Jutro będzie pierwszy dzień w tym tygodniu bez nad godzin <jupi> xD
w domciu będę coś koło 15 potem wyskok do miasta kupić nowe okularki, i liczę że koło 18 będę w domu i będę mógł coś więcej tutaj popisać
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 21:52 przez Yogi_18, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro będzie pierwszy dzień w tym tygodniu bez nad godzin <jupi> xD w domciu będę coś koło 15 potem wyskok do miasta kupić nowe okularki, i liczę że koło 18 będę w domu i będę mógł coś więcej tutaj popisać ;)
asd, fluid albo Brita - pobierzcie go i sprawdźcie czy może być
jeśli jest coś nie tak to dajcie znać, a poprawię
PS. Jeśli jest wszystko OK. a sprawdzacie wcześnie rano - możecie wrzucić już na jedną lub dwie strony, torrent jest już uruchomiony, a ja zapewne wstanę coś koło południa więc już co nie co zostałoby wysłane
[quote="3"] |-Star Trek The Next Generation Season1-7 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl |--Star Trek The Next Generation Season1 (XviD asd) --{wszystkie pliki 1 sezonu} |--Star Trek The Next Generation Season2 (XviD asd) --{wszystkie pliki 2 sezonu} |-- ... |-- {plik dołącz to} [/quote]
[quote="4"] |-Star Trek The Next Generation Season1-7 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl {plik dołącz to} |--Star Trek The Next Generation Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl --{wszystkie pliki 1 sezonu} |--Star Trek The Next Generation Season2 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl --{wszystkie pliki 2 sezonu} |-- ... |-- [/quote]
mam nadzieje że jakoś się domyślicie o co chodzi :P
oznaczenie foldera --> |- oznaczenie tego co jest w folderze --> {...}
[size=75][color=#999999]Added after 4 hours 3 minutes:[/color][/size]
ehh nikt mi nie odpowiedział :roll:
trudno, wybrałem sposób "3" ;)
tutaj wrzuciłem stworzony torrent: http://www.zshare.net/download/52706447a5d4be08/
asd, fluid albo Brita - pobierzcie go i sprawdźcie czy może być jeśli jest coś nie tak to dajcie znać, a poprawię ;)
[size=59]PS. Jeśli jest wszystko OK. a sprawdzacie wcześnie rano - możecie wrzucić już na jedną lub dwie strony, torrent jest już uruchomiony, a ja zapewne wstanę coś koło południa więc już co nie co zostałoby wysłane ;)[/size]
Brita pisze:Nie zebym sie czepiala, ale popatrz na godzine swojego posta a potem wzdychaj, ze nikt nie odpowiedzial
posta napisałem koło 22:50 ;]
wtedy na forum jeszcze co poniektórych membersów widziałem ;]
xvidasd pisze:A w nim podkatalogi:
Star Trek The Next Generation Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl
Star Trek The Next Generation Season2 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl
Nie uważasz że to będą troszkę za długie nazwy ??
Added after 1 minutes:
dobra nazwy zmieniłem, właśnie tworzę nowego torrenta
[quote="Brita"]Nie zebym sie czepiala, ale popatrz na godzine swojego posta a potem wzdychaj, ze nikt nie odpowiedzial :-p[/quote]
posta napisałem koło 22:50 ;] wtedy na forum jeszcze co poniektórych membersów widziałem ;]
[quote="xvidasd"]A w nim podkatalogi:
Star Trek The Next Generation Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl Star Trek The Next Generation Season2 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl [/quote]
Nie uważasz że to będą troszkę za długie nazwy ??
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
dobra nazwy zmieniłem, właśnie tworzę nowego torrenta ;)
Serial już leci do sieci :) Na razie wrzuciłem na dwie strony: thepiratebay oraz torrentportal
Z czasem zacznę wrzucać na następne, w ostateczności wrzucę na mininove (chyba że jakiś user się zniecierpliwi i wrzuci wcześniej)
Na razie jestem połączony z amerykanami więc wysyłanie ładnie idzie ^^
I takie info z torrent portal: [url=http://www.torrentportal.com/details/3797623/IMG/?ref=784488][img]http://www.torrentportal.com/statimg/3797623.png[/img][/url]
[b]Dać już info na forum w temacie czy jeszcze się wstrzymać ??[/b]
Mówiłem że będzie serial w ten weekend i tak też się stało, kto już szukał mógł znaleźć :P
Aktualnie w moim utorrencie widzę:
7 seedów
209 peerów
Początkowo wrzuciłem go tylko na 2 strony: torrentportal oraz thepiratebay, z czasem go znalazłem na kilku innych stronach
Dzisiaj go wrzucam na Mininove, a jutro po robocie wrzucę na wszystkie strony co znam i mogę wrzucić
Aktualnie w moim utorrencie widzę: 7 seedów 209 peerów
Początkowo wrzuciłem go tylko na 2 strony: torrentportal oraz thepiratebay, z czasem go znalazłem na kilku innych stronach :P Dzisiaj go wrzucam na Mininove, a jutro po robocie wrzucę na wszystkie strony co znam i mogę wrzucić ;)