wlasnie skonczylem ogladac sezon 2 ... i faktycznie jest inne niz pierwszy... ale moim zdaniem sa na takim samym poziomie. Nie mozna stwierdzic czy lepsze czy gorsze... wg. mnie sa na takim samym poziomie
wlasnie skonczylem ogladac sezon 2 ... i faktycznie jest inne niz pierwszy... ale moim zdaniem sa na takim samym poziomie. Nie mozna stwierdzic czy lepsze czy gorsze... wg. mnie sa na takim samym poziomie
widziałem na necie, że część odcinków jest przetłumaczona, jeśli wstawiający mógłby się zorientować, których odcinków brakuje(bo u mnie cienko jakoś z szukaniem napisów;/) to ja mogę parę epizodów przetłumaczyć
widziałem na necie, że część odcinków jest przetłumaczona, jeśli wstawiający mógłby się zorientować, których odcinków brakuje(bo u mnie cienko jakoś z szukaniem napisów;/) to ja mogę parę epizodów przetłumaczyć
Czemu nikt mi nie powiedział, że wszystkie odcinki są przetłumaczone? NO CZEMU SIĘ PYTAM? Chyba nie muszę pisac, że w dosyc niedługim czasie (powiedzmy 2 tygodnie) sezon trzeci zostanie wystawiony. I jeszcze raz się spytam: czemu nikt nie powiedział, że są wszystkie napisy?
Czemu nikt mi nie powiedział, że wszystkie odcinki są przetłumaczone? NO CZEMU SIĘ PYTAM? :) Chyba nie muszę pisac, że w dosyc niedługim czasie (powiedzmy 2 tygodnie) sezon trzeci zostanie wystawiony. I jeszcze raz się spytam: czemu nikt nie powiedział, że są wszystkie napisy? :)
Też tak myślałem z samego poczatku
Hmm... serial o jakmiś małym gnojku, który został komikiem..hmm zdecydowanie to nie dla mnie...
Jednak gdy zobaczyłem pilota wciągnałem się niemiłosiernie, najlepszy jest jego stary
Też tak myślałem z samego poczatku Hmm... serial o jakmiś małym gnojku, który został komikiem..hmm zdecydowanie to nie dla mnie... Jednak gdy zobaczyłem pilota wciągnałem się niemiłosiernie, najlepszy jest jego stary :D