Propozycja nowego działu.
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Propozycja nowego działu.
Myślę, że przydał by się nowy dział w sekcji 'Dla grup' a mianowicie "Wystawiłem" Jak się wystawia po kilka pozycji to byłoby to znaczne ułatwienie roboty -zabaczyc chronologicznie co już się wysłało do publikacji a czego jeszcze nie(zamiast przeglądać stosy PW). Tobie Asd też by chyba było łatwiej, a może sie myle?
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
eeeee nie bardzo trybie o co chodzi
ja zaraz po wrzuceniu torrenta do sieci wysylam PW z informacja i sadze ze wiekszosc osob tak robi tak ja nie widze sensu takiego dzialu

ja zaraz po wrzuceniu torrenta do sieci wysylam PW z informacja i sadze ze wiekszosc osob tak robi tak ja nie widze sensu takiego dzialu

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
fluid
- Kontakt:
Merlin_ pisze:Ty może tak robisz bo masz szybkie łącze
lacze mam 1024/750 wiec nei jakies super a skoro wiem ze tak czy siak wyseeduje dana pozycje do konca plus bez znaczenie ile to zajmie to nie widze potrzeby aby z tym zwlekac

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Problem polega na tym, że nie mogę ufac "cookies" bo czesto mi sie zdarzało, że temat nieprzeczytany oznaczony był jako przeczytany.
Albo czasemwchodzę w pracy na forum a tam nie mam możliwosci updateowac strony a tematy oznaczane są już jako przeczytane.
JA i tak mam sporo roboty z codziennąaktualizacjąpodstron i strony głównej więc myślę, że wysłanie PW/email nie powinno stanowic dla Was aż takiego obciążenia.
Swego czasu napisałem już skrypt w php, żebyscie mogli sami dokonywac aktualizacji niejako automatycznie (wczytywa torrenta przez stronę) ale wszystko leży w powijakach bo normalnie nie mam czasu.
NA razie więc prosiłbym o zachowanie dotychczasowych zastosowań a może kiedyś to zmienimy.
PS: @fluid prosiłbym Cię, żebys albo różnicował tytuł PW albo najlepiej podawał w nim tytuł seriali i nr odcinków bo tak to czasem mam mętlik jak widzę kilka "info na główną"
Albo czasemwchodzę w pracy na forum a tam nie mam możliwosci updateowac strony a tematy oznaczane są już jako przeczytane.
JA i tak mam sporo roboty z codziennąaktualizacjąpodstron i strony głównej więc myślę, że wysłanie PW/email nie powinno stanowic dla Was aż takiego obciążenia.
Swego czasu napisałem już skrypt w php, żebyscie mogli sami dokonywac aktualizacji niejako automatycznie (wczytywa torrenta przez stronę) ale wszystko leży w powijakach bo normalnie nie mam czasu.
NA razie więc prosiłbym o zachowanie dotychczasowych zastosowań a może kiedyś to zmienimy.
PS: @fluid prosiłbym Cię, żebys albo różnicował tytuł PW albo najlepiej podawał w nim tytuł seriali i nr odcinków bo tak to czasem mam mętlik jak widzę kilka "info na główną"

-
fluid
- Kontakt:
ciekawe od kogo tobo tak to czasem mam mętlik jak widzę kilka "info na główną"

ja p[o prostu z lenistwa wyciagam ostatnio wyslane do ciebie pw i daje odpowiedz

ale oki doki zaczne nadawac normalniejsze tytuly

Everything we worked for
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Oceń ten serial