No to ja teraz zagłosuję - ekhm - w drugą stronę Żartuję, bo bym oberwał Ale przecież asd pisał, że wstawi, tylko prosił o przerwę, bo go serial zmęczył. Wspominał coś o miesiącu tej przerwy, więc w sumie fani chyba mogą poczekać. Czy nie?
No to ja teraz zagłosuję - ekhm - w drugą stronę ;) Żartuję, bo bym oberwał :) Ale przecież asd pisał, że wstawi, tylko prosił o przerwę, bo go serial zmęczył. Wspominał coś o miesiącu tej przerwy, więc w sumie fani chyba mogą poczekać. Czy nie? :)
O, tak pisał dokładnie: "Tylko nie zmuszajcie mnie przez najbliższy miesiąc do kolejnych sezonów [...]" - a pisał to 16 grudnia
Na tej liście zdaje się, że znowu są seriale, do których nie ma napisów lub są inne przeszkody. Może ten nowy system, co zaproponuje asd, wyeliminuje takie sytuacje
O, tak pisał dokładnie: "Tylko nie zmuszajcie mnie przez najbliższy miesiąc do kolejnych sezonów [...]" - a pisał to 16 grudnia :)
Na tej liście zdaje się, że znowu są seriale, do których nie ma napisów lub są inne przeszkody. Może ten nowy system, co zaproponuje asd, wyeliminuje takie sytuacje :)
Potrzebuję jeszcze troszkę czasu na dopracowanie detali.
Generalnie zmieni się to, że listę chcę "wyprowadzić" na stronę główną serwisu (nie forum) a propozycje składane "bez pokrycia" będą od razu kasowane - Również te, do których nie napisów itp. - będętego rygorystycznie pilnował.
Średnio raz na miesiąc (dwa? - nie wiem jeszcze) będę wystawiał pozycję #1 a reszta nie będzie kasowana (można będzie ponownie oddawać na nie głosy).
Co do Greysów S4 to nigdzie nie napisałem, że go wystawie - owszem jak tylko wygra to się podporządkuję.
Jeśli chodzi o obecną listę to z chwilą pojawienia się zmian pozycje nie spełniające kryteria zostaną skasowane a pozycja, która wtedy zajmie miejsce #1 zostanie pzrezemnie wystawiona.
Ale poproszę jeszcze o trochę czasu - prace trwają
Potrzebuję jeszcze troszkę czasu na dopracowanie detali. Generalnie zmieni się to, że listę chcę "wyprowadzić" na stronę główną serwisu (nie forum) a propozycje składane "bez pokrycia" będą od razu kasowane - Również te, do których nie napisów itp. - będętego rygorystycznie pilnował.
Średnio raz na miesiąc (dwa? - nie wiem jeszcze) będę wystawiał pozycję #1 a reszta nie będzie kasowana (można będzie ponownie oddawać na nie głosy).
Co do Greysów S4 to nigdzie nie napisałem, że go wystawie - owszem jak tylko wygra to się podporządkuję.
Jeśli chodzi o obecną listę to z chwilą pojawienia się zmian pozycje nie spełniające kryteria zostaną skasowane a pozycja, która wtedy zajmie miejsce #1 zostanie pzrezemnie wystawiona.
Ale poproszę jeszcze o trochę czasu - prace trwają :)
[quote="xvidasd"] Co do Greysów S4 to nigdzie nie napisałem, że go wystawie - owszem jak tylko wygra to się podporządkuję.[/quote]
A to przepraszam, zrozumiałem z Twojej wypowiedzi, że niejako siłą rozpędu wstawisz, tylko prosisz o przerwę :) No to pięknie, Brita mnie teraz utłucze :shock:
A na dodatek serial spadł na liście niziutko, może te usuwanie coś pomoże :( :)
Jake 2.0/Agent Przyszłości - brak poprawnie zaproponowanego tematu
Sons of Anarchy - brak kompletnych napisów (informacji)
30 Rock - brak kompletnych napisów
Eli Stone - brak kompletnych napisów
Ugly Betty - brak poprawnie zaproponowanego tematu
The Shiels S7 - ponieważ w propozycjach jest już sezon6
Jake 2.0/Agent Przyszłości - brak poprawnie zaproponowanego tematu Sons of Anarchy - brak kompletnych napisów (informacji) 30 Rock - brak kompletnych napisów Eli Stone - brak kompletnych napisów Ugly Betty - brak poprawnie zaproponowanego tematu The Shiels S7 - ponieważ w propozycjach jest już sezon6
Co nie zmienia faktu, że "Grey's..." jest na koniuszku. Co oznacza, że zaczynam spisywać forumowy testament. Swoją drogą, jakaś duża grupa przeciwników się tego serialu ostatnio aktywowała i stąd taki wynik. Ale oberwę ja
Co nie zmienia faktu, że "Grey's..." jest na koniuszku. Co oznacza, że zaczynam spisywać forumowy testament. Swoją drogą, jakaś duża grupa przeciwników się tego serialu ostatnio aktywowała i stąd taki wynik. Ale oberwę ja :)
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś agitował za tym serialem otwarcie na Forum - wprawdzie nie będę zadowolony z jego wygranej no ale podporządkujęsię wynikowi
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś agitował za tym serialem otwarcie na Forum - wprawdzie nie będę zadowolony z jego wygranej no ale podporządkujęsię wynikowi :-p
Problem w tym, że ja tego nie oglądam, tylko z powodu Brity się martwię, bo Ona tak. A przez to, że źle odczytałem, co napisałeś, teraz wyszło, że wszystko przeze mnie. I tu jest kłopot A może lepiej, żebym ja nie agitował, bo będzie jak ze "Spaced", "Flight of the Conchords" i "Apparitions" - znowu nieliczni polubią
Problem w tym, że ja tego nie oglądam, tylko z powodu Brity się martwię, bo Ona tak. A przez to, że źle odczytałem, co napisałeś, teraz wyszło, że wszystko przeze mnie. I tu jest kłopot :) A może lepiej, żebym ja nie agitował, bo będzie jak ze "Spaced", "Flight of the Conchords" i "Apparitions" - znowu nieliczni polubią :( :)
xvidasd pisze:The Shiels S7 - ponieważ w propozycjach jest już sezon6
Ale to jest jakaś pomyłka, bo przecież sezon 6 był wystawiony już jakiś rok temu, pewnie proponujący miał na myśli sezon 7, bo jedynie jego brakuje...Więc należałoby raczej wyrzucić z listy sezon 6, a dodać 7.
xvidasd pisze:Sons of Anarchy - brak kompletnych napisów (informacji)
Napisy są dostępne do wszystkich 13 odcinków pierwszego sezonu...
[quote="xvidasd"]The Shiels S7 - ponieważ w propozycjach jest już sezon6[/quote] Ale to jest jakaś pomyłka, bo przecież sezon 6 był wystawiony już jakiś rok temu, pewnie proponujący miał na myśli sezon 7, bo jedynie jego brakuje...Więc należałoby raczej wyrzucić z listy sezon 6, a dodać 7. [quote="xvidasd"]Sons of Anarchy - brak kompletnych napisów (informacji)[/quote] Napisy są dostępne do wszystkich 13 odcinków pierwszego sezonu...