)
Hm, właśnie obejrzałem pierwszyz sezon. Niedługo zabiorę się za drugi, ale dręczy mnei jedno pytanie - czy ten serial się zakończył?? To znaczy czy ostatni odcinek drugiego sezony zakonczy główny watek, nie będzie furtki do kolejnych sezonów (które de facto nie powstały) itp?
Hm, właśnie obejrzałem pierwszyz sezon. Niedługo zabiorę się za drugi, ale dręczy mnei jedno pytanie - czy ten serial się zakończył?? To znaczy czy ostatni odcinek drugiego sezony zakonczy główny watek, nie będzie furtki do kolejnych sezonów (które de facto nie powstały) itp?