Szedł nocką Stirlitz po ulicach Berlina. Nagle z lewej... z prawej... z tyłu... z przodu rozległy się ogłuszające wybuchy.
"Dolby surround" - pomyslał Stirlitz.
[i]Szedł nocką Stirlitz po ulicach Berlina. Nagle z lewej... z prawej... z tyłu... z przodu rozległy się ogłuszające wybuchy. "Dolby surround" - pomyslał Stirlitz.[/i] :salut:
Ja wiem, że Amerykanie mylą nas z Rosjanami, ale żeby tak sami tubylcy Chyba nic się nie zmieniło w sprawie wstawiania polskich produkcji, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem
Ja wiem, że Amerykanie mylą nas z Rosjanami, ale żeby tak sami tubylcy ;) Chyba nic się nie zmieniło w sprawie wstawiania polskich produkcji, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem :)
No wiem, że jest kompletne "ale" na polski produkcje. Ale w sumie Stawka spełniała by wszystkie nasze wymagania. No oprócz polskich napisów . Napisy angielskie są, w miarę ładne DVDRipy są. Serial w sumie stary, więc nie sądzę, żeby jeszcze ktoś szukał dziury w całym. Ale jak tam uważacie...
No wiem, że jest kompletne "ale" na polski produkcje. Ale w sumie Stawka spełniała by wszystkie nasze wymagania. No oprócz polskich napisów ;). Napisy angielskie są, w miarę ładne DVDRipy są. Serial w sumie stary, więc nie sądzę, żeby jeszcze ktoś szukał dziury w całym. Ale jak tam uważacie... :)
No i pięknie. Swoją drogą jestem strasznie ciekawy, jak zostanie przyjęty Stirlitz. Ostatnio był - a chyba i nadal jest - w jednej z kolekcji Gazety Wyborczej. Ciekawe, jaka sprzedaż jest tego.
No i pięknie. Swoją drogą jestem strasznie ciekawy, jak zostanie przyjęty Stirlitz. Ostatnio był - a chyba i nadal jest - w jednej z kolekcji Gazety Wyborczej. Ciekawe, jaka sprzedaż jest tego.
Ja nie mam pojecia o tym serialu, ale moja matka jak to uslyszala ze bedzie, to teraz ciagle pyta "kiedy??" wiec musi cos w nim byc
ps. asd w sumie to moglbys podrzucic plytke dla mamy
Ja nie mam pojecia o tym serialu, ale moja matka jak to uslyszala ze bedzie, to teraz ciagle pyta "kiedy??" wiec musi cos w nim byc :D ps. asd w sumie to moglbys podrzucic plytke dla mamy :smt110
Mam wrażenie, że współcześnie współczesny widz najlepiej się odnajdzie w tym serialu, jeśli potraktuje go z dużym przymrużeniem oka, tzn. jakieś piwo lub cokolwiek, co lubi, może towarzystwo i tak można oglądać. Bo inaczej to może być ... nudne. Nie bez powodu spora część dowcipów o nim podkreśla tę nudę, powolność akcji, bo tam generalnie niewiele się dzieje
Mam wrażenie, że współcześnie współczesny widz najlepiej się odnajdzie w tym serialu, jeśli potraktuje go z dużym przymrużeniem oka, tzn. jakieś piwo lub cokolwiek, co lubi, może towarzystwo i tak można oglądać. Bo inaczej to może być ... nudne. Nie bez powodu spora część dowcipów o nim podkreśla tę nudę, powolność akcji, bo tam generalnie niewiele się dzieje :)
W zasadzie to wszystkie trzy są ważne i wszystkie trzy trafiają do konkretnego odbiorcy Ale to się nie da tak zrobić. Chyba jednak angielski - najbardziej uniwersalny.
W zasadzie to wszystkie trzy są ważne i wszystkie trzy trafiają do konkretnego odbiorcy :) Ale to się nie da tak zrobić. Chyba jednak angielski - najbardziej uniwersalny.