Przedstaw się nam :)
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
No to i ja się przedstawię (i przy okazji pierwszego posta napiszę)...
Ksywa Nerevarine i niech tak już zostanie ^^
Na stronkę xvid asd przyciągnął mnie pierwszy sezon KyleXY... No i tak tu zostałem
Co jakiś czas ściągam kolejny serial - czasem są to nietrafione wybory, jednakże zazwyczaj trafiam na bardzo fajne seriale 
Co lubię? S-f, horrory, thrillery.. Trafiają się jednak także i jakieś obyczajowe seriale
Fajnie że istnieje taka grupa jak xvid asd - dzięki Waszej pracy możemy obejrzeć wiele fajnych seriali, nie mordując naszego łącza ^^
Jakość plików wideo jak na taką wielkość jest doskonała
Dzięki że jesteście
Ksywa Nerevarine i niech tak już zostanie ^^
Na stronkę xvid asd przyciągnął mnie pierwszy sezon KyleXY... No i tak tu zostałem

Co lubię? S-f, horrory, thrillery.. Trafiają się jednak także i jakieś obyczajowe seriale

Fajnie że istnieje taka grupa jak xvid asd - dzięki Waszej pracy możemy obejrzeć wiele fajnych seriali, nie mordując naszego łącza ^^
Jakość plików wideo jak na taką wielkość jest doskonała

Dzięki że jesteście

-
Wskaż do odpowiedzi
cześć wszystkim. mój nick AScarlett - używany przeze mnie wszędzie, więc jak go zobaczycie - to pewnie ja.
uwielbiam wszelkiego rodzaju seriale, więc ta stronka jest dla mnie całym workiem z prezentami. polecił mi ją kolega, za co jestem mu dozgonnie wdzięczna

mój ulubiony serial to "Dr House", poza tym lubię też anime. no i wiele innych seriali, których nie będę już wymieniać.
uwielbiam wszelkiego rodzaju seriale, więc ta stronka jest dla mnie całym workiem z prezentami. polecił mi ją kolega, za co jestem mu dozgonnie wdzięczna

mój ulubiony serial to "Dr House", poza tym lubię też anime. no i wiele innych seriali, których nie będę już wymieniać.
-
Wskaż do odpowiedzi
jak widać kolejna scarlett się dołączyła. używam tego nicka (moe bez cyferek) wszędzie gdzie się da.
w seriale wciągnelam sie przez inne forum i jak na razie dzięki wam obejrzałam 3 sezony Numb3rs, a teraz "męczę" Veronicę Mars
przy moim dość wolnym łączu, ściągnięcie całego sezonu w niecały tydzień (czasami mniej) nocami to cud który sie udał.
w seriale wciągnelam sie przez inne forum i jak na razie dzięki wam obejrzałam 3 sezony Numb3rs, a teraz "męczę" Veronicę Mars

-
Qropatfa
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
To i ja się przedstawię
Jestem Maciej, jestem z rocznika 89 Chodzę do technikum Informatycznego w Toruniu i też tam mieszkam.
Na stronkę trafiłem szukając Serialu CSI (Pozdro Fluid) i od tamtego czasu nie ściągam innych wersji seriali jak Xvid asd
Jestem maniakiem seriali komediowych ( tu mowa o serialu Przyjaciele) i kryminalnych (szczególności CSI : Las Vegas). Interesuje się także Grafiką komputerową, Anime (w szczególności Naruto) i wieloma innymi rzeczami.
PS: Mój nick Morfer pochodzi od dwóch ksyw których używam ( Moran i Fernando )
Jestem Maciej, jestem z rocznika 89 Chodzę do technikum Informatycznego w Toruniu i też tam mieszkam.
Na stronkę trafiłem szukając Serialu CSI (Pozdro Fluid) i od tamtego czasu nie ściągam innych wersji seriali jak Xvid asd
Jestem maniakiem seriali komediowych ( tu mowa o serialu Przyjaciele) i kryminalnych (szczególności CSI : Las Vegas). Interesuje się także Grafiką komputerową, Anime (w szczególności Naruto) i wieloma innymi rzeczami.
PS: Mój nick Morfer pochodzi od dwóch ksyw których używam ( Moran i Fernando )
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
Pasowałoby żebym się wpisał. W zasadzie to nie wiem czemu odrazu tego nie zrobiłem, później stwierdziłem, że za późno, ale nigdy na nic nie jest za późno. Więc:
mam na imię Piotr co zresztą widać po nicku, nigdy się nie wstydziłem Imienia i Nazwiska stąd wszędzie taki nick. Jestem z 91 roku. Ucze się w liceum. Serialami zacząłem się interesować od powstania Prison Breaka, którego kiedyś tam kuzyn z akademików przywiózł, a który pokazał mi magie seriali. na strone trafiłem przypadkiem kiedy to kumpel przywiózł mi dysk z Desperated Housewives i kiedy zobaczyłem ile zajmują to postanowiłem się dowiedzieć dlaczego i tak trafiłem na naszą strone. Na początku tylko jej używałem, potem zarejestrowałem się na starym forum, ale tam nic nie pisałem i dopiero teraz się rozkręciłem:D
Słucham metalu, moim ukochanym zespolem jest Metallica, cóż nie wiem co jeszcze więc może tyle. Achaaaa Jestem z Bukowna taka mała mieścina 40 km od Krakowa...
Pozdrawiam!
mam na imię Piotr co zresztą widać po nicku, nigdy się nie wstydziłem Imienia i Nazwiska stąd wszędzie taki nick. Jestem z 91 roku. Ucze się w liceum. Serialami zacząłem się interesować od powstania Prison Breaka, którego kiedyś tam kuzyn z akademików przywiózł, a który pokazał mi magie seriali. na strone trafiłem przypadkiem kiedy to kumpel przywiózł mi dysk z Desperated Housewives i kiedy zobaczyłem ile zajmują to postanowiłem się dowiedzieć dlaczego i tak trafiłem na naszą strone. Na początku tylko jej używałem, potem zarejestrowałem się na starym forum, ale tam nic nie pisałem i dopiero teraz się rozkręciłem:D
Słucham metalu, moim ukochanym zespolem jest Metallica, cóż nie wiem co jeszcze więc może tyle. Achaaaa Jestem z Bukowna taka mała mieścina 40 km od Krakowa...
Pozdrawiam!
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Przedstawianie się jest przereklamowane. Ja się nie przedstawiałem. Teoretycznie zawsze można napisać coś w stylu... "Cześć! Nazywam się Yugi i chcę być najlepszym na świecie trenerem Pokemon." ..tylko na co to komu potrzebne, szczególnie że jak widać powyżej, często jest to jedyna wiadomość napisana na forum :?
Ignorance is a virtue.