Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
asd Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me
Widzisz @Merlin_ gdybym kierował się tego typu pobudkami to już dawno trzeba by zamknąć prawie całe Forum... - wszak "stoi"...
Dlatego uważam, że "inwestycja" jakakolwiek w przyszłość jest opłacalna... ale niech wypowiedzą się inni...
When Dreams Come True...
1230424373
asd
Widzisz @Merlin_ gdybym kierował się tego typu pobudkami to już dawno trzeba by zamknąć prawie całe Forum... - wszak "stoi"... Dlatego uważam, że "inwestycja" jakakolwiek w przyszłość jest opłacalna... ale niech wypowiedzą się inni...
Merlin_ Wskaż do odpowiedzi
Może dlatego własnie ja jestem na takim miejscu a Ty na innym
Myslę, że głosy nie będą inne niż na tak, bo temat jest zaprawdę godny uwagi.
1230424620
Merlin_
Może dlatego własnie ja jestem na takim miejscu a Ty na innym :grin: Myslę, że głosy nie będą inne niż na tak, bo temat jest zaprawdę godny uwagi.
kacperski Wskaż do odpowiedzi
autor: kacperski » 28 grudnia 2008, 09:07
Ooo, ja byłbym zainteresowany takimi właśnie poradnikami co i jak.
1230451653
kacperski
Ooo, ja byłbym zainteresowany takimi właśnie poradnikami co i jak.
atathoth Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
Fajnie fajnie!
Ja moglbym napisac proadnik dotyczacy ogladania seriali na urzadzeniach Creative!
1230463105
atathoth
Fajnie fajnie! Ja moglbym napisac proadnik dotyczacy ogladania seriali na urzadzeniach Creative!
Shedao Shai Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:
autor: Shedao Shai » 28 grudnia 2008, 14:37
Ja bym bardzo chętnie sobie poczytał co i jak, bo się nie znam. Co prawda uważam, że cały dział o tym to trochę przesada, wystarczyłby jeden temat ew. parę tematów przyklejonych gdzieś, ale jeśli masz wizję jak by to miało wyglądać, to proszę bardzo, dotychczasowe twoje pomysły w końcu wychodziły dobrze
1230471448
Shedao Shai
Ja bym bardzo chętnie sobie poczytał co i jak, bo się nie znam. Co prawda uważam, że cały dział o tym to trochę przesada, wystarczyłby jeden temat ew. parę tematów przyklejonych gdzieś, ale jeśli masz wizję jak by to miało wyglądać, to proszę bardzo, dotychczasowe twoje pomysły w końcu wychodziły dobrze :)
djjasiek Wskaż do odpowiedzi
xvidasd pisze:
PS: Kosztowała mnie tylko... stówę!
Gdybyś miał jeszcze jakieś dojście czy coś, to bym chętnie kupił
1230473181
djjasiek
[quote="xvidasd"] PS: Kosztowała mnie tylko... stówę![/quote] Gdybyś miał jeszcze jakieś dojście czy coś, to bym chętnie kupił ;)
Steryd Wskaż do odpowiedzi
Ile cali ma to cacko?
Jest wejście na słuchawki?
Jest głośnik?
Umiałbyś załatwić jeszcze jeden taki? Za taką samą cenę?
1230473964
Steryd
Ile cali ma to cacko? Jest wejście na słuchawki? Jest głośnik? Umiałbyś załatwić jeszcze jeden taki? Za taką samą cenę?
Merlin_ Wskaż do odpowiedzi
Podejrzewam, że za 100 znalazło by się jeszcze troche chetnych
1230480545
Merlin_
Podejrzewam, że za 100 znalazło by się jeszcze troche chetnych :D
asd Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
Expert
ok - to na próbę wystartujemy z nowym działem i tam odpowiem na wszystkie Waze pytania - potrzebuję kilku dni na przygotowanie.
When Dreams Come True...
1230481468
asd
ok - to na próbę wystartujemy z nowym działem i tam odpowiem na wszystkie Waze pytania - potrzebuję kilku dni na przygotowanie.
An25driu Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
xvidasd pisze:
Nic nie powiem ale też mnie to zainteresowało, czekam z niecierpliwością
1230482263
An25driu
[quote="xvidasd"] ok - to na próbę wystartujemy z nowym działem i tam odpowiem na wszystkie Waze pytania - potrzebuję kilku dni na przygotowanie.[/quote] Nic nie powiem ale też mnie to zainteresowało, czekam z niecierpliwością :)
Każdy GSM da się tak przegramować aby wyświetlał filmy, seriale?
1230488805
Steryd
Każdy GSM da się tak przegramować aby wyświetlał filmy, seriale?
asd Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Nie - zbyt słaby procek nie wydoli. No i nie znajdziesz raczej playera, który będzie odtwarzał napisy pod symbianem.
When Dreams Come True...
1230492261
asd
Nie - zbyt słaby procek nie wydoli. No i nie znajdziesz raczej playera, który będzie odtwarzał napisy pod symbianem.
xvidasd pisze: Nie - zbyt słaby procek nie wydoli. No i nie znajdziesz raczej playera, który będzie odtwarzał napisy pod symbianem.
Literówka. Chodziło mi o GPS. Czy każdy GPS da się skonfigurować tak aby odtwarzał filmy?
1230499215
Steryd
[quote="xvidasd"]Nie - zbyt słaby procek nie wydoli. No i nie znajdziesz raczej playera, który będzie odtwarzał napisy pod symbianem.[/quote] Literówka. Chodziło mi o GPS. Czy każdy GPS da się skonfigurować tak aby odtwarzał filmy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość