🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Prison Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Coach_25 »

Według tego co przeczytałem na tej stronce:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odci ... mier%C4%87

16 epizod nie jest ostatni i na wiosnę będzie jeszcze 6. Ja już odpadam, chyba nie będę już tego oglądał. Wkurzyłem się po ostatnim odcinku, to jest przykład jak kręci się serial na siłę.
Jas1989
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Jas1989 »

kiedy się pojawi odcinek 16 w asd??? Już się nie mogę doczekać
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Będzie jak będzie. Może z okazji świąt nie dostaniesz +1 za takie pytania. ;)
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Prison Break [4x16] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek

Tym razem może się dłuugo [z 3-4h] seedować. Niestety powrót do strefy wolnego internetu ;)
krisbaran
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: krisbaran »

Strasznie wieje ch..... już w tym pięknym serialu. :]

Co tam wyprawiają z fabułą to ja już nie wiem...Zgadzam się z przedmówcami, mocno akcja naciągana, bo wiadomo, pociąg za hajsem...

wg statystyk ostatni odc. PB miał najmniejszą widownię w historii, także te narzekania mają swoje odwzorowanie...
Obrazek Obrazek
"Cztery jupitery, gdy zapada zmrok..."
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

zrobili nowele z super serialu
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Coś czuję, że do końca sezonu Prison Break, będzie się nadawał, żeby podpiąć go pod s-f xD.
Wcześniej się nie wypowiadałem na ten temat, ale to co robią w tym sezonie jest straszne. Poprzednie sezony jakoś trzymały się kupy, ale ten? Coś czuje, że może się okazać, że Sara jest siostrą Michaela, a generał jest jego ojcem xD... I pewnie generał jest Goa'uldem i wskrzesił
Spoiler:
w sarkofagu... Sorry, ale to co się dzieje teraz w serialu to porażka. Cieszę się, że to ma już być koniec i mam nadzieję, że nie zaserwują nam 5 serii tego świetnego serialu, którym mógł zostać, gdyby poprzestali na pierwszym sezonie...
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Spoiler:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

@kacperski HAHAHA, dobre :D

A moim zdaniem odcinek 4x17 powinien się zaczynać tą czołówką ...

atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

oj... jakby tylko zakonczyli ten sezon tak w okolicach 12-13-14 odcinka! Ale nie musza go ciagnac az do 22! Co za chlam :S!

Wczoraj ogladnalem odcinek 16. moja mama wchodzi do salonu i sie pyta czy to ten Prison break. Ja mowie ze tak, no to mama dla ciekawosci sie przylacza by ogladnac kawalek...

po pietnastu minutach wyszla zdegustowana mowiac mi ze "przeciez mialbyc dobry ten serial! A na dodatek ta nieustajaca muzyka grozy zaczyna byc nudna"
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Helventis prosze mi sie tutaj z mody na sukces nie nasmiewac. pozadny serial to jest
barteknowacki
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: barteknowacki »

witam,

serial warty uwagi, ale właśnie - 4 sezon ma dziwną fabułę.

Dałoby radę aby ktoś wrzucił odcinki XvidASD na serwery ? (najlepiej sendsapce, badongo, filefactory - wsio oprócz rapida i megaupl.) Mam zablokowane torrenty i jedynie tak moge pobierać a normalnie każdy odc. wazy 350 mb to sie czeka i czeka, wasze są zdecydowanie lepsze ! :roll:
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

barteknowacki pisze:witam,

serial warty uwagi, ale właśnie - 4 sezon ma dziwną fabułę.

Dałoby radę aby ktoś wrzucił odcinki XvidASD na serwery ? (najlepiej sendsapce, badongo, filefactory - wsio oprócz rapida i megaupl.) Mam zablokowane torrenty i jedynie tak moge pobierać a normalnie każdy odc. wazy 350 mb to sie czeka i czeka, wasze są zdecydowanie lepsze ! :roll:
O to pytaj w dziale "ObrazekUP/Down (XviD asd) EnglishV+NapisyPL"
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Chyba z nas wielu czekało na tą wiadomość:
http://www.tv.com/story/12107.html

A tu po polsku, ale z tego samego źródła:
http://film.onet.pl/seriale/0,1896791,wiadomosc.html
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

W końcu :-p
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Nasze modły zostały wysłuchane...
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

amen
ana81
Wskaż do odpowiedzi

W ostatnim sezonie postaci Ballicka i Mahona najlepsze :salut: Obydwie ciągle się zmieniają. Pewnie kwestia możliwości aktorów, którzy ich grają. Ogromny plus serialu :salut:
Spoiler:

Added after 37 hours 40 minutes:
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Co się stało z PB wszyscy wiedzą... Ale ostatnie odcinki nie są złe i trzymają w napięciu :smile: Ja końcówkę pochłaniam prawie jak dwa pierwsze sezony :-p
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

? Ostatnie 2,3 odcinki? Ledwo to obejrzałem...
Ten serial nigdy nie był taki 'dziadowski' jak jest teraz :P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ