Pobrałam serial głównie ze względu na Alyson Hannigan którą mile wspominam z kilku seriali. W tym równiez mnie nie zawiodła, bardzo fajna postać. Ale jeśli chodzi ogólnie o serial to jakoś nadzwyczajnie mnie nie zachwycił i nie rozbawił. Ot taki przerywnik gdy naprawdę nie ma co robić. Pomysły Barney'a to chyba najzabawniejsze akcje w całym serialu. A reszta całkiem przeciętna.
Pobrałam serial głównie ze względu na Alyson Hannigan którą mile wspominam z kilku seriali. W tym równiez mnie nie zawiodła, bardzo fajna postać. Ale jeśli chodzi ogólnie o serial to jakoś nadzwyczajnie mnie nie zachwycił i nie rozbawił. Ot taki przerywnik gdy naprawdę nie ma co robić. Pomysły Barney'a to chyba najzabawniejsze akcje w całym serialu. A reszta całkiem przeciętna.
Tak jak obiecałem rozpoczynamy nowy sezon ep by ep.
How I Met Your Mother [4x01]
Taki miiiiiii...czekaj....lutki odcinek na początek
Spokojnie serial startuje, myślę że w miare kolejnych odcinków będzie lepiej.
Ostatnio zmieniony 23 września 2008, 22:46 przez Merlin_, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jak obiecałem rozpoczynamy nowy sezon ep by ep. How I Met Your Mother [4x01] [url=http://www.mininova.org/tor/1836413][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url] Taki miiiiiii...czekaj....lutki odcinek na początek :D Spokojnie serial startuje, myślę że w miare kolejnych odcinków będzie lepiej.
Moim zdaniem 4 sezon jest jakiś taki troszke mniej śmieszny. Może po prostu jakoś tylko w moich oczach HIMYM się troche wypalił. Mam nadzieje że dalej będzie lepiej.
Moim zdaniem 4 sezon jest jakiś taki troszke mniej śmieszny. Może po prostu jakoś tylko w moich oczach HIMYM się troche wypalił. Mam nadzieje że dalej będzie lepiej.
ja jestem nadal przylepiony do ekranu podczas oglądania...tylko najgorsze jest to, że nie można zastosować syndormu "jeszcze jednego odcinka", a najwyżej "jeszcze raz ten odcinek"
mi ta seria się podoba i tylko czekam jak się sprawy Barney'a ułożą...
ja jestem nadal przylepiony do ekranu podczas oglądania...tylko najgorsze jest to, że nie można zastosować syndormu "jeszcze jednego odcinka", a najwyżej "jeszcze raz ten odcinek"
mi ta seria się podoba i tylko czekam jak się sprawy Barney'a ułożą...
jestem jeszcze na pierwszym sezonie, ale odcinek ze Świętem Dziękczynienia, wolontariatem, rodzinką wielkoludów i sikaniem w miejscu publicznym jest 'legendarny'
jestem jeszcze na pierwszym sezonie, ale odcinek ze Świętem Dziękczynienia, wolontariatem, rodzinką wielkoludów i sikaniem w miejscu publicznym jest 'legendarny' :D