ikonki
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
ikonki
Cze
ikonki mogą byc troche większe niż te oryginalne? czy musze sie scisle trzymac tych strasznie maych formatów zeby strony Ci nie rozdupcyło?
pzdr
ikonki mogą byc troche większe niż te oryginalne? czy musze sie scisle trzymac tych strasznie maych formatów zeby strony Ci nie rozdupcyło?
pzdr
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Przepraszam, że długo nie odpowiadałem ale końcówka zeszłego roku była dla mnie okropna.
Teraz trochę odżywam w związku piszę co następuje:
Dziękuję za Twoja pracę -efekt przyzwoity i poprawny graficznie jednak troszkę się zawiodłem gdyż wykonane przez Ciebie ikonki niewiele odbiegają od pierwowzorów - być może starałeś się je dostosować do "starych" - jak jednak zauważyłeś pomału staram się zminiać iCGstation na nowy "chłodny" styl - rangi i ikony zawarłem w "granatowe" ramki z jasno-niebieskim refleksem - (mam nadzieję, że mnie rozumiesz?) - i w tym kierunku chciałbym zmierzać dalej...
Pytanie do Ciebie - czy dalej chcesz udoskonalać ze mną grafikę?
Teraz trochę odżywam w związku piszę co następuje:
Dziękuję za Twoja pracę -efekt przyzwoity i poprawny graficznie jednak troszkę się zawiodłem gdyż wykonane przez Ciebie ikonki niewiele odbiegają od pierwowzorów - być może starałeś się je dostosować do "starych" - jak jednak zauważyłeś pomału staram się zminiać iCGstation na nowy "chłodny" styl - rangi i ikony zawarłem w "granatowe" ramki z jasno-niebieskim refleksem - (mam nadzieję, że mnie rozumiesz?) - i w tym kierunku chciałbym zmierzać dalej...
Pytanie do Ciebie - czy dalej chcesz udoskonalać ze mną grafikę?

-
Wskaż do odpowiedzi
Wiem że mało odbiegają od pierwowzorów. Po prostu ograniczały mnie Twoje wymiary. Nie da się zrobić nic innego na powierzchni kilku pikseli..., by wszytko było jednoczesnie jasne i czytelne. Jesli mógłbym zmienić część topu, dostać więcej powierzchni to mógłbym to w inny sposób rozwiązać i zrobic pod odpowiednią kolorystyke (chłodną).
No jasne, czemu nie.
No jasne, czemu nie.
-
asd
-
Expert
Oceń ten serial