wszystkie barki są już gotowe (oprucz survivors, ale niestety nie ma podstrony - nie ma barki, chyba, że mogę? tu pytanie do xvidasd) zrobie jeszcze kilka i wrzuce je razem, więc jeżeli ktoś coś chce to mówić.
wszystkie barki są już gotowe (oprucz survivors, ale niestety nie ma podstrony - nie ma barki, chyba, że mogę? tu pytanie do xvidasd) zrobie jeszcze kilka i wrzuce je razem, więc jeżeli ktoś coś chce to mówić.
[size=75][color=#999999]Added after 12 hours 33 minutes:[/color][/size]
A tu tak poza regulaminem bo nie ma podstron i nie wiadomo czy ktoś wystawi:
(Może zróbmy tak, że kto chce żeby te seriale sie pojawiły to niech wstawi do podpisu może to kogoś nakłoni do wystawienia)
A tu tak poza regulaminem bo nie ma podstron i nie wiadomo czy ktoś wystawi: [img]http://img16.imageshack.us/img16/8880/lietomekn0.png[/img] [img]http://img16.imageshack.us/img16/1210/46485411tk5.png[/img] (Może zróbmy tak, że kto chce żeby te seriale sie pojawiły to niech wstawi do podpisu może to kogoś nakłoni do wystawienia)
Tylko jest problem, Oz i Lie to Me raczje napewno na stronie się pojawią, a One tree hill raczej nie (przynajmniej narazie) więc jest zasada. Jest podstrona jest bar.
Tylko jest problem, Oz i Lie to Me raczje napewno na stronie się pojawią, a One tree hill raczej nie (przynajmniej narazie) więc jest zasada. Jest podstrona jest bar.
A to niby czemu??
JAk popatrzysz na (dole) głównej to zauważysz, że OZ juz wkrótce zagości gdyż prace trwają (dwa sezony dzięki @djjasiek i jooozeek) a Lie to Me wybitnie prowadzą w rankingu już od dawna (już za tydzień z kawałkiem kolejny zwycięzca zostanie wyłoniony w naszym rankingu).
PS: Wszelkie gotowe barki ślij mi na maila to dopiszę do podstrony "userbars"
A to niby czemu?? JAk popatrzysz na (dole) głównej to zauważysz, że OZ juz wkrótce zagości gdyż prace trwają (dwa sezony dzięki @djjasiek i jooozeek) a Lie to Me wybitnie prowadzą w rankingu już od dawna (już za tydzień z kawałkiem kolejny zwycięzca zostanie wyłoniony w naszym rankingu).
PS: Wszelkie gotowe barki ślij mi na maila to dopiszę do podstrony "userbars" :)