A ja myslę że Self chce komuś sprzedać Scylle. Kiedy agentka zabiła Fenga, powiedział że on miał się przydać. Jak wiadomo Feng chciał Scylle zdobyć. Później Self zapytał czy zna innych chętnych na zakup Scylli, pod pretekstem "usadzenia" ich. Takie mam wrażenie.
Dobry odcinek [spoiler]A ja myslę że Self chce komuś sprzedać Scylle. Kiedy agentka zabiła Fenga, powiedział że on miał się przydać. Jak wiadomo Feng chciał Scylle zdobyć. Później Self zapytał czy zna innych chętnych na zakup Scylli, pod pretekstem "usadzenia" ich. Takie mam wrażenie.[/spoiler]
Pomijając dotychczasowe głupawki scenarzystów.. dla mnie ostatni odcinek był po prostu rewelacyjny i tak by zostało gdyby nie Self.. ehh sztucznie przedłużyli sezon i nie daj Bóg będzie 5ty.. hmm mam mieszane uczucia. Ponieważ epizod 12 był przełomowy dla mnie, nie obraziłbym się gdyby był ostatni epizodem.. no cóż śledzimy dalej losy tych kilku wiecznych uciekinierów.
[spoiler]Pomijając dotychczasowe głupawki scenarzystów.. dla mnie ostatni odcinek był po prostu rewelacyjny i tak by zostało gdyby nie Self.. ehh sztucznie przedłużyli sezon i nie daj Bóg będzie 5ty.. hmm mam mieszane uczucia. Ponieważ epizod 12 był przełomowy dla mnie, nie obraziłbym się gdyby był ostatni epizodem.. no cóż śledzimy dalej losy tych kilku wiecznych uciekinierów. [/spoiler]
Najśmieszniejsze jest to-zabicie kilku agentów jak powiedział senator zamknie sprawę,nikt nic nie wie...Tyle że śledztwo w sprawie tych "zniknięć" to nie byłaby mała sprawa,każdy włos i nie tylko(sorry Linc:) z tego hangaru byłby zebrany i przeanalizowany.Tak więc zawsze są jakieś powiązania.Nawet general może sprawe na ten tor skierować,by bracia mieli
do czynienia z policją itp.Szybciej by ich dorwał..Eh ten Linc,raz łagodny że wygląda jakby wiersze pisał,a raz strzela bez mrugnięcia okiem.Ciekawe czemu Michael ryzykował pójście za kratki(oszukał agenta w sprawie prowadzonej)bez -ja wiem,podzieleniem się wątpliwościami o Selfie z np swoją dziewczyną.Zawsze jest żałosna mina,cichociemny,a na koniec odcinka,wyskakuje jakby z tekstem-to ja jestem inżynierem,cudem natury Ty głąbie .Jak zawsze najlepszy był Mahone ...robi swoje.
Może jeszcze połączą serię z jakimś innym serialem medycznym?To by było ciekawe,no i scenariusze z życia wzięte gwarantowane.No i mógłby w końcu mieć tą operację. PS.Skoro tak doświadczona przez życie Gretchen dała się nabrać że Self każe zastrzelić siostrę(lub kogokolwiek),to nie ma pytań choćby o scenę lub jej brak,gdy T-Bag znowu zmienił barwy,i znowu dostaje pistolet w ramach odszkodowania za utratę dłoni .Za 2-3 odcinki bedzie u Generała na służbie,a nie zdziwię się jak się okaże agentem fbi podstawionym do więzienia by obserwowac braci,a potem przyjął tożsamośc bandyty którego kiedyś złapał.Tylko skąd on znał ten numer z kieszonką w więzieniu ??
tja :)[spoiler]Najśmieszniejsze jest to-zabicie kilku agentów jak powiedział senator zamknie sprawę,nikt nic nie wie...Tyle że śledztwo w sprawie tych "zniknięć" to nie byłaby mała sprawa,każdy włos i nie tylko(sorry Linc:) z tego hangaru byłby zebrany i przeanalizowany.Tak więc zawsze są jakieś powiązania.Nawet general może sprawe na ten tor skierować,by bracia mieli do czynienia z policją itp.Szybciej by ich dorwał..Eh ten Linc,raz łagodny że wygląda jakby wiersze pisał,a raz strzela bez mrugnięcia okiem.Ciekawe czemu Michael ryzykował pójście za kratki(oszukał agenta w sprawie prowadzonej)bez -ja wiem,podzieleniem się wątpliwościami o Selfie z np swoją dziewczyną.Zawsze jest żałosna mina,cichociemny,a na koniec odcinka,wyskakuje jakby z tekstem-to ja jestem inżynierem,cudem natury Ty głąbie .Jak zawsze najlepszy był Mahone :smile: ...robi swoje. Może jeszcze połączą serię z jakimś innym serialem medycznym?To by było ciekawe,no i scenariusze z życia wzięte gwarantowane.No i mógłby w końcu mieć tą operację. PS.Skoro tak doświadczona przez życie Gretchen dała się nabrać że Self każe zastrzelić siostrę(lub kogokolwiek),to nie ma pytań choćby o scenę lub jej brak,gdy T-Bag znowu zmienił barwy,i znowu dostaje pistolet w ramach odszkodowania za utratę dłoni :).Za 2-3 odcinki bedzie u Generała na służbie,a nie zdziwię się jak się okaże agentem fbi podstawionym do więzienia by obserwowac braci,a potem przyjął tożsamośc bandyty którego kiedyś złapał.Tylko skąd on znał ten numer z kieszonką w więzieniu :)??[/spoiler]
Chyba zaczynam mieć pewne podejrzenia. pozieważ scenarzyści fundują nam pomieszanie z poplątaniem, nie zdziwie się już absolutnie niczym. Zapamiętajcie moje słowa... Michael jest nieślubnym synem generała, synem którego zawsze chciał mieć, ale matka Scofielda, nękana wyrzutami sumienia odseparowała go od ojca. Jej mąż zaczął walczyć z firmą w ramach osobistej zemsty za przyprawienie mu rogów
No i jak okaże się, że mam rację...to padnę ze śmiechu
Added after 1 minutes:
A jak okaże się że nie :?: To znaczy że marna ze mnie wróżka
[spoiler]Chyba zaczynam mieć pewne podejrzenia. pozieważ scenarzyści fundują nam pomieszanie z poplątaniem, nie zdziwie się już absolutnie niczym. Zapamiętajcie moje słowa... Michael jest nieślubnym synem generała, synem którego zawsze chciał mieć, ale matka Scofielda, nękana wyrzutami sumienia odseparowała go od ojca. Jej mąż zaczął walczyć z firmą w ramach osobistej zemsty za przyprawienie mu rogów :D [/spoiler]
No i jak okaże się, że mam rację...to padnę ze śmiechu :D :D :D
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
A jak okaże się że nie :?: To znaczy że marna ze mnie wróżka :grin:
4 sezon jest dla mnie strasznie nierówny. Świetny odcinek, kiedy: [spoiler] udało im się ukraść Scylle[/spoiler] Z drugiej strony ostatni odcinek to już straszne pomieszanie, zmieszanie wszystkiego ze wszystkim i ogólnie mi się nie podobał
Snując różne niewiarygodne domysły.... (które jak widać wcale nie muszą być takie niewiarygodne)
Spoiler:
Pomysł z synem możliwy.
Albo że jego matka i on to jakiś produkt bio-medyczno-wojskowy hehe a guz to wyłącznik bezpieczeństwa albo sabotaż, albo błąd którego jeszcze nie udało im się wyeliminować..... 4400, KyleXY itp
Snując różne niewiarygodne domysły.... (które jak widać wcale nie muszą być takie niewiarygodne) [spoiler] Pomysł z synem możliwy. Albo że jego matka i on to jakiś produkt bio-medyczno-wojskowy hehe a guz to wyłącznik bezpieczeństwa albo sabotaż, albo błąd którego jeszcze nie udało im się wyeliminować..... 4400, KyleXY itp :D [/spoiler]
Wychodzi na to że wszystko zostanie w rodzinie mamuśka pracowała dla firmy, moja teoria o synu nabiera rumieńców. A i wydaje się ,że scenarzyści próbują zmienic wizerunek Firmy o 180 stopni. czyżby organizacja miała być cacy?
[spoiler]Wychodzi na to że wszystko zostanie w rodzinie mamuśka pracowała dla firmy, moja teoria o synu nabiera rumieńców. A i wydaje się ,że scenarzyści próbują zmienic wizerunek Firmy o 180 stopni. czyżby organizacja miała być cacy?[/spoiler]
Mam nadzieję, że skończą kręcić ten serial jak najszybciej. Z odcinka na odcinek wieje coraz większą nudą. Oglądne tą serię do końca, ale jak zdecydują się kręcić dalej nie oglądam
Mam nadzieję, że skończą kręcić ten serial jak najszybciej. Z odcinka na odcinek wieje coraz większą nudą. Oglądne tą serię do końca, ale jak zdecydują się kręcić dalej nie oglądam :P
Dobrze powiedziane :D . Teraz PB przekształca się w sci-fi. Może następny sezon będzie miał miejsce 20 lat później i będzie opowiadał o dziecku Michaela?
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[quote="Sqter"]Nie no kompromitacja [spoiler]"naprawili" Michaela pałeczkami do ryżu xD..;] [/spoiler][/quote] Dobrze powiedziane :D . Teraz PB przekształca się w sci-fi. Może następny sezon będzie miał miejsce 20 lat później i będzie opowiadał o dziecku Michaela?
[quote="panjandrum"][quote="Sqter"]Nie no kompromitacja [spoiler]"naprawili" Michaela pałeczkami do ryżu xD..;] [/spoiler][/quote] Dobrze powiedziane :D . Teraz PB przekształca się w sci-fi. Może następny sezon będzie miał miejsce 20 lat później i będzie opowiadał o dziecku Michaela?[/quote]
Nie kracz, bo wykraczesz następny sezon, a tego bym już nie wytrzymał. Ogółem cieszę się, że we wtorek już ostatni odcinek.