Opis z internetu: Grupa współczesnych "wojowników RobinHooda" okrada najbogatszych i nieuczciwych gangsterów w Ameryce, używając do tego sztuczek i najnowszych wynalazków.
Odemnie:
Pierwszy odcinek zapowiada się ciekawie i naprawdę interesująco. 5tka indywidualności z odrębnymi umiejętnościami tworzy mieszankę wybuchową.
Dostępność: 2 epizody
Napisy: dotępne.
Spokojnej nocy
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2008, 09:49 przez Sqter, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote]Opis z internetu: Grupa współczesnych "wojowników RobinHooda" okrada najbogatszych i nieuczciwych gangsterów w Ameryce, używając do tego sztuczek i najnowszych wynalazków.[/quote]
Odemnie: Pierwszy odcinek zapowiada się ciekawie i naprawdę interesująco. 5tka indywidualności z odrębnymi umiejętnościami tworzy mieszankę wybuchową.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Swietny lekki serial, z czasem glupawym scenariuszem i sztuczna gra aktorska, ale to mu dodaje tylko uroku i robi niezla komedie.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
panjandrum pisze:... z czasem glupawym scenariuszem i sztuczna gra aktorska:)...quote]
i to mnie troche zraziło po pierwszym odcinku,
nie wciagnał mnie wogole, wiec na razie nie podzielam pozytywnych opinii na jego temat, w tej kategori wole zdecydowanie Burn Notice i Chucka,
ale zobacze jeszcze dwa odcinki i zdecyduje wtedy
moze sie rozkreci?
[quote="panjandrum"]... z czasem glupawym scenariuszem i sztuczna gra aktorska:)...quote]
i to mnie troche zraziło po pierwszym odcinku, nie wciagnał mnie wogole, wiec na razie nie podzielam pozytywnych opinii na jego temat, w tej kategori wole zdecydowanie Burn Notice i Chucka, ale zobacze jeszcze dwa odcinki i zdecyduje wtedy moze sie rozkreci?