Jak najbardziej jestem, żeby ten serial wstawić, pamietam jak czekałem przed tv żeby obejrzec jak na polsacie jeszcze go puszczali. Potem ściągnąłem, ale wersję z lektorem, bo do wszystkich odcinków nie było napisów, ale obejrzałem tylko do czwartego sezonu... zmęczenie materiału.
Jak najbardziej jestem, żeby ten serial wstawić, pamietam jak czekałem przed tv żeby obejrzec jak na polsacie jeszcze go puszczali. Potem ściągnąłem, ale wersję z lektorem, bo do wszystkich odcinków nie było napisów, ale obejrzałem tylko do czwartego sezonu... zmęczenie materiału.
Jak bym się uparł to bym obejrzał całość z lektorem, ale wolałem zrobić sobie przerwę. Poza tym od czwatrego sezonu to już nie to samo. Ci co oglądali to wiedzą dlaczego.
Jak bym się uparł to bym obejrzał całość z lektorem, ale wolałem zrobić sobie przerwę. Poza tym od czwatrego sezonu to już nie to samo. Ci co oglądali to wiedzą dlaczego.
No wiadomo - trzy pierwsze sezony były fantastyczne! Choć jak jakiś rok temu próbowałem powtórzyć serial to już mi tak nie "smakował".
Ale rzewnie go wspominam bo to był jeden z pierwszych seriali sci-fi jaki pochłonął mnie bez reszty.
No wiadomo - trzy pierwsze sezony były fantastyczne! Choć jak jakiś rok temu próbowałem powtórzyć serial to już mi tak nie "smakował". Ale rzewnie go wspominam bo to był jeden z pierwszych seriali sci-fi jaki pochłonął mnie bez reszty.
Ja się przymierzam do tego serialu. Pamiętam jakieś odcinki z RTL7 ale generalnie nie oglądałem go. Mam nadzieję że mimo upływu czasu wkręcę się w niego.
Ja się przymierzam do tego serialu. Pamiętam jakieś odcinki z RTL7 ale generalnie nie oglądałem go. Mam nadzieję że mimo upływu czasu wkręcę się w niego.
Jakieś 3-4 lata temu oglądałem go od nowa, serial ciekawy i nawet nieźle wciągający,
w 5 sezonie się strasznie popsuł, już 4 sezonie było widać symptomy zmęczenia materiału, ale w 5 całkowicie padł
Jakieś 3-4 lata temu oglądałem go od nowa, serial ciekawy i nawet nieźle wciągający, w 5 sezonie się strasznie popsuł, już 4 sezonie było widać symptomy zmęczenia materiału, ale w 5 całkowicie padł :)