Poniewaz nie wiadomo kiedy i czy wogole pojawie sie ponownie na forum a asd sprawe z niespodzianka wzial w swoje rece mieszajac mi troszku szyki chcialam zlozyc Hollywodzkie podziekowania dla Fluida oraz ndb bez ktorych wsparcia i zaangazowania ten projekt nie mialby szans na powstanie.
ndb dziekuje za projekt graficzny a fluidowi za cala reszte, przedewszystkim za cierpliwosc
Poniewaz nie wiadomo kiedy i czy wogole pojawie sie ponownie na forum a asd sprawe z niespodzianka wzial w swoje rece mieszajac mi troszku szyki chcialam zlozyc Hollywodzkie podziekowania dla Fluida oraz ndb bez ktorych wsparcia i zaangazowania ten projekt nie mialby szans na powstanie. ndb dziekuje za projekt graficzny a fluidowi za cala reszte, przedewszystkim za cierpliwosc ;)
ee no nie przesadzaj - po pierwsze to najpozniej pojawisz sie na forum w piatek wieczor, po drugie jestem Ci bardzo wdzieczny za miłą niespodzianke a po trzecie to czekam az wymyslisz ten konkurs, w którym będziemy rozdawac te pudełka
ee no nie przesadzaj - po pierwsze to najpozniej pojawisz sie na forum w piatek wieczor, po drugie jestem Ci bardzo wdzieczny za miłą niespodzianke a po trzecie to czekam az wymyslisz ten konkurs, w którym będziemy rozdawac te pudełka :D
Ano ciągle są... - mam tego jeszcze sporo do rozdania
Dobrze, że się upominacie! - więc dla osoby która od dzisiaj aż do końca stycznia wyseeduje najwięcej MB niespodzianka - dwa magiczne pudełeczka na mój koszt
Ano ciągle są... - mam tego jeszcze sporo do rozdania :D
Dobrze, że się upominacie! - więc dla osoby która od dzisiaj aż do końca stycznia wyseeduje najwięcej MB niespodzianka - dwa magiczne pudełeczka na mój koszt :)
W sumie racja - odwalacie kawał dobrej roboty!
I dziękuję Wam za to!
Każdy, kto to widzi, a nie otrzymał jeszcze "pudełek" niech napisze do mnie PW z danymy adresowymi a otrzyma gratis przesyłkę (podkreślam jeszcze raz słowa KAŻDY KTO może przeczytać tego posta!!)
W sumie racja - odwalacie kawał dobrej roboty! I dziękuję Wam za to!
Każdy, kto to widzi, a nie otrzymał jeszcze "pudełek" niech napisze do mnie PW z danymy adresowymi a otrzyma gratis przesyłkę (podkreślam jeszcze raz słowa KAŻDY KTO może przeczytać tego posta!!) :)