16 epizod nie jest ostatni i na wiosnę będzie jeszcze 6. Ja już odpadam, chyba nie będę już tego oglądał. Wkurzyłem się po ostatnim odcinku, to jest przykład jak kręci się serial na siłę.
Według tego co przeczytałem na tej stronce: [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Skazany_na_%C5%9Bmier%C4%87[/url]
16 epizod nie jest ostatni i na wiosnę będzie jeszcze 6. Ja już odpadam, chyba nie będę już tego oglądał. Wkurzyłem się po ostatnim odcinku, to jest przykład jak kręci się serial na siłę.
Coś czuję, że do końca sezonu Prison Break, będzie się nadawał, żeby podpiąć go pod s-f xD.
Wcześniej się nie wypowiadałem na ten temat, ale to co robią w tym sezonie jest straszne. Poprzednie sezony jakoś trzymały się kupy, ale ten? Coś czuje, że może się okazać, że Sara jest siostrą Michaela, a generał jest jego ojcem xD... I pewnie generał jest Goa'uldem i wskrzesił
Spoiler:
matkę Michaela
w sarkofagu... Sorry, ale to co się dzieje teraz w serialu to porażka. Cieszę się, że to ma już być koniec i mam nadzieję, że nie zaserwują nam 5 serii tego świetnego serialu, którym mógł zostać, gdyby poprzestali na pierwszym sezonie...
Coś czuję, że do końca sezonu Prison Break, będzie się nadawał, żeby podpiąć go pod s-f xD. Wcześniej się nie wypowiadałem na ten temat, ale to co robią w tym sezonie jest straszne. Poprzednie sezony jakoś trzymały się kupy, ale ten? Coś czuje, że może się okazać, że Sara jest siostrą Michaela, a generał jest jego ojcem xD... I pewnie generał jest Goa'uldem i wskrzesił [spoiler]matkę Michaela[/spoiler] w sarkofagu... Sorry, ale to co się dzieje teraz w serialu to porażka. Cieszę się, że to ma już być koniec i mam nadzieję, że nie zaserwują nam 5 serii tego świetnego serialu, którym mógł zostać, gdyby poprzestali na pierwszym sezonie...
Dzięki tej energii, do której wytworzenia potrzebna jest Scylla pewnie będą mogli stworzyć stabilne połączenie między Drogą Mleczną, a Galaktyką Pegaza. Mówie Wam.
[spoiler] Dzięki tej energii, do której wytworzenia potrzebna jest Scylla pewnie będą mogli stworzyć stabilne połączenie między Drogą Mleczną, a Galaktyką Pegaza. Mówie Wam. [/spoiler]
oj... jakby tylko zakonczyli ten sezon tak w okolicach 12-13-14 odcinka! Ale nie musza go ciagnac az do 22! Co za chlam :S!
Wczoraj ogladnalem odcinek 16. moja mama wchodzi do salonu i sie pyta czy to ten Prison break. Ja mowie ze tak, no to mama dla ciekawosci sie przylacza by ogladnac kawalek...
po pietnastu minutach wyszla zdegustowana mowiac mi ze "przeciez mialbyc dobry ten serial! A na dodatek ta nieustajaca muzyka grozy zaczyna byc nudna"
oj... jakby tylko zakonczyli ten sezon tak w okolicach 12-13-14 odcinka! Ale nie musza go ciagnac az do 22! Co za chlam :S!
Wczoraj ogladnalem odcinek 16. moja mama wchodzi do salonu i sie pyta czy to ten Prison break. Ja mowie ze tak, no to mama dla ciekawosci sie przylacza by ogladnac kawalek...
po pietnastu minutach wyszla zdegustowana mowiac mi ze "przeciez mialbyc dobry ten serial! A na dodatek ta nieustajaca muzyka grozy zaczyna byc nudna"
serial warty uwagi, ale właśnie - 4 sezon ma dziwną fabułę.
Dałoby radę aby ktoś wrzucił odcinki XvidASD na serwery ? (najlepiej sendsapce, badongo, filefactory - wsio oprócz rapida i megaupl.) Mam zablokowane torrenty i jedynie tak moge pobierać a normalnie każdy odc. wazy 350 mb to sie czeka i czeka, wasze są zdecydowanie lepsze ! :roll:
Dałoby radę aby ktoś wrzucił odcinki XvidASD na serwery ? (najlepiej sendsapce, badongo, filefactory - wsio oprócz rapida i megaupl.) Mam zablokowane torrenty i jedynie tak moge pobierać a normalnie każdy odc. wazy 350 mb to sie czeka i czeka, wasze są zdecydowanie lepsze ! :roll:
[b]Dałoby radę aby ktoś wrzucił odcinki XvidASD na serwery ? (najlepiej sendsapce, badongo, filefactory - wsio oprócz rapida i megaupl.) Mam zablokowane torrenty i jedynie tak moge pobierać a normalnie każdy odc. wazy 350 mb to sie czeka i czeka, wasze są zdecydowanie lepsze ! :roll:[/b][/quote] O to pytaj w dziale "[img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/arowf.gif[/img][url=http://tvshows.i365.pl/viewforum.php?f=19]UP/Down (XviD asd) EnglishV+NapisyPL"[/url]
W ostatnim sezonie postaci Ballicka i Mahona najlepsze Obydwie ciągle się zmieniają. Pewnie kwestia możliwości aktorów, którzy ich grają. Ogromny plus serialu
Spoiler:
Tak jak pisał Bostonq, zemsta Mahona na mordercy syna - prosta, zupełnie nie w stylu PB i działań a la Michael; pewnie dlatego taka przekonująca :-]
Z kolei poświęcenie Ballicka... Szkoda
W ogóle trup się ściele... To też coś nowego w PB
Added after 37 hours 40 minutes:
Spoiler:
Zgadzam się z wcześniejszymi postami na temat nie trzymania się reguł, które scenarzyści sami wymyślili - najpierw przekonują nas o super zabezpieczeniach w pomieszczeniu ze Scyllą, a potem wciskają taką akcję a la McGyver... To już Tom Criuse by sobie lepiej poradził Z drugiej strony ostatnia scena 4x11 - Michael przy Scylli uruchomiający alarm - hmmm... coś się w końcu dzieje, jak bardzo nieprawdopodobne by to nie było...
W ostatnim sezonie postaci Ballicka i Mahona najlepsze :salut: Obydwie ciągle się zmieniają. Pewnie kwestia możliwości aktorów, którzy ich grają. Ogromny plus serialu :salut: [spoiler]Tak jak pisał Bostonq, zemsta Mahona na mordercy syna - prosta, zupełnie nie w stylu PB i działań a la Michael; pewnie dlatego taka przekonująca :-] Z kolei poświęcenie Ballicka... Szkoda :( W ogóle trup się ściele... To też coś nowego w PB [/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 37 hours 40 minutes:[/color][/size]
[spoiler]Zgadzam się z wcześniejszymi postami na temat nie trzymania się reguł, które scenarzyści sami wymyślili - najpierw przekonują nas o super zabezpieczeniach w pomieszczeniu ze Scyllą, a potem wciskają taką akcję a la McGyver... To już Tom Criuse by sobie lepiej poradził :-p Z drugiej strony ostatnia scena 4x11 - Michael przy Scylli uruchomiający alarm - hmmm... coś się w końcu dzieje, jak bardzo nieprawdopodobne by to nie było...[/spoiler]
Co się stało z PB wszyscy wiedzą... Ale ostatnie odcinki nie są złe i trzymają w napięciu :smile: Ja końcówkę pochłaniam prawie jak dwa pierwsze sezony :-p