Jako, że jest to jeden z pięciu moich ulubionych seriali pozwoliłem sobie założyć ten temat gdyż uważam, że jest on tu niezbędny biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia w serialu.
Tym, którzy oglądają życzę miłego oglądania
Tym, którzy jeszcze nie widzieli - gorąco polecam!
@An25driu - WIELKIE DZIĘKI za tą pozycję!
Jako, że jest to jeden z pięciu moich ulubionych seriali pozwoliłem sobie założyć ten temat gdyż uważam, że jest on tu niezbędny biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia w serialu. Tym, którzy oglądają życzę miłego oglądania :) Tym, którzy jeszcze nie widzieli - gorąco polecam! @An25driu - WIELKIE DZIĘKI za tą pozycję!
Właśnie. Teraz z niepokojem wyczekuję kolejnego odcinka, a to z powodu czegoś, co nazwałbym "syndromem odcinka po epizodzie genialnym" (coś jak syndrom drugiej książki w przypadku pisarza - to ona właśnie określa, czy mamy do czynienia z jednorazowym błyskiem czy prawdziwym talentem).
W tym przypadku chodzi mi o to, czy twórcy pociągną w podobnym stylu (niekoniecznie znowu zaskakując, ale na przykład nie popadając w amerykański patos) historię z poprzedniego epizodu, czy też wszystko wróci - do i tak wysokiej - ale normalnej formy.
Właśnie. Teraz z niepokojem wyczekuję kolejnego odcinka, a to z powodu czegoś, co nazwałbym "syndromem odcinka po epizodzie genialnym" (coś jak syndrom drugiej książki w przypadku pisarza - to ona właśnie określa, czy mamy do czynienia z jednorazowym błyskiem czy prawdziwym talentem).
W tym przypadku chodzi mi o to, czy twórcy pociągną w podobnym stylu (niekoniecznie znowu zaskakując, ale na przykład nie popadając w amerykański patos) historię z poprzedniego epizodu, czy też wszystko wróci - do i tak wysokiej - ale normalnej formy.
To tez jeden z moich naj i to zupelnie przypadkowo
wogole nie mialam zamiaru go ogladac bo myslalm sobie ze faceci biegajacy z karabinami i udajacy rambo to nie dla mnie i wogole ble, nadszedl jednak ponury dzien, wszystko co mialam juz ogladnelam, nie mialam przez jakis czas internetu wiec nic nie sciagalam, pomyslalam ogladne chociaz jeden odcinek moze jakos przezyje
przezylam a serial mnie tak wciagnal ze teraz czekam niecierpliwie na kazdy odcinek
To tez jeden z moich naj i to zupelnie przypadkowo :D wogole nie mialam zamiaru go ogladac bo myslalm sobie ze faceci biegajacy z karabinami i udajacy rambo to nie dla mnie i wogole ble, nadszedl jednak ponury dzien, wszystko co mialam juz ogladnelam, nie mialam przez jakis czas internetu wiec nic nie sciagalam, pomyslalam ogladne chociaz jeden odcinek moze jakos przezyje :D przezylam a serial mnie tak wciagnal ze teraz czekam niecierpliwie na kazdy odcinek :D
[quote="An25driu"]The Unit [3x08] [url=http://www.smaragdtorrent.to/tor/266292.html][img]http://showtv.republika.pl/fora/gfxsys/arrow.gif[/img][/url][/quote] bardzo pięknie dziekuję :)
Brita, mam podobnie. Przez parę ostatnich dni chodzi, jakby chciał a nie mógł, albo nie chodzi wcale. Zaktualizowalem sobie go już nawet do najnowszej wersji, i poprawy się doczekać nie umiem.
Brita, mam podobnie. Przez parę ostatnich dni chodzi, jakby chciał a nie mógł, albo nie chodzi wcale. Zaktualizowalem sobie go już nawet do najnowszej wersji, i poprawy się doczekać nie umiem.
U mnie utorrent działa dobrze, ale nie mam najnowszej wersji. Moze poprostu coś nei tak jest z plikiem torrenta od tego odcinka ( ja go widziałem w wersji 350mb).
U mnie utorrent działa dobrze, ale nie mam najnowszej wersji. Moze poprostu coś nei tak jest z plikiem torrenta od tego odcinka ( ja go widziałem w wersji 350mb).
sprubowalam sciagnac dextera tak na prube ale tez ni eidzie.
to cos u mnie jest nie tak i nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek ale emule tez dzis nie dziala
sprubowalam sciagnac dextera tak na prube ale tez ni eidzie. to cos u mnie jest nie tak i nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek ale emule tez dzis nie dziala
U mnie spoko działa (wersja 1.7.5) oddaję pełną parą i nie miałem dziś żadnych problemów z pobraniem The Unit... Może zmieńcie sobie port na taki w okolicach 60k ?
U mnie spoko działa (wersja 1.7.5) oddaję pełną parą i nie miałem dziś żadnych problemów z pobraniem The Unit... Może zmieńcie sobie port na taki w okolicach 60k ?
Nie chcę nic mówić ale odbiega się trochę od głównego tematu. Proszę przenieść dalszą dyskusję do pomocy. Myślę, że i inni z takim problemem na tym skorzystają :mrgreen:
Miłego zasysania
The Unit [3x09] [url=http://www.seedpeer.com/details/972661.html][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
Nie chcę nic mówić ale odbiega się trochę od głównego tematu. Proszę przenieść dalszą dyskusję do pomocy. Myślę, że i inni z takim problemem na tym skorzystają :mrgreen: Miłego zasysania :D