Seinfeld
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
piotr_cebo
-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
Mam niezbyt miła wiadomość. Nie wiem czy wystawie kolejne sezony serialu. Wszystko co miałem ściągniete przepadło, a szczerze powiedziawszy serial mi sie nie podoba więc jak pomyśle sobie o ściąganiu go od nowa to... Może znajdzie się ktoś go wrzuci reszte, a jak nie to zawsze można spróbować z LISTĄ. Przepraszam wszystkich bardzo.
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Fajny serialik. Nie ma w nim przesady (jak np. w Przyjaciołach), a żart jest z tych sytuacyjnych, realnych. Prosta fabuła, proste dylematy życiowe, a wszystko dość błyskotliwie zaserwowane
Added after 18 hours 52 minutes:
Skończyłam oglądać wszystkie wystawione odcinki (eh mało ich
) i jestem zachwycona serialem :thumleft:
W inteligentny sposób wyśmiewa nasze codzienne rozterki, związki, przyjaźnie etc.
Dzięki temu, że ma już ładne parę lat, nie jest zbyt przerysowany, liczą się w nim dialogi i aktorstwo, a nie scenografia, ciuchy czy efekty specjalne.
Bardzo fajna odskocznia od większości, dziś robionych seriali
Added after 18 hours 52 minutes:
Skończyłam oglądać wszystkie wystawione odcinki (eh mało ich

W inteligentny sposób wyśmiewa nasze codzienne rozterki, związki, przyjaźnie etc.
Dzięki temu, że ma już ładne parę lat, nie jest zbyt przerysowany, liczą się w nim dialogi i aktorstwo, a nie scenografia, ciuchy czy efekty specjalne.
Bardzo fajna odskocznia od większości, dziś robionych seriali

-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Nie mogłem się doczekać dalszych sezonów w asd, więc ściągnąłem sobie w 350, a raczej w 175 ;p
Oglądam aktualnie 4 sezon i naprawdę serial trzyma poziom. Humor lekki, sytuacyjny, nic wulgarnego. Humor amerykańskich seriali bardziej przemawia dla mnie w przeciwieństwie do angielskiego humoru.
Postać Kramer'a oczywiście bije wszystkich na głowę, gość jest wielki ; D
Seinfeld to w komediach mój numer 2 tuż za Two and a Half Men.
Polecam wszystkim, którzy nie widzieli!
Oglądam aktualnie 4 sezon i naprawdę serial trzyma poziom. Humor lekki, sytuacyjny, nic wulgarnego. Humor amerykańskich seriali bardziej przemawia dla mnie w przeciwieństwie do angielskiego humoru.
Postać Kramer'a oczywiście bije wszystkich na głowę, gość jest wielki ; D
Seinfeld to w komediach mój numer 2 tuż za Two and a Half Men.
Polecam wszystkim, którzy nie widzieli!
-
Wskaż do odpowiedzi
Chyba jako jeden z niewielu na tym forum fanów serialu Seinfeld przebrnąłem właśnie przez wszystkie 9 sezonów.
Chyba lubię 'amerykański' humor, bo tak jak Amerykanie uwielbiam Seinfelda. Niby serial o niczym, ale przezabawny. Postać Kramera jak już wcześniej napisałem jest świetna.
Aczkolwiek muszę przyznać, że dwa ostatnie sezony są dla mnie troszkę gorszę jakościowo, jak 7 sezonó było świetne, to dwa ostatnie tylko dobre.
Seinfeld rulez ;p
Chyba lubię 'amerykański' humor, bo tak jak Amerykanie uwielbiam Seinfelda. Niby serial o niczym, ale przezabawny. Postać Kramera jak już wcześniej napisałem jest świetna.
Aczkolwiek muszę przyznać, że dwa ostatnie sezony są dla mnie troszkę gorszę jakościowo, jak 7 sezonó było świetne, to dwa ostatnie tylko dobre.
Seinfeld rulez ;p
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial