Sylwester już dziś :)

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
marjan
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Sylwester już dziś :)

Post autor: marjan »

Gdzie się bawicie na sylwestra?

Jak u siebie urządzam imprezę. :grin: :grin: :grin:
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

A ja nie mam zamiaru się upić... A poza tym to jakiś fajerwerki w parku w mieście i tyle... żadnych imprezowych planów nie mam..
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

@piterkow, u mnie podobnie.

Za to z wielką niecierpliwością i niemalże zapartym tchem czekam na relacje z sylwestra Shedao Shai'a xD
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Ja spędzam sylwka u znajomego, myślę że bedzie ciekawie :). Zamierzam w tym roku pamiętać sylwestra, a przynajmniej zobaczy jak strzelają, a pozniej dopiero się zacznie :D. Wyzwanie w tym roku to wiśnióweczka 0,5l i 2 piwa. Ciekawe czy podołam. ;)
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Ja też do znajomego na domówkę. Wyzwanie: 1,5l Finlandii, relację zdam potem ;)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Kacperek, rozczaruję cię :D ja idę do swojej dziewczyny na romantyczny wieczór... no, noc. Generalnie rzecz biorąc nie czułem nigdy specjalnej podniety przed sylwestrem, cały czas wydaje mi się że sylwester to przede wszystkim taka okazja do poimprezowania dla ludzi którzy w roku bawią się tylko w swoje urodziny, imieniny i właśnie sylwestra, a przez resztę roku wieczory spędzają w kapciach przed telewizorem. Chociaż są wyjątki oczywiście. Ja sam po raz pierwszy rezygnuję z pijaństwa na rzecz...innych przyjemności. Udanej zabawy dla wszystkich, ciekawiej będzie pojutrze, jak będziecie relacjonować co to nawyczynialiście :)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Ja Sylwestra spędzę w domu, sama niestety, przed dvd oglądając bollywoodzkie hity :D
Mam tak jakby złamaną nogę i nie mogę się zbytnio bawić :( A pierwotnie zaplanowana była zabawa u znajomych w ich domu :cry:
Wszystkim innym udanej zabawy życzę :)
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

@nova.nike, lepsze to niż ogladanie hitów polstau czy tvnu xD
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

kacperski pisze:@nova.nike, lepsze to niż ogladanie hitów polstau czy tvnu xD
eee tam, SYLWESTER Z POLSATEM/TVP2 ROXXXXXXXXX :D:D:D zabawa na całego :P
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Helventis pisze:
kacperski pisze:@nova.nike, lepsze to niż ogladanie hitów polstau czy tvnu xD
eee tam, SYLWESTER Z POLSATEM/TVP2 ROXXXXXXXXX :D:D:D zabawa na całego :P
To ja już wole obejrzeć koncert X-Japan sprzed 11 lat xD... Jak nie widzi mi się oglądanie polskich "gwiazd" na scenie ...
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Ja też nie będę oglądał na tvn czy tvp2 pseudo gwiazd którym za dużo płacą.

nova nika zaproś znajomych do siebie.
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Jako, że za niedługo zaczną się przygotowania do zabawy życzę wszystkim oby nadchodzący rok 2009 był dla Was jak najlepszy w życiu prywatnym, jak i służbowym. Życzę Wam dużo zdrowia, radości, spełnienia wszelkich marzeń i czego sobie możecie życzyć :cheers:

http://www.toast.1k.pl/?od=An25driu

Ze znajomymi w kilka rodzin wybieramy się na zabawę na salę. Gdzie co i jak tego jeszcze nie wiem :D.
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

A mamy jakiegoś Sylwestra na forum? :D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Ja w sumie teraz mam noworoczny koncert X-Japan na żywo prosto z japoni... Kit, że się cały czas tnie xD... 20 minut temu już miałem jedno odliczanie do Nowego roku xD.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

marjan - wsyscy znajomi wybyli na różnego rodzaju imprezy, ale ja już sobie przygotowałam popcorn i orzeszki i będę miała wspaniały maraton filmowy, więc się nie smucę :)

kacperski - tvn i polsat maja jak zwykle straszne gnioty, ale i tak robia postępy, wreszcie nie powtarzają szklanej pułapki ;)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

nova.nike pisze:kacperski - tvn i polsat maja jak zwykle straszne gnioty, ale i tak robia postępy, wreszcie nie powtarzają szklanej pułapki
właśnie to był cały urok Sylwestra z Polsatem przez te wszystkie lata. ale odkąd u nich śpiewa Doda czy Shaking Stevens xD na Sylwestrowych imprezach to stoczyli się... :P
marjan
Wskaż do odpowiedzi

nova nika-no to udanego seansu życzę :grin: :) :]
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

nova.nike pisze:Ja Sylwestra spędzę w domu, sama niestety, przed dvd oglądając bollywoodzkie hity :D
Mam tak jakby złamaną nogę i nie mogę się zbytnio bawić :( A pierwotnie zaplanowana była zabawa u znajomych w ich domu :cry:
Wszystkim innym udanej zabawy życzę :)
W takim razie przedewszystkim Tobie zycze udanego sylwestra :D
Ja tez siedze w domu sama, ale juz mam niezla impreze :D
wystarczy odpowiednia kumpela (i%) na gg i tez moze byc zajebiscie :smt030 :smt025

A wszystkim zycze wszystkiego co najwspanialesze w nowym roku, samych brokatowych dni i upalnego lata :D
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Wzajemnie Brita

Added after 4 hours 53 minutes:

20 minut :) :) :)
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Życzę wam żeby ten rok był lepszy niż poprzedni. Żeby nie zabrakło w waszym życiu miłości i czystej przyjemności...
Pozdrawiam (po wypiciu litra szampana)
piterkow

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ