Fakt, były kompresowane przez mnie do formatu asd.
Z racji, że musiałem opuścić grupę na przeszło rok (z powodów niezależnych ode mnie) tak sobie przeglądałem forum i właśnie zauważyłem, że się postarałeś RS`ując 5 sezonów.
Ale swoją drogą z ciekawości spojrzałem na moje wstawki (te poprzednie) i na demonoidzie nieźle się trzymają.
BTW: 5x02 Threshold był nieskompresowany z racji, że za chiny nie dałem rady tego zrobić. Czego bym nie robił to źle wychodził plik końcowy. Czy Tobie bez problemu udało Ci się to zrobić (o ile pamiętasz)?
PS.: Czy mógłbyś się wypowiedzieć w odpowiednim wątku na temat TNG? Dosyć mi na tym zależy.
Pozdrawiam
Fakt, były kompresowane przez mnie do formatu asd. Z racji, że musiałem opuścić grupę na przeszło rok (z powodów niezależnych ode mnie) tak sobie przeglądałem forum i właśnie zauważyłem, że się postarałeś RS`ując 5 sezonów. Ale swoją drogą z ciekawości spojrzałem na moje wstawki (te poprzednie) i na demonoidzie nieźle się trzymają. BTW: 5x02 Threshold był nieskompresowany z racji, że za chiny nie dałem rady tego zrobić. Czego bym nie robił to źle wychodził plik końcowy. Czy Tobie bez problemu udało Ci się to zrobić (o ile pamiętasz)? PS.: Czy mógłbyś się wypowiedzieć w odpowiednim wątku na temat TNG? Dosyć mi na tym zależy. Pozdrawiam :)
DeathEnder pisze:BTW: 5x02 Threshold był nieskompresowany z racji, że za chiny nie dałem rady tego zrobić. Czego bym nie robił to źle wychodził plik końcowy. Czy Tobie bez problemu udało Ci się to zrobić (o ile pamiętasz)?
o ile dobrze pamiętam ściągłem ten odcinek dwa razy z dwóch różnych źródeł, z pierwszym był problem bo plik był uszkodzony w jednym miejscu przez co dzwięk się rozjeźdżał ,a w drugiej próbie (plik z innego źródła) było już bezproblemowo
fliki z filem nie różnią się od twego orginału praktycznie niczym (no moze oprócz tego jednego odcinka), za to wszystkie napisy zostały przerobione z formatu czasowego [000][000] na format klatkowy {000}{000} oraz została zrobiona pewna drobna korekta przy zle posortowanych napisach
[quote="DeathEnder"]BTW: 5x02 Threshold był nieskompresowany z racji, że za chiny nie dałem rady tego zrobić. Czego bym nie robił to źle wychodził plik końcowy. Czy Tobie bez problemu udało Ci się to zrobić (o ile pamiętasz)? [/quote]
o ile dobrze pamiętam ściągłem ten odcinek dwa razy z dwóch różnych źródeł, z pierwszym był problem bo plik był uszkodzony w jednym miejscu przez co dzwięk się rozjeźdżał ,a w drugiej próbie (plik z innego źródła) było już bezproblemowo :)
fliki z filem nie różnią się od twego orginału praktycznie niczym (no moze oprócz tego jednego odcinka), za to wszystkie napisy zostały przerobione z formatu czasowego [000][000] na format klatkowy {000}{000} oraz została zrobiona pewna drobna korekta przy zle posortowanych napisach ;)
Czy ktoś wie, czy są napisy do nowej wersji odcinka Children of the Gods Final Cut? Na napi nie znalazło, na napisy.info nie ma... A stare suby nie zadziałają, bo pozmieniali dialogi w niektórych miejscach oraz nowe efekty dodali. Błagam pomóżcie. :-]
Czy ktoś wie, czy są napisy do nowej wersji odcinka Children of the Gods Final Cut? Na napi nie znalazło, na napisy.info nie ma... A stare suby nie zadziałają, bo pozmieniali dialogi w niektórych miejscach oraz nowe efekty dodali. Błagam pomóżcie. :-]
pierwszy moj post ze tak zaczne i odrazu podczepiam sie pod prosbę pitera. Najlepiej Jakbyscie ogarneli caly COTGFC na swoj format xvid asd z napisami i wstawili.
pierwszy moj post ze tak zaczne i odrazu podczepiam sie pod prosbę pitera. Najlepiej Jakbyscie ogarneli caly COTGFC na swoj format xvid asd z napisami i wstawili.
Nie wiem, czy tylko ja mam ten problem, ale gdy ściągam torrenty do 1 i 2 sezonu, to pliki w nim zawarte NIE są SG-1.
W sezonie 1 jest chyba płyta jakiegoś zespołu [pojawia mi się: (www.Oipunk.tk) 4 Skins - 1989 - Live And Loud], a w 2 chyba film [SAW.4.2007.NTSC.RoSubbed.DVDR-ESDVD].
Możecie na to zerknąć i ewentualnie naprawić?
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Nie wiem, czy tylko ja mam ten problem, ale gdy ściągam torrenty do 1 i 2 sezonu, to pliki w nim zawarte [b]NIE są SG-1[/b]. W sezonie 1 jest chyba płyta jakiegoś zespołu [pojawia mi się: [i](www.Oipunk.tk) 4 Skins - 1989 - Live And Loud[/i]], a w 2 chyba film [[i]SAW.4.2007.NTSC.RoSubbed.DVDR-ESDVD[/i]]. Możecie na to zerknąć i ewentualnie naprawić?
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Mam prośbę o RE-Seeda "Stargate Continuum" - tkwię na ~17% od 2 tygodni. Z góry dziękuję.
PS [url=http://thepiratebay.org/torrent/4044003/Stargate_SG-1_Season1_RS_(XviD_asd)_EnglishV_NapisyPL_-_www.tvsh]SG-1 Season 1[/url] [url=http://www.torrentportal.com/details/648867/Stargate+SG-1+Season2+(XviD+asd)+EnglishV+NapisyPL.torrent]SG-1 Season 2[/url]